Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Na megcsináltam a telepítő pendrive-ot egy win 10-es tableten.Most nem tűnt el a windows-ból viszont a nas-nak szánt gép ugyanúgy megakad a post képernyőnél.
Rádugtam win7-es gépre a kész penyót és nem látta,tehát csak megerősíteni tudom hogy a win7 nem jó hozzá. A win10 kezelte rendesen.
Az 5.2-t honnan tudom letölteni mert a http://xpenology.me/downloads/-nál hibád dob az oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Steam Deck
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest