Hirdetés
Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
olyan hideg van a szobámba, hiányzik a szandi
-
VR6-Fan
veterán
síri csend és hulla szag
titket is megrázot Csapi korai távozása -
VR6-Fan
veterán
lehet garis lesz a VGA-m
-
-
VR6-Fan
veterán
holnap nagy pilás készül
(ha tudok probálok ''fényképezni'')
G@bi:te beteg vagy!, de ez akkor is quva jó
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
válasz
H.Ezredes #4690 üzenetére
brutál mi
?
remélhetőleg 1-2 héten belül tényleg igaz lesz (majd ha a lézeres hőmérő is ennyit mutat elhiszem..)
Két barátnő elhatározza, hogy rendeznek egy görbe estét a férjeik nélkül. Az este jól sikerül, pompásan érzik magukat, kicsit iszogatnak is. Ahogy hazafelé botladoznak részegen, hirtelen mindkettejükre rájön a pisilhetnék.Mivel éppen egy temető mellett vannak, bemennek a sírokhoz, a bokrok közé. Mikor végeznek, azzal a problémával szembesülnek, hogy nincs semmi, amivel megtörölhetnék magukat. Egyikük lehúzza a bugyiját és megtörölközik vele, majd eldobja a ruhadarabot. A másiknak jobb ötlete támad, a mellette lévő síron található virágokról leszakít egy nagyobb levelet. Másnap az egyikük férje szomorúan mondja a haverjának:
- Te, komám, nem tudom hol voltak a lányok, de az én feleségem bugyi nélkül jött haza!
- Az semmi! - mondja a másik. - Te még szerencsés vagy, az enyémnek a seggén egy szalag volt azzal a felirattal, hogy ''Sosem felejtünk el, a helyi tűzoltóörs!''
t1:akkor nem szenvednék azzal hogy meglegyen a 3GHz, akkor ha nem cold bug-os már a 4GHz ostromolnám
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
utcabál vasúti töltés vagy víz elvezető
vagy léggitározás/sritptiz egy szuzuki tetjén
ja inni nem szoktam -
VR6-Fan
veterán
nem kell minden vízhez venti
mazda626:system boot file not found
eastsider:nekem az egséz rohadt bagázsból elegem van
Szabesz:elsőr ment(húzot rendszer), másodszora a vinyo nem birta, akkor úgy tele szalad, azt 2óra 3 perc alatt meg volt a belakot rendszer.....
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
szét hullot a 21 órás win...
össze balháztam néhány f@szopoval(kedves feljebb valoim) -
VR6-Fan
veterán
konklúzió:[link]
valaki nem tud valami szép skin-t XP-hez?
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
össze állt a gépezet
-
VR6-Fan
veterán
válasz
valentinho #4415 üzenetére
nekem utca bál, hagyomány hogy árokba esek
-
VR6-Fan
veterán
asszem még is nagyon befogok rúgni szombaton
bár mást is kéne....
, na mindegy majd keresgélek valami alkalmas partnert...
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
feladta még aznap szét szagadták a boritás rajta, cím sérült nem feladható ez volt múlthét csütürtökön(elnézést indulatból írtam az időt
) hétfön bement asztalra csapkodni akkor elvileg ''újra külkdték'' és biztosítoták róla hogy ma itt lesz
na nagy lóf@szt a postának.... -
VR6-Fan
veterán
bele verem a nagy lóf@szom a magyar postába
2 hete jön egy kib@szot processzor, ha meg jön Érd mind 3 postáját körbe locsolom benzinnel és felgyújtom -
-
VR6-Fan
veterán
másik 95k a szívem, és most nem markolgatni kell a gép. majd a K10 idején piritok
kompi ügyben meg majd konzultálhatnánk mert én is össze akarok rakni egyet/rakatni.
ja Mikádó árúl egyet megint
amúgy én stock hütéssel szeretnék wr-t dönteni, az mekkora oltás lenne(nincs valakinek kölcsenbe egy 6400+ B.E. hütője
?)
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
válasz
valentinho #4311 üzenetére
4400+ brisbean, ha ide ér, ami 3GHz felet megy... de hírt kaptam egy 3.1GHz(ja és ezt mind 1.35V melett teszik
) példányról megprobálom azt beszerezni
proper:mert 3452.77 a w.r.
am a legtúlhajtoitabb AMD egy FX-57(SD mag) 4208MHz
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
voltam ma Gyermekvasúton
-
VR6-Fan
veterán
na nálam sokáig ment a gyári hít pájpos hütés...
[link]
proper, vagyok! -
VR6-Fan
veterán
lol oföm mekkora egy party cafka
-
VR6-Fan
veterán
Holnap reggelig döntsétek el
!
H.Ezredes:nagyszerű, és ezt most mire szántad?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Huawei Notebook árazás
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- Kerékpársportok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPad topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL02, 100% Akkumulátor
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest