Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #211934 üzenetére
https://www.xbox.com/en-US/games/tony-hawks-pro-skater
Sima: 13.490.-
Deluxe: 16.490.-Szerk:
Check out Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2 gameplay starring Jack Black and Tony himself[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz oriic #211934 üzenetére
Úristen, hogy én mennyit játszottam a 2. résszel PC-n anno... Ezt muszáj lesz beszereznem a régi szép idők emlékére.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Beniii06
addikt
Pár ingyenes kiegészítő addon:
Dying Light - Unturned Weapon Pack MS Store
Left 4 Dead Weapons MS Store
Chivalry Weapon Pack MS Store"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
-
hhenry
őstag
Hogy tudom megnézni egy játék kulcsról, hogy aktiválva van-e anélkül, hogy aktiválnám?
-
Bigmasterl
tag
Hi!
Win 10 es Xbox társalkalmazás programmal elvileg tudom stremelni a konzolt. A kérdésem hogy kontroller használata nélkül, a pc egerével tudom e irányítani az xbox menüjét vagy kizárólag ha kontrollert csatlakoztatom a pc hez? Előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Bigmasterl #211966 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ugyanúgy csak kontrollerrel megy.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
senior tag
NBA 2K20
20900 Ft1045 Ft[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Sziasztok,
honnan a leggyorsabb most éves goldot venni nem Store áron?
A brazil goldot tudom aktiválni? 8500 forint elég csábító.
[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
válasz XboxGamePass #211968 üzenetére
Ilyen kedvezményt kérek Controllra
-
-Rolika-
senior tag
Nem tudom, hogy ez valami hiba e esetleg, de ennyiért gyors be is húztam.
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
szkorhetz
őstag
Van megérzésetek arra, hogy azért került leárazásra mert ki fog menni a közeljövőben GP-ből?
Köszi!
-
l.skywalker
Topikgazda
Új ingyenes játék: Island Saver
-
-Rolika-
senior tag
-
l.skywalker
Topikgazda
-
twi452
senior tag
válasz -Rolika- #211981 üzenetére
Amikor ilyen párszáz forintos áron ment egy hétig a 19 akkor egy patchel kerültek bele átléphetetlen reklámok meccsek indulása előtt. Volt is anyázás miatta pedig rendesen. Még Angry Joe is kiabált róla egy sort anno erre emlékszem 😄
Mondjuk engem az idegesít a sorozatban, hogy nem lehet azonnal átlépni átvezető dolgokat benne. Időkérésnél az animáció plusz 5 mp után lehet csak elnyomni pl.
De ugyanez az összes időt rabló meccs közbeni animaciónál amiből ugye elég sok van egy mérkőzésen 😄 Hogy offline miért kell ezeket milliószor végigülni.. nekem kb ebből lett elegem pedig imádom a kosárlabdát és a 20-ba is beletettem jópár órát.
Én is a my career/my player részt szeretem amúgy.[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
Tegnap jött egy uj update, nekem annyi az új, hogy látom mennyi idő van mig lejön a játék....vagy ez eddig is volt?
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #211978 üzenetére
Köszönöm! Már rá is ugrottam!
-
Wesder
félisten
Most volt akcióban, egyébként meg megéri a teljes àràt mert 3 jàték. Érdemes a a Spyro bundle-lel együtt venni, mert az úgy 6 jàték és egy 50-est biztos kap majd a nyàri vàsàron. Az kb 9ezer forint.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
negyven2
veterán
Gondolom egyből Game Pass-ba érkeznek majd...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mafia: Trilogy - Official Teaser
Teljes leleplezés május 19-én.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest