Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
snecizero #96012 üzenetére
Az is lehet, hogy a 4 eset nem a vakcina miatt történt, vagy csak 2 történt a vakcina miatt: a legnagyobb baj, hogy nincs rendesen kivizsgálva. Mert ha pl a vakcina miatt van, az nyilván összefügg egyéb faktorokkal és ha ezek kiderülnek, az egyéb faktorok fennállása alapján lehet az érintett rétegeket védeni.
-
LanyUs
senior tag
válasz
snecizero #96012 üzenetére
Láttad, hogy kettő féle van? Szputnyik V és lehetett választani Szputnyik V nano -> én ezt a nanorobotos verziót kérem. Wifin lehet őket irányítani és a testem gyenge pontjait tudom Velük javíttatni, teljesítményt pedig kimaxolni. Na jó befejeztem
Persze, hogy az, írtam nemrég néhány "érdekes" esetet. Azóta se tudok róla többet, de már nem is érdekelnek az okok. Itt vagyok egy nagy létszámú vállalatnál, csak idő kérdése mikor kapjuk el...
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest