Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- EA Sports WRC '23
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 3
- Marathon (2025)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
-
GAMEPOD
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
phoenix1989 #26418 üzenetére
Kb. 3 éve kíváncsiságból rendeltem még egy OneOdio Pro-50-est. Aztán annyira megtetszett, hogy az egyik legjobb cimborámnak is rendeltem egy 10-est, de előtte összahasonlítottam azokat. Ugyanazzal a párnával ugyanúgy szóltak. Akkor a párna meg a doboz volt a különbség.
Idő közben apró változtatások voltak, több szín is bejött, de a lényeg nem változott. A Pro-30-as pont nem volt nálam tesztelére, de volt már összehasonlító videó, amiben nem találtak különbséget hangra. A 30-as doboza gyakorlatilag az olcsó fajta, amiben a Pro-10-est is postázzák (legalábbis nem olyan igényes, mint a Pro-50-esé), de a körítés, a hozzá adott vezetékek is ugyanazok (színt leszámítva).Idő közben Darvinya rájött, hogy lehet tunningolni a kagyló 2 része közötti szigetelés eltávolításával, én meg arra, hogy az ILYEN fajta párnával változik legkevésbé a hangja a gyárihoz képest, és még bele se rohad a füled (inkább Pro-10-hez javasolt). Vezetéket is olyat használsz hozzá, amilyet akarsz.
De fórumtárs csinált már balanced tunningot is.Nem azt állítom, hogy a világ legjobb fejese, nekem is csak "játszós munkahelyre", itthoni használatra felsőbb kategóráiából használok, és inkább nyitottakat, de ár/érték arányban elég jó, és tunning alapnak se utolsó.
-
Gzula[HUN]
addikt
-
KaitouP
nagyúr
válasz
phoenix1989 #26413 üzenetére
Ha mikrofon nélküli, akkor neked nem feltétlen headset kell, hanem szimplán fejhallgató, de arra jobb a dedikált külön topik. Egyébként jószívvel ajánlom neked a OneOdio Pro-50-et, HyperX Cloud Alpha mellé vettem, remek fejhallgató.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 laptop-tablet (13,5-3K/I5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest