Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz JamesHun #91872 üzenetére

    Én is úgy vagyok vele, hogy ha már nem tudják lenyomni elég olcsóra, akkor inkább legyen belőle egy jó kis mindenes gép, ami egyszerre Windows PC és Xbox. Egyszerre menne neki a Microsoft az Apple-nek (csinos, kicsi, elegáns) meg a Steam gépeknek (azok is hasonlók, csak az Alienware meg ilyenek gyártják).

    Tegyük fel, hogy 3 évente jönne modellfrissítés és az előző generációt kötelező lenne támogatni, az is 6 éves termékciklust jelentene, kb mint egy konzolgeneráció (ne az előzőből induljunk ki, az példátlanul hosszúra nyúlt). Egy ilyen durván 250 ezer forint körüli ár már jó alternatíva lenne a játékos PC-k mellett is.

    Tök jó lenne, nem kellene a gépigény miatt aggódni, streamelhetnéd a képet bármelyik otthoni megjelenítőre. Ha akarsz, akkor csak játszol az Xbox játékokkal, ha akarsz, akkor szöveget szerkesztesz az asztali monitorodnál, ha akarsz, akkor videót vágsz (mondjuk amit játék közben felvettél) és így tovább.

    Akit meg ez hidegen hagy, annak ott lenne az olcsóbb, csak játékos Xbox is.

    Ez tökre egybecsengene a Microsoft azon törekvésével is, hogy valahogy egyesítse a PC és Xbox platformokat azok előnyeinek megtartásával.

Új hozzászólás Aktív témák