Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megvásárolni a GTA V játékot xbox-ra keresztfiamnak és azon belül is főként az alapjáték érdekelne, nem az online.
Hol tudom most jelenleg a legolcsóbban beszerezni? Lehet szürke bolti is.
Én picit kutakodtam neten és ezt találtam:
Grand Theft Auto V: Premium Edition & Great White Shark Card Bundle (Xbox Game EU)
MTCgame.com oldalán elérhető és 17,19 Euro.
Ehhez kell még valamilyen plusz előfizetés is, vagy ezzel már korlátlan tud játszani? -
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mert konzol témában én nem vagyok otthon és az egyik rokonomnak viszont szeretnék segíteni.
Szóval van neki néhány autós játéka, amivel nem tud online játszani és ezen felül néhány korlátozás, kiskorú profilja miatt.
Hogyan lehetne orvosolni a problémát? Utólag meg lehet változtatni a születési dátumot még? Ehhez a profilhoz már hozzá van adva neki több játék, amit nyilván nem is szeretne elveszíteni.
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gyúrósok ide!