Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Datsyuk #119094 üzenetére
Ilyen a Leicesternél is volt, hogy csináltak egy jó szezont amivel kvalifikálták magukat nemzetközi helyre, aztán (megint) a kiesés ellen küzdöttek akkor, amikor a BL-ben továbbmentek a csoportjukból, de azért arra még futotta, hogy a Sevillát is hazaküldjék a nyolcaddöntőben. Persze nem várható el, hogy a Schalke legyőzze ezt a City-t (ennyire kikapni akkor is csúf). A kommentem inkább az egész Bundesligának szólt, hogy miért nincsenek a Bayernen kívül olyan csapatok, akik egyáltalán versenyképesek tudnának lenni. (A Tottenham és a Liverpool nem olajpénz betáplálással jutott ide)
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Azért nagyon kemény, hogy milyen csapatok nem kerültek be a 8 -ba... Megnéznék velük egy folytatást pl. az EL -ben.
Atletico, PSG, Dortmund, Real, Roma, + Bayern vagy Liverpool. Besz@rás...
-
DeathAdder
veterán
Jó meccs volt a Leeds
holnap még a Lyon kicsapja a bárszát és nem lesz spanyol a nyócba
Amúgy szép volt a tizi, de ha az Atletico a reál lett volna akkor az szabadrúgás kifelé és sárga lap.
-
kacsyx
aktív tag
válasz
Citroware #119090 üzenetére
Akkor mi lesz? Semmi. Hozzátenném, hogy a Tottenham és a Liverpool is nagyobb keretből gazdálkodik a riválisainál. Más gazdálkodás, más értékrendek. De ha te annak örülsz és beárazásnak nevezed, hogy felduzzasztott klubok vernek meg olyan csapatokat, akik saját munkájukkal teremtették meg a vagyonukat, akkor jó meccsnézést kívánok a jövőben (ami már a jelen).
-
itouchfan
senior tag
Fino alla Fine, Forzaaaa Juveeeentus!!!!! Ottvan!
-
drachoHUN
senior tag
Na ma végre meglepett a Juve. Messze a szezon legjobb teljesítménye volt ez.
-
válasz
ZavaBalazs #119086 üzenetére
7:0 az mindenhogy sok, ez a csapat tavaly kvalifikálta magát valahogy a BL-be Németországban, de a másik párharcra is gondoltam ezzel. És ha holnap még a Bayern sem megy tovább...
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát ez nekem egy kurva jó párharc volt.
Atletico-nak szurkoltam első meccsen, hogy alázzák meg a Juvét, most meg a Juvénak, hogy legyen fordítás. Nagyon jó ez a BL eddig.
-
kacsyx
aktív tag
válasz
Citroware #119075 üzenetére
Miről beszélsz? Kíváncsi lennék mire menne a City akkora büdzséből amit a Schalke költhet. Valószínűleg már rég valami alsó eldugott bajnokságban küzdenének a kiesés ellen. Vagy szerinted összevethető a német klub meg a több milliárd eurókkal felduzzasztott angol zsoldoscsapat?
Most beleszaladt a Schalke a késbe, de még mindig százszor becsületesebb és tiszteletre méltóbb csapat Bundesligástól együtt, mint ezek a mű valamik. -
Viszlát
addikt
válasz
bagyulajuve #119001 üzenetére
Na hallod, szavad nem lehet.
De azért a kis kopasznak szóljál, hogy ne férgeskedjen már, égeti itt magát meg az egész csapatot egy ekkora meccs végén...
-
LendvaiFeri1
addikt
Szeddkibohóc
-
máyköl
veterán
-
villamos
őstag
És ismét meglepetés.
-
Enzolord
addikt
Ez a Chiellini mekkora egy szimuláló patkány. Hihetetlen irritáló egy valami..
-
Azért a Premier League elég csúnyán hazaküldi most a Bundesligát, kíváncsi vagyok, vajon holnap a Bayern megmenti-e a németek becsületét.
-
-
Az eddigi 6 lezajlott párharcból egyedül a Spurs és a City ment tovább azok közül, akiket az első meccsek után továbbjutónak gondoltam.
-
Z'Z"
őstag
Simeone most keresheti a fütyijét.
-
villamos
őstag
Ennyike!
-
BenHans
addikt
Ha a Juventusnak kell a továbbjutáshoz akkor ez tizi...
Remélem az UEFA megmagyarázza hogy ez miért volt tizi ha múlt héten nem volt az, mint kiderült a bírók mosdatásából (Porto - Roma)...[ Szerkesztve ]
-
Ebből a Bernardeschiből amit eddig láttam (nemcsak ma), az alapján iszonyat nagy tehetség.
-
hobizoli
nagyúr
tizi
-
Cartevo
őstag
válasz
Peterhappy #119058 üzenetére
vótmá
(#119014) -
Peterhappy
őstag
Igy 15 perc elteltevel. Hogy kivan az ATM golt szerezni? Vagy ez alapbol nem volt celjuk?
Vajon a Schalke edzo megtartja meg a meccs utani interjut, vagy az oltozoben kirugjak (ha felidoben nem tettek meg)
[ Szerkesztve ]
-
Dybala miért csak most állt be?
-
Peterhappy
őstag
Nemreg ertem haza hokimeccsrol, komoly a 2-0, ket CR gol, kemeny lenne, ha tovabbmenne a Juve is hatranybol. Man$ziti alaz, az varhato volt.
-
itouchfan
senior tag
Vicces így 2-0-nál visszaolvasni az utolsó 50 hsz-t...
főleg Juve szurkolóként.
remélem jön még egy gól, ATMA ma elég sovány.
-
Amelyik csapat képes az ATM-nak egy meccsen 3 gólt lőni, az megérdemli a továbbjutást, de még többet is annál.
-
Viszlát
addikt
válasz
Eddig jól csináljuk?
-
-
Cartevo
őstag
Ron kezdi behozni az árát.
-
villamos
őstag
Ennyike...
-
hobizoli
nagyúr
baze
-
LendvaiFeri1
addikt
CR
-
villamos
őstag
Pitsába...
-
Tibiajax
nagyúr
buszt gyerekek, busszt!!
-
Tibiajax
nagyúr
na akkor, hajrá
-
NyxNyxNyx
addikt
-
villamos
őstag
Itt még bármi lehet, "csak" 2-0 lett az odavágó, így kell majd az idegenben lőtt gól. Voltak itt meglepetések a múlt héten...
[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #119027 üzenetére
Dehogynem hiszi?
-
Én nem hiszem, hogy a Juve innen tovább megy.
-
jbalint18
tag
-
venember83
nagyúr
válasz
Cartevo #119016 üzenetére
Ezért is várom már valamelyik milánói gárda hamuból való feltámadását. De úgy tűnik, hogy jó alaposan kivégezték magukat a srácok. Sajnálni nem tudom egyik gárdát sem, de jót tenne az igazi verseny a bajnokság és a bajnokságban szereplő élcsapatok minőségi szintjének.
-
Cartevo
őstag
válasz
venember83 #119011 üzenetére
Olasz szinten ez évekig elég a veretlenséghez.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #119011 üzenetére
némi pesszimizmust vélek felfedezni a soraid között..
-
jbalint18
tag
válasz
bagyulajuve #119009 üzenetére
Madridban semmit sem tudtak mutatni az Atletico ellen majd és a visszavágóra ennyire feljavulnak ? Nagyon kétlem hogy ma a Juventus egy gólt is tudna nekünk rúgni . Egy izgalams 0-0 lesz
De ne legyen igazam és legyen egy 0-2 megint
-
venember83
nagyúr
válasz
Egyre nehezebb dolog ennek a Juventusnak drukkolni. Nem látok elszántságot vagy harcosságot, nem látok taktikai variációkat, nem látok szervezett védekezést, illetve nem látok felépített támadásokat sem. Az sincs kizárva, hogy a meccset sem fogom látni. Elég nekem a közhelyekkel túltöltött, semmitmondó, realitást ritkán tükröző edzői nyilatkozat a meccs után.
-
válasz
bagyulajuve #119009 üzenetére
Nem érzed a sörétes dupla csövét a hátadnál?
-
Ringman
nagyúr
válasz
Tibiajax #119006 üzenetére
van 2 db túlárazott egyszezonos játékos - zapata+milinkovic, + egy erőcsatár. a fio-s biraghi valami vicc (vagy jól játszik a srác)?
kösz de nem.meg eleve fázom a juventino-edzőtől - 3 védős rendszerrel súlyosbítva, utóbbi minden eddigi esetben csúfos kudarcba fulladt nálunk.
rakitic + godin jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz
bagyulajuve #119004 üzenetére
2 csapatod egymas ellen játszik, ez egy Win-Win szituáció! 😁 Azért remélem, Torrente csapata megy tovább! 😁
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
ezt ne kérd.. kérj bármit, tényleg
csak ilyet ne
Ringman de most miért?.. már csak nainggolan helyére kéne egy jobb kutyaütő és máris verjük a juventust
-
Cartevo
őstag
válasz
Minden klubcsapatodnak lesz ma kupameccse.
-
itouchfan
senior tag
válasz
Én fogok.
-
bagyulajuve
addikt
de nehéz nap lesz ez, kisebb fajta csodára van szükség, szóval mindenki szorítson ma a Juventus-nak, léécciikee
Új hozzászólás Aktív témák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Modding és elektronikai kérdések
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Diablo IV
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...