Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz SharpSA #2668 üzenetére
Mert szerinted így mi értelme?
Az volna a lényege, hogy felhívja a figyelmet, észre vegyem, ha valami nem klappol. De ha ott van folyamatosan attól is, amiről tudok, akkor pont a lényege veszett el.De nyilván én vagyok hülye akkor. Elnézést kérek a nyugalom megzavarásáért. Pörögjön akkor tovább a topik, hogy minden szipi-szupi
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz SharpSA #2664 üzenetére
Zseniális ötlet, hogy egy app, amit én teszek fel, mert kell, aminek én adok engedélyt, hogy GPS-t használjon, amiről tudom, hogy használ, mert az a dolga, hiába nyomok rá, hogy tudom, hogy használja, azért 0-24 ott jelzi.. Ezért ha majd elkezdi 30 malware használni a kamerám se fogok ránézni, miért van ott a zöld pötty, mert fél éve folyamatosan ott van.. Szuper.
Nemtudom, kinek az ötlete, vagy kinek sem de ebben a formában egy baromság.
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz SharpSA #2661 üzenetére
Hát van, hogy de. Pl van egy appom, ami térképes nyomon követést tesz lehetővé a felvett emberek között. Na, ez GPS alapú természetesen, és hiába nem nézi más 24 órában, hogy épp hol vagyok, akkor is jelzi, hogy használatban van, így nekem kb soha nem tűnt még el onnan.
Hiába megyek rá, és nyomok arra, hogy rendben, akkor is marad. Értem én, hogy jelezni kell, ha valami random elkezd valamit a tudtom nélkül használni. De amiről tudok, az hagyjon már békén, pláne, ha külön le is okézom a dolgot.
Everybody lies.
-
OSERANSKY
junior tag
válasz SharpSA #1837 üzenetére
https://c.mi.com/global/miuidownload/detail/device/1900575 (Xiaomi 13 EEA legfelül)
Change one thing, change EVERYTHING...
-
-
LouiS22
veterán
válasz SharpSA #1357 üzenetére
a harmadik xiaomi telefonom, engem az apple koppintás ui zavar (gyűlölöm az apple-t), de már hosszú évek óta nova launchert használok, szóval nem kell látnom és így jó! És szerencsére a xiaomi.eu kipucol egy csomó bloatware-t is
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
novinyul
veterán
válasz SharpSA #1357 üzenetére
Szerintem semmi extra nincs benne, maximum az hogy az alkalmazások futása a háttérben be legyen állítva. A reklám kérdés rögtön az elején el lehet intézni, esetleg még a biztonság menüben szokott 1-2 helyen reklám engedélyezve. De igazából olyan hű de más érzés nincs benne, van itthon Xiaomi,Samsung, Sony, Meizu de mindegyiket kényelmesen lehet használni
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
hroberto
veterán
válasz SharpSA #1224 üzenetére
Nálam semmi sincs lakatolva, az automatikus indítás az ami engedélyezett a Messenger esetén. Ennek ellenére is csak ritkán fordul elő, hogy késik egy-egy értesítés.
Mellesleg a Viber, WhatsApp, Outlook normálisan értesít, úgyhogy valószínűleg a Messenger a ludas, mert más telefonokon is előfordul ilyesmi.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz SharpSA #1222 üzenetére
"Mikor milyen kedve van." - ezt szomorúan olvasom, hogy a Xiaomi / Miui még (mindig) itt tart.
" ... a rendszer lövi ki annak ellenére ... " - ez esetben, akkor mi itt a "fos"?Pakolhatnak itt akármennyi RAM-ot a telefonba, ha a rendszer tojik a felhasználó beállításaira, és úgy működik, mintha 1 Gbyte RAM-al gazdálkodhatna.
-
snowman
tag
válasz SharpSA #1212 üzenetére
Bocs, rosszul linkeltem.
https://photos.app.goo.gl/G8eEDWcnvjwBdcMR7 -
snowman
tag
válasz SharpSA #1209 üzenetére
Itt van pár fotó róla.
Keményebb fajta TPU, a hátulján a betét meg valami porózus, puhább tapintású anyag. -
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
Igen. Ezt írják is az oldalon, ha a Comments részt lehúzod.
("Hello, with Xiaomi 13 (not pro, not lite - just 13), and version SGCAM_8.8.224.10_STABLE_V9, can not switch
to video recording. Result is force close. Everything else works.
Thanks for fix."
Valószínűleg lesz rá fix. Csak idő kérdése.Telegram csoportot ajánlom, ha megy alap szinten az angol.
Videóra egyébként szerintem a gyári tökéletes.
Esetleg az Open Camera (play áruházban elérhető) -t tudom még ajánlani.
Amire a gcamot ajánlott használni:
Normál és éjszakai fotózás. Selfie. Bár a gcam veszélyesen szépítésmentes selfiet csinál, aminek sokan nem örülnek.De a legjobb, ha mindent végig próbálsz, egyet a gyárival, egyet a gcammal, aztán eldöntöd, hogy melyiket mire fogod használni.
Lehet, hogy elmegy vele 1-2 napod, de utána reflexből tudni fogod már, hogy az adott témához mit kell megnyitni.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
addikt
Az authentic közelebb áll a valós színekhez, de annak sem az az erőssége.
Pro auto módban is választanod kell mindenképpen a 2 mód közül, de ott tudod állítani az egyéb paramétereket, bár nekem az ultrán a színerősséget nem lehetett és a hdr-sem aktív ilyenkor.
Én az authentic mellett vagyok, mert igaz hogy vignettált és a sötétek is szeretnek bebukni, de legalább nincsennek agyon élesítve a képek.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
Atomgeszi
nagyúr
Na látod ez egy jó kérdés.
Anno bejöttek a Samoled kijelzők, szerintem kb akkortájt állt rá a Samsung is az ilyen túlszaturált képekre.. persze SAMOLED kijelzőn jól néz ki, az tény, de a valóságtól messze van.Aki a valóságot akarja viszontlátni a fényképeken, még mindig a gcam a legjobb megoldás.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
addikt
Nem érzem annyival jobbnak, hogy említésre méltó legyen.
Egymás mellett talán látszódik egy picit a különbség gyenge fényviszonyok mellett, mint a pro mellett is, de minimális.
Nagyából ugyan így nézne ki, a sima 13 mellett is az s23.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
retesz147
addikt
Köszönöm!
Mindent is próbáltam beállítani, de semmi változás.
Teljesen random küldi a sms-eket, van hogy időbe, van, hogy 2 perc késéssel, vagy hogy 10 perc késéssel. Akár alszik a telefon, akár ébren van a kijelző és az sms appban vagyok épp.
Huh, ez így nagyon rossz, nem tudom rábízni a parkolásom, pedig nagyon fontos lenne.
Aki eu dev-en van, esetleg kipróbálná nekem légyszi? (nyilván akinek "ingyen" van az sms)
Köszönöm!!
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
natë
nagyúr
A párom nem akar twrp-vel cseszekedni frissítés esetén, a global ota elintézi azt. Nem rootol, használja a Google message-et, ami bugos eu-n (nem küldi el a mellékleteket, disconnectál RCS-ről, stb). Van 1-2 alkalmazása, ami jelez, hogy buherált rom van a telefonon eu rom esetén (amúgy Pixel 2-nek ismeri fel a készüléket a Google is).
Ha nem vagy tweaker és elég a stabil rom, amiben a bloat simán uninstallálható, akkor jobb választás az eu rom.
Így már nem tág? -
Shummo
senior tag
Nem átlag felhasználó vagyok. MInden teló TWRP/ROOT és egyéb nyalánkságok alap.
Személy szerint a legidegesítőbb a globalban a sok szemét meg a gyári launcher. Én csak NOVAt vagyok hajnaldó használni launchernek, fentiek nélkül pedig nem megoldható a gesztus vezéslés. De roottal már gond nélkül megy FNG allap.Alapvetően ezek a különbségek a global és xiaomi.eu között [link] :
Our ROMs features (what's not in Global):
Based on China/Global Stable builds
3way reboot menu (in dev settings)
MIUI Contacts and Dialer
Removed ads in MIUI system apps
MIUI Dialer and Messages apps
Steps counter in Assistant screen
More shortcuts on left lockscreen
Wake up gestures for all devices
Option to auto-expand first notification
Notifications priority settings
More edit options in Gallery app
Enabled MiDrive in File Explorer
Google apps support integrated
Removed 5GHz region restrictions
Confirm dials from call logs
Morning report on alarm at morning
More apps supported for AOD notifications
More styles for AOD screen
Raise to wake gesture
AOD notification received animation
Tap fingerprint sensor to wake toggle
Double tap to lock screen
Battery AI scenes
Allowed disabling specific system apps
Importing theme .mtz from zhuti.xiaomi.com via ThemeManager
No useless Chinese bloatware apps
More free RAM due to less background processes
Mi Video, Mi Music, Mi Browser: No any useless Chinese content and ads
No possibility to re-lock bootloader accidentally with flash any xiaomi.eu release
Added real 27 languages translation made by Official MIUI Fansites and MIUI Fans
Added EU T9 dialer support
Added charging sound switch
Optimized GPS settings for EU
Optimized Battery consumption
Optimized RAM consumption
Added GSMalphabet into SMS app options
SafetyNet passed by default without ROOT (Google Pay)
Play Store Certified
Deodexed
Added automated tasks in Security app
Widevine L1 (for supported devices)
And more, and more made by our 10 years MIUI mods experience.[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Én most Gmailen keresztül hozzáadtam a céges e-mailem (ami ugye nem @outlook végű, hanem @cégnév.hu) és az a naptárat áthozta a beépített Xiaomi naptárba, de névjegyeket valóban nem.
Míg, ha outlook applikációba teszem be a céges e-mailt, akkor ugye outlookban van olyan, hogy személyek és ott rá tudok keresni az összes kollégára és kidobja a névjegyét. De ott van outlook beépített naptár is, viszont akkor a Xiaomi beépített naptárba nem hozzá át a céges naptárat, ami meg azért rossz, mert nem látom egyszerre a saját naptáram (gmail) és a céges teendőket. (ebből már volt gondom, rászerveztem a dolgokra).Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
Hát ez érdekes. Nekem ugye eu dev miatt bent volt és működik is, de nem szeretem, nem az igazi a használhatósága, cserébe mindent szinkronizál.
Próbáld ki, GMAIL-ben adj hozzá fiókot és akkor meglátod, hogy tetszik e, ha a gmail kezeli a másik fiókod.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
Igen, de csak outlookon belüli beépített naptárba és névjegyekbe. Xiaomi naptárba azt nem szinkronizálja be, vagyis nekem nem sikerült rábírnom erre.
De ha a cégessel jeletkezek be a xiaomi gyári levelezőbe, akkor a xiaomi naptárba beszinkronizálja a magán (google) és a céges naptárat is.
Cserébe szar(nekem nem tetszik) a gyári xiaomi levelező kliens.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest