Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- World of Tanks - MMO
- Escape from Tarkov
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- GTA VI
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz
mephi666 #205010 üzenetére
Ez egy ilyen statisztikai szélhámosság. Mondj egy bravúrt az Atalanta kapusától amit be kellett mutatnia azért, hogy ne kapják meg tegnap a 2. gólt.
Szarok voltunk. Alibi fasztarisznya játékkal. 2 gólt kellett volna szerezni a hosszabbításhoz és az alibi passzok mentek nonstop. TAA volt az egyetlen aki próbált kilépni az alibizésből. 2-3 percig passzolgatunk a saját 16 előterében, hogy utána legyen egy vakon felvágott labda. Erre nem rájönni 90 perc alatt, hogy ez nem működik elég nagy probléma.
Én azt hittem lehetőségek meglesznek csak nem lőjük be őket, de még azok se voltak. Fürtös 1v1 -e volt az egyedüli valamire való lehetőség azt is elb@szta ő a kapusnak védeni se kellet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mini-ITX
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- sziku69: Szólánc.
- Hardcore café
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest