Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Maxell014 #932 üzenetére
Aliexpressen 1500 ft/db..
Bal szélsőt eladtam. A keret gumírozott, az átlátszó rész műanyag. Gyűjti az ujjlenyomatot, valamit ha fekete telefonod van, nem szerencsés ha alákerül a por, mert meg tudja karcolni a hátlapot. (hátlapi fóliával hordanám csak)
Középső: körbe a keret gumi, a hátulja/belseje műanyag, de matt/puhább fajta, kellemes a tapintása. én ezt tartottam meg.
A jobb szélsőnek a legjobb a tapintása, olyan mint a tok nélküli kék színűnek. Műanyag de olyan érzés mint ha bőr lenne
Belül kemény műanyag a tok anyaga, barázdákkal..
Mindegyik hibátlanul illeszkedik a telefonra, a bal szélsőnél a Leica feliratnak is ki van vágva a nyílás..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest