Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz Redneck #133012 üzenetére
Nekem csak annyi a bajom, hogy a katonás témát felhígították mindenféle oda nem illő dologgal. Jönnek a csirke, kutya, nyúl, aligátor fejű operátorok, meg az anime lányok, hozzá a The Boys meg Warhammer.. össze-vissza villogó sipákoló fegyverek.. sokszor nézem x-en milyen új skinek jönnek majd és sorra elborzadok. [link] Ebből a szempontból még mindig az Apex nálam az etalon, ott volt egy Final Fantasy event és az sem volt túl tolakodó, itt meg ami megy már tényleg hátborzongató, hasonló trash kategória mint a Fortnite. Azt is addig szerettem míg kánon, egyedi skinek voltak. Legalább érted lehetne kikapcsolni ezeket a marhaságokat, nekem sokat lendítene rajta, ha nem kellene a galamb fejű operátorokat meg a pennywise-t nézni sub zeroval ahogy lövik a boysos a-traint.
Magával a játékkal amúgy nekem nincs bajom, se a meta nem érdekel, se semmi egyéb. A gunplay jó, fegyók jók, kellően kikapcsolja az embert ha leül játszani mellé.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest