Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SütiGTi
senior tag
Benne lennék, de mama szülinapra kell menni este... Meg még bele kéne jönnöm, mert eddig csak a fifával játszottam...
Használtam vettem 14ért postával még csak egy hajszálkarc se volt rajta, úgyhogy remélem tényleg jó vétel volt
Kezd a munka a játék rovására menni...pedig reméltem, hogy az év elején nem lesz sok munka, és annál több xbox -
Xirtam
veterán
-
nagyúr
-
Xirtam
veterán
válasz bulikavagyok #7557 üzenetére
X360 kontrollerekből kiindulva nem fog lekopni. Erre mindig ügyeltek. Nem találkoztam 5 év alatt olyan kontrollerrel amiről lekopott volna a gyári fényezés.
-
nagyúr
-
Xirtam
veterán
válasz bulikavagyok #7561 üzenetére
Mi történt? Bár szerintem pont belenyúltál egy rosszba. Az egyik legszigorúbb kopási tesztnek vannak kitéve ezek az eszközök.
The Xbox One “Titanfall” Limited Edition Wireless Controller will be available worldwide in time for the launch of “Titanfall” on March 11, 2014 in North America and beginning March 13, 2014 in Europe.
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
jó is lenne Örülök ha majd simát tudok vadászni. Tavasszal tervezem, PS4-et most adtam el pár napja, nem jött be.
mi van Alonso-val? Büntetésben vagy, vagy várod az új arcképet?
(#7566) Zjunior
hangos volt, idegenkedtem a menüjétől, szar a PSN. Most hirtelen ennyi. X360 volt eddig is a fő platformom, PS3 csak rövid ideig volt mindig... nem tudok elszakadni a Live-tól[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Something_ #7560 üzenetére
a szinglimbe becsatlakozhat egy user
ketten kell megcsinálni amit egyedül kellene
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz Something_ #7569 üzenetére
Ölni a zombikat.
Annyira utálom, hogy ha megkérdezik, hogy mi a lényege egy játéknak. HÁT HOGY JÁTSSZ VELE.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
pzstm
titán
válasz Something_ #7569 üzenetére
vannak és fő és mellékküldteések, meg van lehetőség tervrajzokat szerezni és kombó fegyvereket meg kombó járműveket csinálni.
Ez a kedvencemiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
-
Xirtam
veterán
válasz bulikavagyok #7568 üzenetére
Sikerült gariban cseréltetned?
-
nagyúr
-
SütiGTi
senior tag
Na kicsit tudtam jarszani Dead Rising-al....Huh de nagyon tetszik :-) Smart Glass is nagyon franko....
Friends-ekkel kapcsolatos kerdes: mi a kulonbseg a followers es a friendsek kozott? Ha valaki bejelol akkor a followersbe rakja...hogy vagy mint mukodik ez?? -
nagyúr
-
nagyúr
-
A.tessz
senior tag
Üdv mindenkinek csatlakoztam a mai nappal az Xbox One táborba is. Eddig nagyon tetszik, dead rising 3-al kezdtem + killer instinct, majd esetleg forza, ryse fog (idővel)érkezni még.
Nagyon tetszik eddig a menű, a kinect, meg egyébként az alkalmazások is.
Klasszisokkal jobban tetszik a csempe rendszer így konzolon mint a számítógépemen,
Tényleg nagyon szépen összerakták!pzstm: Jó hogy mutatod, pont aktuális, most mentem át néhány száz zombin uthengerrel
[ Szerkesztve ]
-
SütiGTi
senior tag
Ez a FORZA 5 nagyon mozgatja a fantáziámat, csak a Horizont annyira tetszett, hogy félek a free ride nélküli játék nem tetszene...
-
nagyúr
-
SütiGTi
senior tag
válasz bulikavagyok #7598 üzenetére
Ha jönne ilyesmi akkor inkább lehet megvárnám...a Horizont nagyon nagyon tetszett...
Félek hogy kiadok X tízezret és a végén nem fog tetszeni ez...bár nagyon jók a kocsik meg a képek amiket linkeltek ide és ilyenkor mindig elgondolkodok...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző