-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
Na ezt Én is megcsinálta, csak a kar és a D-Pad is fehér nálam. Még annyi, hogy feliratnak odaírtam, hogy MAGYARORSZAG
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
nagyúr
Az Elite-ben SSHD meghajtó van, illetve a kontroller is komolyabb az alapnál. Így szó sincs arról, h egy szinten lennének. Gondolom van rá esély, h később kiadjanak egy Elite S modellt is.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
-
losilee1337
aktív tag
Valami ilyesmi én pl a társaság miatt is váltottam ps4röl onera ,pedig se a halo se a forza nem hoz lázba picitsem,talán mindbe csak belenéztem régi genen is,de ps exkluzivokat mind lenyomtam, igy mikor jopár lesz ps4re beszerzek majd egyet.
Ui:sajna most 2gépre nem futja,pedig a bloodborne,new order is igen tetszikaz eddig látottak alapján.
[ Szerkesztve ]
Psn id: HungaryLosi
-
tunkiih
őstag
Ha nem home-olsz valakivel vagy épp nincsenek hatalmas akciók, akkor többnyire drágább mint egy használt (vagy épp új).. vannak ritka kivételek de átlagban ez van. Külföldi store esetén talán pár ezerrel olcsóbban megkapod, de még mindig ugyanez a felállás.. tehát ha valakivel homeolsz neked ugy már megéri, ha nem akarsz rakosgatni, meg nem zavar ha benne áll a pénzed. A "szuper erős stabil forint" miatt már a külföldi vásárlás sem csábitó perpill.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest