Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz philoxenia #211901 üzenetére
Csak nem vagy elég bevállalós, hogy egyszerre edd őket
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Beniii06
addikt
válasz philoxenia #211901 üzenetére
Inkább menj ebédelni, régen ehettél 'lovagot', ha már ennyi ételt felsoroltál/ volt időd gondolkozni rajta, ha már vicces hangulatban vagyunk.
"Got any other secret weapons?"
-
szimszonos
őstag
válasz icemad #211889 üzenetére
+1 Witcher 3-at nem érdemes a Far Cry játékokhoz hasonlítani mert még csak nem is hasonlítanak egymásra.Far Cry széria nekem is nagy kedvencem a 3,4 5 meg a Primal rongyosra játszottam.A Division 2 is jobb mint az egy sokkal,rengeteg hibát orvosoltak szerintem amit az 1-ben elkövettek.Az Assassin's Creed széria pedig kiemelkedő a maga műfajában.Az Origins és az Odyssey részek kivételével a többivel játszottam és tetszett,pláne a Rogue,Black Flag a hajókazasok,hajócsaták zseniális voltak benne.Ellenben a Witcher 3 nekem nem jött be,1-2 óra után ment a levesbe,delete lett a sorsa.Ubisoft jatékok szerintem jók a maguk műfajában a legjobbak között vannak.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Micsurin #211900 üzenetére
Nézd! Szerencsére nem vagyunk egyformák. (ezt egy bölcs magyar ember mondta.) Nekem a primal sokkal, de sokkal jobban bejött, mint a 4. Nekem az 5 és a New Dawn is tetszett.
AC tényleg nem az már, mint az első rész, de szerintem ez egyáltalán nem baj. Szerintem baromi jó irányban fejlődött.És miért tiltólistás az ubi? Még mindig nem vírust írnak, hanem játékot.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
szimszonos
őstag
válasz icemad #211905 üzenetére
Sajnos mindig vannak vérpistikék akik fotelből hatradőlve inkább leócsárolnak minden más játékot csak hogy azt bizonygassák hogy csak az a jó amivel ők játszanak.És ha valakinek nem tetszik az ami nekik,akkor jönnek az ilyen "tiltólistás" dumával.Szerintem ez már lejárt lemez,unalmas..Nekem az RDR2 meg a Witcher 3 nem tetszett egy kicsit sem még sem fikáznám le egyik játékgyártó céget sem.Maga műfajában kiemelkedő játékok biztos de nem az én világom.Pl a GTA V meg tetszik,mai mapig jatszok vele pedig Rockstar az is mint az RDR2.Van akinek más az izlése nincs is azzal gond.
[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
válasz icemad #211905 üzenetére
Ubi nálam is tiltólistás lett a div2 után, persze a vérfanboy-ok foggal körömmel védik, ha már rátalicskáztam 30-40e forintot. Egyik napról a másikra játszhatatlanná tették a játékot némi "aprópénzért" cserébe (szándékosan rontva a játékélményt nemfizetés esetén), egyik fórumtársunk szerint nem voltam szerencsés, hogy pont akkor fulloztam ki a karakterem (saját noob szintemen), és kezdtem volna el erősebb nehézségi szinten. Az előugró hatalmas insert coin feliratok tették egyértelművé, hogy nemfizetés esetén oboakoncert lesz a reward. Gyakorlatilag egy falevél rezzenésétől nb1-es focistákat megszégyenítő módon csuklott össze a karakterem. Még az utcára sem mehettem ki, mert a legkisebb ellenfél is csukott szemmel és hátrakötött kézzel pusztán a homlok ráncolásával kinyírta a karakterem, ami előző nap közepes ellenfeleket egyhitelte buksi lövés esetén. Azt írták, ha farmolok még 40 órát, akkor talán nem lesz annyira nehéz. Csak ugye szívjon 40 órán keresztül, akinek kedve van hozzá.
Persze ez csak 1 vélemény, és biztosan bele fog kötni egy fanboy annak ellenére, hogy néha beleolvasva a témába javarész bugokról szól.
Szóval ilyen bandát (ubi) elvből nem támogatnék többször. Idővel megvettem volna a kieg-et, de első körben az alapjátékot "fejeztem" volna be, ha hagyták volna.[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz elder troll #211907 üzenetére
a div 2 egy "looter - shooter" játék, kb., mint a Diablo, csak fps ... ott sem esik ki a tuti cucc 1 nap alatt
-
válasz elder troll #211907 üzenetére
Division 2vel nem játszottam még, viszont maximálisan megértem, ha ezek a dolgok zavarnak. Ilyenekkel engem is kilehet kergetni a világból. Ha van egy játék, azt akkor adják ki, amikor készen van. Ne legyünk már mi is béta tesztelők 60 euróért.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
twi452
senior tag
válasz icemad #211909 üzenetére
A probléma ott lehetett nála, hogy a kiegészítővel felnyomták a lvl cap-et 30-ról 40-re és 32-es szinten már erősebb a hulladék loot mint a 30as high end amiért eddig kűzdött, hogy meglegyen. És nyilván az ellenségek is az új szintes értékekre vannak belőve.
Kb olyan nagyságrend, hogy a páncél érték lvl 30-on kb 40k volt, lvl 40-en már 770k
Ugyanúgy dps-re kihegyezett karakternél.Úgyhogy aki megvette a kieget annak újra kellett farmolni mindent mert nem lehet a régi dolgokat lvl40-esre craftolni. (Kivétel az exotic cuccokat de ezt is csak nemrég sikerült megcsinálniuk)
Az Ubisoft keze alatt kijött játékokkal az a baj, hogy mindig kell 1, másfél év mire összeáll addig meg sokszor szívás van 😄
-
Micsurin
nagyúr
válasz twi452 #211910 üzenetére
Csak az a baj beletalicskáztad a pénzt a Div2-be és majd jön a 3 mire elégedett lennél a karaktereddel. Ilyen téren még a Destiny 2 nevű cash grab is jobb.
De a kategória király a szememben akkor is a Warframe marad a Digitalextremes srácok eszméletlen munkát tettek le a zelmúlt években az asztalra.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
twi452
senior tag
válasz Micsurin #211911 üzenetére
Mondjuk akik beletalicskázták a pénzt azok rajongók általában és az elejétől nyomják amíg ki nem égnek😄
Én akkor szoktam megvenni az ubi játékokat mikor a fullos kiadás bemegy 10k alá és addigra azért már egészen ki lettek pofozva. 🙂
Most kivétel volt mert aprópénzért be lehetett húzni az alap játékot nemrég, úgyhogy kicsit korábban beleugrottam 😄
Az AC origins/odyssey kombót is tavaly karácsonykor kezdtem végignyomni és nem panaszkodom jól elvoltam velük 🙂 -
Micsurin
nagyúr
válasz twi452 #211912 üzenetére
A Divisiont nem a sztori miatt veszed meg hanem a multi miatt amire épül. Mire az Ultimate 10k addigra csak a hardcore réteg maradt hátra PvP-hez, már pedig akkor nem lesz nagy élvezet --> meredek tanulási görbe.
De ez csak az én véleményem a Div1-2 alapján.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz twi452 #211910 üzenetére
Ez az ilyen játékok ismérve. Vagy megveszed a kieget vagy ennyi volt. Destiny 2-t nyomtam ki tudja hány évig megjelenéstől. Mindig megvettem a legújabb kieget, mert azzal emeltek ezer és ezer dolgot. Egyszer meguntam és többet nem játszottam vele.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
twi452
senior tag
válasz Micsurin #211913 üzenetére
Mi haverral pve-t nyomunk általában meg random klánban hülyéskedünk. Dz-be néha bemegyünk ha olyan loot van épp de a pvp része teljesen hidegen hagy minket mert akkora különbség van a pve-hez képest buildekben.
Nekem legalábbis nincs kedvem az ide-oda rohangálós idegbeteg 1-2 mp-es pvp izzadáshoz más meg ezt élvezi, hogy egész nap dz-ben rohangál másokat szivatni😄[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz twi452 #211915 üzenetére
Én a Div1-et toltam fél évig. A PvE rész csak a max levelig ment, utána folyamatosan DZ-ben voltunk. Nagyon élveztem. Aztán fél év után elég volt
-
twi452
senior tag
válasz l.skywalker #211916 üzenetére
Én csak azért nem untam még rá mert mindig keresek magamnak valami megvalósítani való célt. Általában ezek különböző build-ek. Ha csak full dps-t nyomnék állandóan akkor már rég beleuntam volna 😄
Már van pár teljesen másfajta majdnem fullos build amit váltogatok mikor milyen a kedvem vagy épp milyenre van szükség az adott csoportban.
Na és a legendary küldetéseket is végig akarom szívni ez még hátra van 😄 -
l.skywalker
Topikgazda
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok,
A múlt hétfőn feladott controlleremet ma hozták vissza.
Szerintem ugyanazt a controllert kaptam javítva, több kis karc is van rajta.
A kontrollert az eredeti dobozában küldtem vissza, azonban csak egy sima dobozban, buborék fóliázva kaptam vissza.
Ez normális így?[ Szerkesztve ]
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #211918 üzenetére
A Fallout 4 előtt még izgatottan vártam volna bármilyen új Bethesda Game Studios IP-t. Most már előre rettegek tőle inkább...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bLaCkDoGoNe #211922 üzenetére
Ez sosem fog megjelenni szerintem
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #211923 üzenetére
Anno voltak találgatások, hogy a Starfield olyan 22-23 környékén jöhet leghamarabb a Elders Scrolls 24-25 környékén. Addig meg majd ugyis jön egy Skyrim ReReRemastered is
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #211923 üzenetére
Nem biztos, hogy az akkora baj lenne.
Illetve már meg is jelent "The Outer Worlds" néven...
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
matex
aktív tag
Assassin's Creed Odyssey ~ 6100 Ft
-
TaRka94
senior tag
Lemaradtam, benne van ea accessben a fifa 20?
-
tom120514
őstag
Ennyiért nem tudtam nem megvenni
Assetto Corsa 1.495.-, bár foglalásban 1.995.- HUF van, de annyiért is egye kutyaNever go full retard.
-
elder troll
őstag
válasz tom120514 #211938 üzenetére
Az ultimate kerül 1995 forintba, szóval azt húztad be.
-
tom120514
őstag
válasz elder troll #211939 üzenetére
Azt, csak úgy emlékeztem hogy 1.495.- volt, mindegy persze...
Never go full retard.
-
matex
aktív tag
A Fifa 20 akkor hivatalosan bekerült az EA Access-be? Mert az oldalán írja, hogy tartalmazza, és a boxon is ott van a lehetőség, hogy "install".
-
őstag
A Controlnak milyen a játékmenete? Kicsit tartok tőle, jó, a tesztelők sokkal kedvezőbb véleménnyel vannak róla, mint a Quantum Breakről. Utóbbival vagy 2 órát tudtam játszani, olyan hamar ráuntam az ugyanarra a sémára épülő harcrendszerre. Inkább néztem volna a sztorit, csak ne kelljen kontrollert ragadni....
Szerintetek várható a GP-be a Control?[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz yuing #211946 üzenetére
Phil megigérte, úgyhogy jönnie KELL. (igaz ez 3-4 hónapja vol kb) Ezreztem, jó jàték volt. Vàrom a DLC-t.A harcrendszer szerintem hasonlít valamennyire a Quantum Break-ére, viszont nagyon élvezetes.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz yuing #211948 üzenetére
Amúgy ami most nagyon durvàn meglepett, az az hogy az Alan Wake, a Quantum Break, és a Control azonos univerzumban jàtszódnak, vagy lagalàbbis utalnak egymàsra. Megint végig kell vinnem a Quantum Break-et úgy érzem, meg Alan Wake-et is, ha màr adtàk a QB mellé.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pootzdorjah
csendes tag
Üdv! Találkozott már valaki olyannal, hogy levonta(ismételten) a gold 3 hónapos előfizetést, viszont már egy napja csak "függőben" státuszt ír? Tehát a hozzárendelt kártyáról a terhelés megtörtént, viszont a live még nem él(tegnap délután történt)mert függőben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest