Hirdetés
-
GAMEPOD
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heffi
őstag
válasz
#54715584 #682 üzenetére
Részben csatlakoznék hozzád. Nekem is 2007 óta van plazma tévém és még nem sikerült beégetni. Az újabbak meg már még jobb védelemmel rendelkeznek.
A fogyasztás kérdése azomban relatív, mert egy mai 61w-s 46"-s ledháttérvilágítású készülékhez viszonyítva valóban sok a 42"-s plazma 280-320w körüli (saját mérés) fogyasztása.
Én is épp tévé csere előtt állok, és már nagyban szemezgettem felsőkategóriás ledes készülékekkel, de addíg túrtam a külföldi ajánlásokat, teszteket, míg teljesen elbizonytalanodtam a technológiával kapcsolatban. Mégpedíg ami engem aggaszt, az a fekete szín. Az üzletekben kitett demó adások és fényviszonyok nem igazán egyeznek meg egy otthoni nappaliban történő esti mozizásának vizsonyaival. Az üzletben szépet mutató kijelző egy sötét szobában csalódást okozhat a fekete szín hiányával, a panelre jellemző bevilágítási gondokkal.
Szóval részemről marad a plazma. Az újak már 50"-s méretben megelégednek 250w teljesítményfelvétel körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Asztrofotózás
- Wuthering Waves
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest