Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz LaptopSystem #7646 üzenetére

    Igyekszem tárgyilagos lenni, de én ps4-et vettem, azt azért vedd figyelembe hogy arra húz a szívem :D

    Attól függ mi érdekel?

    Kinektes játékok érdekelnek? Akkor egyértelműen xbox, ps camera közelében sincs, kérdés sincs több, way to go.

    TV-s funkciók érdekelnek? Szintén x, nincs miről beszélni.

    Online szolgáltatásokban x stabilabb, megbízhatóbb, psn egyelőre gyengélkedik néha (igaz csak launchkor meg karácsonykor volt túlterhelve, ált. megy, illetve néha van 1-2 óra karbantartás 1 héten, de azért nem 0-24 stabil - reméljük hogy ez változni fog)

    PS előnye a papíron sokkal erősebb hw, ami jelenleg kb annyit jelent hogy nagyobb felbontásban futnak rajta a multiplatformos játékok - lehet egyáltalán nem érdekel pl. s azt sem tudjuk hosszú távon jelent e majd ennél többet, vagy ez a különbség is elveszik.

    Exklúzívok terén - amiket eddig bejelentettek kérdés mi érdekel, Sony eddig szvsz sokkal erősebb volt ebben, de sokakat pl nem érdeklik a címeik, vagy Halo fanok pl, illetve fordítva.

    Mindkettőnél fizetős az online multi, sony igc-je (ingyenes játékok) iszonyat erős volt ps3-nál, ps4nél egyelőre nyilván nem tudnak aaa címeket adni, kérdés idővel az is ilyen erős lesz e. Mondjuk a resogun, don't starve pl szerintem iszonyat jó nevek, de csak kis indie címek s amúgy se drágák, amik most ingyen jöttek. Xnél is tervben van hogy lesz ilyen nemsokára, az náluk kérdéses kikkel hogyan tudnak megállapodni, Sony ebben egyelőre jobb.

    Valamint azt is érdemes talán belevenni, hogy egyelőre úgy néz ki ps4ből jóval több fogy, ha ez hosszútávon is így lesz, akkor több fejlesztőt fognak bevonzani - jobb játékok jöhetnek rá, illetve több figyelmet kaphat a multiplat optimalizálásánál.

    (#7652) unrealnoise kezdeti exklúzívokat annyira én nem tartom fontosnak egy 100+ ezres konzolnál amit 6-8 évre vesz az ember, de az én vagyok :D

    A rezgő ravasz jópofa, de autós játékot jobb esetben úgyis kormánnyal játszik az ember - ha már van neked, az x1-el 100% hogy nem kompatibilis az új ff miatt, ps4 esetében még nem világos mi van, elvileg régebbiek is támogatottak, de ez lehet kamu, driveclub ha megjelenik majd kiderül mi a helyzet... FPSnél meg jópofa hogy rezeg de sok pluszt az nem ad, viszont tényleg nice feature, de sztem inkább autoknál hasznos, de arra inkább a kormány.

    Cserélhető elemmel ki hogy van, nekem az nem tetszik, de megszokható/lehet mást tenni bele.
    DS4 akkora lett mint az x kontrollere, azt nem érzed nagynak :D? btw nekem nagyon izzad a tenyerem, de soha nem csúszott még le a stickről a kezem, ds3-nál sokszor előfordult még, illetve ott ravasz is szar volt, szerencsére ds ilyen szempontból teljesen rendben van + jack aljzat van rajta, uh bármilyen! fülest rá tudsz ott dugni chatre, vagy minden hangra ha alszanak/vannak körülötted s nem akarod őket zavarni+ ha esetleg dvi-os monitorodra kötöd hdmi-dvi kábellel vagy optikai nélküli erősítőd van akkor jack kábelt tudsz használni hozzá :D

    Ucharted-on kívül azért van jópár nagy ps név még, de az tény hogy az kb egy interaktív mozi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák