Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Pont ezt mondtam baráti körben, hogy ez a német csapat egységben ott van, de játékban kb a franciák szintje.
Ez a kettő elég ahhoz, hogy megéljenek belőle a célfutballjukkal.
Sokan mondják, hogy Németország nagy esélyese a VB-nek, nos én azt várom, hogy végre bedőljön a megszokott kőbe vésett, szögletes, centire kimért focijuk, és kreatív, játszó és a játékot szemmel láthatóan élvező csapat verje meg őket. Ezért szurkolok most Mexikónak.
Volt aki sima németre rakta ezt a meccset, én azt mondtam ez tisztán 3 esély.
Persze "A futball olyan játék, amit 22-en játszanak 90 percen át, és a végén mindig a németek nyernek.", amitől a gőg csak erősödik, de nem lehet örökké elég ennyi.
Ha döntőbe jut Németország, remélem Brazília fogja őket szervezett de mégis szép játékkal verni.
Az olaszokat utálják a védekezés miatt, mégis több látvány, több finomság volt a meccseiken...
#jogabonito
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Linux haladóknak
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600KF 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1070 8GB Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest