Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
Na én ide posztolom mivel még nem vagyok series tulaj.
Tetszett a múzeum túra, több helyem megmosolyogtatott. Csomó emlék is előjött mert az igaz, hogy pár éve vagyok csak Xbox tulaj de a 360 elite megjelenése óta játszok Xboxon. Akkor még rengeteget toltuk unokatesómnál a Lego játékokat meg a Guitar Herot dobbal-gitárral.
Aztán a kinect volt még egy nagy csoda mert rengeteget pörgött és abból is írtam a szakdolgozatomat. (lézerszkennelés)
Emlékszem mindig vágytam a Halo szériára látvány alapján és megfogadtam egyszer végigtolom őket. (Aztán amióta van xboxom gőzerővel pótlom a szériát)
One-al is tudtam már megjelenéskor játszani és emlékszem, hogy lenyűgözött a kontroller fogása, analogja és ami a legjobban: az LT-RT "puhasága" lenyomáskor. És sajnáltam, hogy hagyták kihalni a kinectet pedig szerintem simán lenne helye mint opció. Ha lenne több kinect-es játék One-ra tuti beszereznék egyet nem is kérdés. Karácsonykor mindig elő van szedve a 360 kinect.
Nem is kérdés mit választok next-gen konzolnak.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch V2
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Xbox Series S 512GB 3 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 1TB SSD + Asus ROG XG Mobile 3070 8GB GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest