Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz sith7 #217797 üzenetére
Nekem azóta meh, hogy nem lehet majd openworld császkálni amolyan freeroam szerűen NY utcáin és Hulkkal riogatni taxi sofőröket...
LooterShooterGearSystem huuha én itt lootbox szagot érzek!
mod.: na meg majd a skinek az n*y+1-edik Avengersnél mikor a éves tibike cseszteti aput, hogy neki már pedig xy filmes skin kell. De jók is ezek az árukapcsolások és igen tudom most még csak a classic outfittel vannak a hősök de hidd el vérszemet fognak kapni ha szól egy nagyobbat vagy középszerűt legalább a játék...
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Dani82
senior tag
Sziasztok,
vettem egy Xbox one X-t es lattam h ultimate game pass 300 Ft-ba kerul 3 honapig (minden honap 300 Ft) Ez van meg, vagy csak 1 honap 300 Ft? -
parandroid
félisten
válasz Dani82 #217805 üzenetére
Ilyen nem is volt. 1 hó / 300, vagy 3 hó / 300 volt. Most éppen az 1 hó / 300 van elvileg. Érdemes venni egy év goldot (12k körül), arra ráaktiválni, akkor 13 hónap gpu-t kapsz összesen. Persze vehetsz többet is, max 3 évvel lehet eljátszani. Havidíjra leszámítva így jársz a legjobban, amúgy valami 4k egy hónap, ha lejár az akciós 300 ft-os gpu.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Dani82
senior tag
válasz parandroid #217806 üzenetére
De a havi 4190 Ft ultimateben akkor benne lesz a gold is, ha jol ertem az offert?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #217806 üzenetére
Volt, a legelején a GPU-nak
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mike1334
veterán
válasz MasterMark #217809 üzenetére
Plusz game pass for pc.
Szerk.: Meg xCloud.[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
parandroid
félisten
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Siffredi #217815 üzenetére
4-5 hónap teljesen korrekt egy RDR2 szintű cím esetén és amint látom lesz itt utánpótlás.
sith7 Persze érthető Én csak a saját félelmeimnek adtam hangot a cím hallatán. Neked életkor alapján a Rocksteady féle Suicide Squad úgy is jobban fog feküdni!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Wesder #217814 üzenetére
Dont Starve gyerekeseknek szinte kötelező lesz multiban eszementen élvezetes tud lenni.
Pár sör után idősebb korban is jó a multija, főleg mikor párzási időben zaklatod a Beefalo-kat.Bep Igen, ez nekem is a biztosan nem túl népszerű véleményem aki arra vár, hogy egy RDR2, GTA5 a végtelenségig bent lesz az naiv engem a Witcher 3 is meglep ha jól láttam reggel még mindig bent van. Fallout 76-ban bízok még marad egy pár hónapot legalább egy félévet legyen bent addigra ráunok úgy is.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Wesder #217814 üzenetére
Resident evil és Super Lucky is bekerül az újakon túl amikről tudtunk...
Elegem van belőlük, kizárt hogy mindre időm legyen, pedig nincs is játék Xbox-ra
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
ggeleven
őstag
válasz l.skywalker #217826 üzenetére
Meh, igen most már utána olvastam. Megtévesztett a képen látható + jel, amit én ésnek vettem nem pedig egy és/vagynak.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Siffredi #217830 üzenetére
Bakker ez nem a Together! Benéztem mindig elfelejtem a Giant és a Shipwrecked kieg single only.
-
Zeki
nagyúr
Tényleg megy a telómon is a fh4, csak ugye társítani kell kontrollert. A fiam nagyon akarta volna, de mondom ha már úgyis kontroller kell, minek nézd kicsiben? Marad érdekességnek a game pass béta.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MasterMark
titán
-
mike1334
veterán
válasz MasterMark #217837 üzenetére
Youtube csatorna..miattuk vettem ps4-et...jó videókat készítenek és azt hiszem hivatalosan kapcsolatban vannak a Sonyval..Angliában legalábbis.
Szerk.: Welcome to PlayStation Access, the official YouTube channel of PlayStation UK!
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz MasterMark #217837 üzenetére
Hivatalos(?) Youtube csatorna. A videó azóta már privát.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass Augusztus II.
Hamarosan bekerülő játékok:
Kiegészítők információk / frissítések:
Új DLC-k/kiegészítők/bővítések:
• Minecraft Jurassic World DLC (10% kedvezmény)Új Perk-ek:
• PHANTASY STAR ONLINE 2 Xbox Game Pass Ultimate Member First BonusCsak Xbox Game Pass Ultimate előfizetőknek.
Kódok és beváltás elérhető:
- konzolon
- Game Pass mobilalkmazásbanElhagyó a konzol:
Augusztus 31.
• Creature in the Well
• Giana Sisters: Twisted Dreams – Director’s Cut
• Metal Gears Solid 2 & 3 HD
• Metro: Last Light Redux
• The Jackbox Party Pack 3
Szeptember 1.
• NBA 2K20
Szeptember 7.
• Red Dead Redemption 2Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bandi0000
nagyúr
-
mike1334
veterán
válasz MasterMark #217840 üzenetére
Neeem de sajnálom, hogy nincs ilyen xboxra...baromi szórakoztatóak, és kedvet csinálnak a játékokhoz
-
persil
nagyúr
válasz Wesder #217783 üzenetére
Tuti.
Emlekszem en is, hogy olyan jatekokat kiporgettem gyerekfejjel(hetek/honapok alatt), amihez ma mar percekig sem lenne turelmem.
De, ahogy fentebb is irjak, reszben azert, mert "az vót, más nincs, játszani meg köll" reszben meg azert, mert most munka, gyerek, stb mellett szorakozni akarunk es, ha valami felkur(marmint rossz ertelemben, mert azert van, hogy vagyunk a szenvedesre), akkor valtunk masra es kesz.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Byhurry87
csendes tag
válasz bulikavagyok #217744 üzenetére
Megoldódott köszönöm. Az alkalmazás volt a nyerő, a régióváltást követően egy pár órának el kellett telnie...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest