Hirdetés
-
GAMEPOD
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmazsi
aktív tag
Én is fejest keresnék játékra 30 ezer környékéig.
Alaplapi hangkártyát használnék, ez van nekem : [link]HyperX Cloud 1 vagy 2 ami jobb? Használnám a mikrofont sokat teamspeakhez.
Vagy mit ajánlanátok?Köszönöm
-
drmazsi
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy gamer headset-et vásárolni.
Játékra használnám elsősorban. Vezetékes változatot, ami a fül körül támaszkodik. Mikrofonos legyen mindenképp. Alaplapi hangkártyám van MSI Z97 gaming3 alaplap de max veszek egy dedikáltat.Ezeket néztem eddig, szeretném kikérni a véleményetek ezekről, illetve alternatíva ajánlást. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Automata kávégépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- No Voice in the Galaxy
- További aktív témák...
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest