Hirdetés
-
GAMEPOD
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcanus
aktív tag
Sziasztok!
Okosítanám a TV-t (semmi extra, 1080p-s), de egyenlőre nem tudtam eldönteni, hogy mivel lenne érdemes. Vissza olvasgattam a topikban, és ahogyan láttam nem nagyon van javasolva a raspberry pi megoldás.
Ingyenes csatornákat szeretnénk nézni (Duna, M1, M2), másra nem használjuk. Amint láttam az M1-nek van élő adása YouTube-on, de a Duna (inkább ez érdekelne) nem elérhető így. Persze a mediaklikk-en van mind, de ott beépített webes player nem túlságosan szép megoldás. Esetleg tudtok javasolni olyan megoldást ami a fenti igényt kielégíti? Antenna nincs (Telekom-os van egyedül, de az előfizetést lemondjuk, így nem tudom, hogy ez marad és egyáltalán használható erre), csak net van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gumi és felni topik
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest