Új hozzászólás Aktív témák

  • atee_13

    őstag

    válasz DeathAdder #166177 üzenetére

    Hát Werner legalább akkora fogás volt mint Lukaku, de biztos lesznek chelsea-nél szép számok amiket lehet lifegtetni, h tessék itt vannak.

    Laptopos ürgénknél is értem én, h pontozza a játékosnál a mindent is még ha közbelépnek is stb. és hogy Keitánál is milyen csillivilli passzértékek voltak saját adatbázisban. De elmondom véleményem szerint hol itt a baj. Ki mondja meg a skálán (maradjunk hazai pályán, 1-10ig) mennyit is ér az a passz, de nem kell ennél leragadni átválthatod a passzt bármi másra. Ha pontozó nem érti adogathat ő mindeféle értéket is. Nem mindegy ütemre megy e, fogadónak le kell lassítani, sprintelni kell érte, 2 ember a nyakán van, pont úgy kapja lábra, h ellenfél nem éri el, ha átszevi egyből lemészárolják stb. stb. stb. Keita kb passzban és lövésben a leggyengébb meccseken. És itt nem az alibi 1-2 méteres vissza passzokra gondolok meg lövésben, de lemerném fogadni, h tudsz olyan számokat mutatni amik kihozzák, h amúgy abban milyen jó ;]

    Tehát mindegy, h scout vagy elemző, ha nem érti mit kell nézni nem lesz jó a végeredmény. Scoutnál könnyebb felelősségre vonni a tettest, elemzésnél nehezebb mert ott mindenki mutogathat másra, h "az b@szta el".

    Meg ugye azt is érteni kell, h a kiszemelt az adott játékszerkezetbe mennyire illene be, mert ok, h valaki kiscsapatban bitang jól kontrázik, de ha új csapata nem arra épít akkor sok jó nem sül ki belőle.

    Wernernél kb lakást rátettem volna, h becsődöl a Chelsea-ben, pedig nem voltam tele xG-el és társaival és nagy mintám se volt Lipcse meccsekből, de lehetett látni azon a kevésen, h annyit tud, h futtatják belelő (nem néz fel, nem nézi a kapust, nem is gondolkozik csak belevág egyet a labdába)és ha jó passzban van bemegy, ha nem úgyis sok lehetősége van a meccseken.

Új hozzászólás Aktív témák