Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #217951 üzenetére
4 off volt abbol az egyik a tied. Azé na.. Ja mostmár 5.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
válasz -ZeeZee- #217942 üzenetére
Nem lesz ez rossz, csak szerintem nem sok embernek érné ezért előfizetni. Ez a szolgáltatás valahol a tehetősebb réteget célozza majd meg.
A GamePass-szal is csak az a bajom, hogy jönnek-mennek a játékok... Pl. elkezdtem a GTA5öt GamePass-ban. Le is járt a GP-m meg ki is vették belőle. Szetencsém volt, olcsón meg tudtam venni így tudom folytatni. A Forza 4-et is elkezdtem, az sajnos abba maradt... Lehet végleg...Mert nem vagyok tehetős, hogy 2x ezerért megvegyem...
Értem én,hogy marketing meg kedvcsináló a vásárláshoz, de akkoris... pl. bedobnak egy 2x ezres játékot GP-be, elkezdenek vele játszani, majd kiveszik... Sajnos nem mindenki teheti meg a 2x ezres játékokat és az eléggé rossz, hogy a kevésbé tehetősebbekre nem gondolnak... Persze ez is a hazai rendszr hibája, mert a rendes ár + több mint negyedét pluszba ki kell fizetni, az USA-ban mondjuk meg nem.De ez csak személyes véleményem.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
parandroid
félisten
válasz st3v3np3t3r #217954 üzenetére
Az a Forza Horizom 4, ami a gp-ben van, most akciósan olyan 6k huf, ha jól rémlik. Egy játék az első hónapokban 20k+, aztán árcsökkentés, akciók. RDR2 is 10k akatt van már, akivek GP-ben bejött, és még játszaná, annyit simán megért. GTA-t is mennyiért vezted, amikor kikerült? 3-4k huf?
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Rigormortiis
veterán
Valaki le tudná írni, hogyan is működik egész pontosan a Live Gold - Game Pass Ultimate átváltás? Hallottam, hogy így olcsóbban ki lehet jönni.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
pzstm
titán
Xbox Game Studios jatek nem kerul ki. Forza is mai napig benne van infoim azerint
Az RDR2-re meg 4-5 honapja volt kb mindenkinek, GTA-ra is hasonlo remlik. Vegigvinni ha nem eleg ennyi akkor az tenyleg sajnos az igy jart kategoria.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Nyugodtan vásárolhatsz usában is. Semmi gondod nem lesz vele.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz parandroid #217955 üzenetére
Tegnap néztem, 20ezer alapból,de most akciósan 10,még 4napig
linkGalaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz pzstm #217957 üzenetére
Benne van mert MS játék, de GP nélkül ugye nem játszható...
Arraeg.senki nem gondol, hogy vannak akik csak lazítás képpen konzoloznak,nem pedig fanatilus szinten. Nálunk volt, hogy 3hónapig be sem volt kapcsolva,mondjuk. A feleségem is szereti a GTA V-öt,a múltkor kedvet kapott hozzá,megcsinált 2 küldit és konzol off...
Tehát néhány esetben pár hónap nem elég egy játék végigjátszásához. Ifjú kolegám 1hét alatt végigjátszotta a GTA V-öt mellékküldikkel együtt.Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
mike1334
veterán
válasz st3v3np3t3r #217960 üzenetére
Ebben az esetben kár előfizetni a gp-re szvsz.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
NFS Heathez ingyen Redbull Nissan 370.
linkAre you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Sinu
senior tag
válasz Rigormortiis #217956 üzenetére
Be kell tarazni gold elofizetesbol (max 3 év), majd venni egy hónap ultimate gamepass-t. Ekkor automatikusan atkonvertalja a meglevő gold elofizetesedet is ultimate-re. Így 12-14k-ra jön ki egy év ultimate gamepass, aminek az alap havidíj 4-5k
No Future
-
vargalex
félisten
válasz HunChris #217886 üzenetére
Hát, nem tudom. Nekünk eddig csak PS volt (PS2, PS3, PS4), most egy csere következtében hozzánk került egy XBox One is. Az XBox kontrollet stick-je egyáltalán nem nagyobb, mint a DS4-é (már, ha az átmérőre gondoltál), sőt tolómérővel mérve kisebb. A DS4 stick-ben ugyan van egy kis domborúság, de csak a közepén, nem úgy, mint a DS2-DS3-nál. Szerintem egyáltalán nem zavaró. Viszont az XBox One controller annyira csúszik, hogy tegnap kétszer is a földre esett nálam használat közben. Nekem egyébként éppen az XBox One kontrollerének bal oldali stick-je nem esik kézre...
Persze, nyilván szokni kell mindkettőt.Alex
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #217967 üzenetére
40$€ megspórolva.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
aktív tag
Köszi hogy szóltál, ahogy látom PC-n is elérhető.
Azt lehet tudni hogy mi történt a 2 DLC-vel ami az előző verzióhoz jött ki? (Guardian Trials, Gilly island)
Már nem lehet megvásárolni őket. (anno megvettem a "sima" Luckyt)
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Wesder
félisten
Nem tartalmazza a magyar feliratot.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mike1334
veterán
válasz sugarforce #217964 üzenetére
Én gyakran gondolok rá, hogy el kellene lőni a 3 éves trükköt, de tuti nem használnám ki...talán csak az xClouddal, screen sharinggel otthon mobilon switch helyett...de sose veszem meg...bezzeg Switchre megint vettem egy apróságot 31e-ért (ring fit adventure....ősszel kigyúrom magam )
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Rigormortiis
veterán
Vettem egy Cyberpunk 2077-es kontrollert. Még mindig ott tartunk, hogy elemet kell benne cserélgetni? :D
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
MasterMark
titán
válasz Rigormortiis #217973 üzenetére
Lehet bele akksit is kapni. Azért van lehetőség elemre is, mert azt menet közben is könnyű cserélni.
Switch Tax
-
Wesder
félisten
Még mindig ott tartunk hogy ez probléma? Vehetsz bele akkut, vagy ha beépített kell ott az Elite S2.
-
Rigormortiis
veterán
Ez nagyon jó: A kontroller mellé kaptam egy 14 napos GPU előfizetést, és ezt is meghosszabbította a meglévő 1 éves gold 1 éves GPU előfizetéssé.
-
hadam98
senior tag
Ez az Avengers nem lenne rossz, de ehhez ez a generáció már kevés. Xbox One S 30FPS alig tartja és az egész játék pocsékul néz ki, homályos az egész... Aki így tudja élvezni hajrá, de én inkább meg várom és megveszem Next-Genre.
-
Rigormortiis
veterán
Kiválóan működik az Xcloud S10E-vel és Telenoros mobilnettel.
Nagyon adja a Gears 4-5 a kicsi, tűéles amoled kijelzőn. Nem állítom, hogy egyáltalán nincs semmi lag vagy csúszás, de egy single player játéknál ez még a tolerálható szinten belül van.
Remélem, nagyot fog menni ezzel az MS, mert akkor talán bővülni fog a játékkínálat, és talán PC-n is menni fog a stream lehetőség.
-
Wesder
félisten
válasz Rigormortiis #217982 üzenetére
09.15-től az összes GamePass jàték benne lesz elvileg, meg a PC klienst is tesztelik. Szerintem az SX rajtra az is befut.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Wesder #217983 üzenetére
Már csak egy normális kontroller-telefon dokkolót kéne szereznem, mert így állvánnyal piszok kényelmetlen.
De maga a szolgáltatás példaértékű, főleg ennyi pénzért.
Ha kikerül egy játék, amiben mondjuk félig benne vagyok, azt már nem tudom befejezni?
Oké, alapvetően az X exkluzív címekért izzítottam be, azok úgyis maradnak, minden másra ott a PS, de lehet, hogy egyfajta demó-szolgáltatásnak is jó lesz
-
Wesder
félisten
válasz Rigormortiis #217984 üzenetére
Ha kikerül és folytatni szeretnéd, akkor meg kell venned.
-
negyven2
veterán
válasz mike1334 #217986 üzenetére
Ez majd kiderül, amikor pár éve bejelentették, akkor azt állították, hogy minden olyan játék futni fog felhőből amihez nem kell valamilyen speciális hardver (pl a kinect, meg talán a guitar hero szerű játékok). Vagyis elvileg megoldható lenne az is idővel, hogy bármelyik játékot lehessen felhőből streamelni.
Ezért lesz érdekes ez a dolgo, hogy ha kikerül egy olyan játék a Game Pass-ból ami benne van a Streaming-ben is akkor mi lesz. Mert ugye ezeket a játékokat eleve kompatibilissek már a rendszerrel. Itt is részben úgy van mint BC estén, hogy nem úgy megy, hogy rárakjuk a cloud szerverre azt működik, hanem át is kell nézni azokat, és ha kell optimalizálni, akkor azt is el kell végezni. Viszont ha egy játék már eleve fel vagy így készítve a rendszerre, és kikerül streaming GP-böl akkor az még futtatható marad. Vagyis ha megveszi akkor menni kéne utána is.
Ez viszont már licence és működési kérdés, vagyis hogy engedik-e, megoldható lesz-e az is majd a jövőben, hogy nem csak a GP lista alapján, de a saját megvásárolt digitális könyvtáradat is elérheted majd a felhőből. Technikailag ez nem lesz probléma, ez kizárólag az MS üzletpolitikáján fog múlni (meg a külsős kiadókon mint BC esetén).“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
mike1334
veterán
válasz negyven2 #217993 üzenetére
Sok kiadó esetén nehezen tudom elképzelni, hogy play anywhere címet csináljanak a játékukból. Plusz attól még a szervereken (xboxe one-okon) ott kell lennie a játéknak.
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e beszámítási akció..ők bővítik a szerverparkot, te viheted az új gépet olcsóbban, mind a kettővel nyernek...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
Igen, cserében 4 éves korában nem kuka a konti a gatya beépített akku miatt aminek a hivatalos cseréje felér egy új kontroller árával.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
negyven2
veterán
válasz mike1334 #217994 üzenetére
Maga a játéktárolás szerintem a legkisebb gond. Vagyis attól, hogy az összes Xbox cím elérhető lesz, nem lesz le terheltebb a rendszer. Plusz simán belefér a marketingjükbe ahol több milliárd felhasználó a célcsoportjuk.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Crysis Remastered - Tech Trailer Preview
- Szeptember 18. a megjelenés napjaLive-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
Na ez így érdekes lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
válasz Micsurin #217996 üzenetére
Azért kíváncsi lennék, hogy melyik jelen szériás bír ki 4 évet (biztos van persze), hogy egy picit se keljen mókolni. Nekem 2 fekete és 1 fehér volt a kezemben egymás mellett. Ha bekötött szemmel megfogtam, meghúztama triggert és akár egy másodperce is rezgett megmondtam melyik melyik. Vásásrolt fekete triggere "ragad", pont gari idő után, autósport játék kilőve vele, de akciónál is idegesítő. Fehér olyan hangos volt rezgés közben, hogy Dirt4+füles simán elnyomta az Impreza-t. Mintha szét akart volna esni, recseget, ropogott, gari lejárt már. Az X mellé kapott még egyben van, de a másik kettőnél jobban húz kicsit az analóg álló helyben (fps/tps holtjáték pár érték). Használni, használtam őket azért nem csak ünnepmásnapokon, de felváltva 2-3 akku cserénként.
Vennék megint egy 1x ezer forintos kontit újra, ugyan így járnék biztos vagyok benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest