Új hozzászólás Aktív témák

  • unrealnoise

    senior tag

    válasz Madwe #7653 üzenetére

    Franc tudja, kicsit nagyobbnak tűnik az a DS4, mint az Xbox One kontroller. Képről: [link] DS4 volt a kezemben, arról tudok nyilatkozni.

    Tudok az Xbox One-os kormány mizériáról (Mármint, hogy nem kompatibilis a régi cuccokkal, és jelenleg csak elég drága kormányok kaphatóak az Xbox Onehoz, meglátjuk PS4-en mi lesz, de hát a Microsoft is kijöhet még egy középkategóriás, jó áron kínált kormánnyal, nekem már mindegy a régi kompatibilitás, Logitech DF GT-m volt GT-re, de ugye az repült az ablakon a PS3-al és a GT6-al együtt.)

    Persze, az Uncharted nem az egyetlen komoly Sony exkluzív, de pl. a The Last of Us sem több, mint egy interaktív film. A Beyond meg pl nem húzócím, ha az lenne, jóval több kelt volna el belőle, mint az eddigi egy milla. Értem én, hogy "rétegjáték", de akkor is. Az tény, hogy a Sony belsős címei, a kisebb projektek is nagyon ígéretesek. Pl. ott a Rime.

    No mindegy, kinek mi. :)

    Jah és autós játékbuziknak friss hír: kijött a Forza 5-ös final review az SRT-s srácoktól.
    [link] A lényeg nagyjából (Spoiler): a konzolos játékok között (GT6-ot is beleértve) a Forza 5 hozza a legjobb gumifizikát, FFB-t és vezetési élményt. Akit bővebben érdekel, az nézze meg a videót.

    steam / trakt.tv ID: unrealnoise

Új hozzászólás Aktív témák