Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Pont ezt mondtam baráti körben, hogy ez a német csapat egységben ott van, de játékban kb a franciák szintje.
Ez a kettő elég ahhoz, hogy megéljenek belőle a célfutballjukkal.
Sokan mondják, hogy Németország nagy esélyese a VB-nek, nos én azt várom, hogy végre bedőljön a megszokott kőbe vésett, szögletes, centire kimért focijuk, és kreatív, játszó és a játékot szemmel láthatóan élvező csapat verje meg őket. Ezért szurkolok most Mexikónak.
Volt aki sima németre rakta ezt a meccset, én azt mondtam ez tisztán 3 esély.
Persze "A futball olyan játék, amit 22-en játszanak 90 percen át, és a végén mindig a németek nyernek.", amitől a gőg csak erősödik, de nem lehet örökké elég ennyi.
Ha döntőbe jut Németország, remélem Brazília fogja őket szervezett de mégis szép játékkal verni.
Az olaszokat utálják a védekezés miatt, mégis több látvány, több finomság volt a meccseiken...
#jogabonito
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest