Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SütiGTi
senior tag
Nálam is jött egy kulcs, este próbálom is...magyar xbox.com-on nem akarta elfogadni a kódot...érdekes...
-
Zjunior
veterán
Basszus 15k egy digitalis gamma..
Most akkor lemezest eri meg venniWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
pzstm
titán
válasz Zjunior #19904 üzenetére
köszönhetően a csodás forintnak....ha arra gondolsz....mert 60 usd is olyan körül van mostanság...1 éve még ez 13 volt vagy annyi sem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Xirtam
veterán
Destiny mind a kettő gépen 1080p@30 fps,
Neogafon írják, hogy Shadow of Mordor PS4-en sehol sem fix 60 fps-es és folyamatosan droppol, Nem tudom mi van veletek. De néha agyvérzést kapok itt
-
Gabesz77
senior tag
Erre a felbontás mizériára majd a COD és a GTA megjelenésekor leszek kíváncsi. Remélem itt összekapják magukat a fejlesztők és nem lesz nevetség tárgya egyik XOne-os verzió sem. Előbbinél olvastam, hogy a Ghosts 720p-s felbontásánál magasabb lesz (link), a PS4-es pedig 1080p, ofkorsz. A GTA-ról nagy csend van...
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
mlinus
őstag
shadow of mordor:
xbox one: 900p/30fps
ps4: 1080p/30-60fps (átlag 40-45)nem hivatalos, de valószínűsíthető.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Zjunior #19915 üzenetére
Basszus, hát annyian vagyunk itt. Valaki akiben többé kevésbé megbízol és tudod, hogy nem kenyérre kell neki a pénz (talán nem húznak le). Összedumáltok és megoldjátok. Vannak itt tök jó arcok, szerintem simán belemennek.
Közben látom "nem tudsz" válaszolni.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
OneDrive, Email, Win8 és Wp8 backup, O365 előfizu, Xbox Music és Xbox Live Gold előfizu.... most így hirtelen ennyi...szerinted?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Def26
félisten
-
Asbee
veterán
Csatlakozom mai nappal én is. Elsőre nagyon bejön a gép kis horizon 2 demo és fifa 15 után.
-
pzstm
titán
900p meg teljesen jó.....Destiny BETA bizonyította be leginkább, hogy semmi különbséget én nem láttam a beta és végleges között...hogy a Ryse-ot már ne is említsen
-
oriic
HÁZIGAZDA
No jott egy Crew closed beta meghivo.
Live-Die-Respawn
-
i@lex
őstag
-
törölt tag
Nekem pl. új accountom van most xbox one-ra csak úgy.. semmi fontosabb nincs rajta csak a gold előfizetés... előrendeltem a shadow of mordor-t de eléggé szr ezeket hallani róla így lehet nem ér annyit viszont társulok szívesen
bárkivelhogy megvegyük felesbe akár digitálisan... úgy hogy jó legyen -
Def26
félisten
válasz medvekutya #19934 üzenetére
Nem kell folyamatosan bejelentkezve lennie. 1x bejelentkezel a Te gépeden az ő profiljával, beállítod "home" -nak és ennyi.
-
pzstm
titán
válasz medvekutya #19934 üzenetére
másk ember saját profiljával van belépve, ahhoz gyűjti acsikat, csak az a priofil is be van lépve a gépen akivel vettétek. Így akár egymás ellen is játszhattok multiban, vagy egymással
-
Def26
félisten
Egyszer ráveszem magam, leírom szájbarágósan és berakjuk első hsz. -be. Rettentő sokan írnak privibe, hogy is van ez.
Az a gond, hogy ilyenkor melóban vagyok és csak "lopva" válaszolok ide oda. Nem tudok rendesen odafigyelni. Otthon meg nem érdekel ez a téma.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Donibrasco
tag
Én is keresem a Home társam
-
pzstm
titán
hmmm...tuti nem??? bár lehet elég akkor az, hogy egyszer személyesen meglátogatlak és bejelentkezek, majd Te meglátogatsz és fordítva?
-
gduck
addikt
Pár hónapja iratkoztam fel, hát persze hogy nem kaptam Elméletileg már 1 órája megy a béta, valaki játszott már vele? Műkszik a visszapillantó vagy itt is szurokkal van leöntve mint a PC verzióban? Mondjuk azt írják a fejlesztők, hogy a NEXTGEN gépek miatt nem működik a visszapillantó
Amúgy Ti nem vagytok véletlenül a DASH bétában is benne (már akiket megdobtak kulccsal)?
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Igen.
1. Otthon a gépemen inaktívvá teszem a profilom, vagyis kijelentkezem mint "home".
2. Haverom gépén és az ő profiljával is kijelentkezünk "home" -ból. (erre azért van szükség, mert egy profil csak egy gépen lehet "home")
3. Haverom gépén bejelentkezek a profilommal, majd settings és megrakom "home" -nak. Ekkor az ő gépén BÁRMELYIK profil látja az én profilommal már előzőleg megvásárolt tartalmakat.
4. Kijelentkezek a profilomból, hazamegyek, és bejelentkezek a profilommal otthon. Továbbra sem rakom "home" profilba, mert akkor haverom nem látja a játékaimat.
5. Mivel az én otthoni gépemen nem vagyok "home" ezért másik profil nem látja az általam megvásárolt játékokat. Csak és kizárólag én játszatok az xbox -omon (természetesen csinálhatok még akármennyi profilt a gépemre, de egyik sem fogja látni a játékaimat.
6. Továbbiakban minden játék árát összedobjuk, és az én profilomra vásárolunk meg.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
vagyis csak nekem kell hogy megadd a useredet ha jól értem és már megy is...azt lehet, hogy én gépemen Te is home vagy meg én is?
-
Def26
félisten
válasz medvekutya #19948 üzenetére
Csak a digitális játékokat látja.
Minden játékot féláron vesztek store -ból.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
Attol hogy az adott box nekem nem home, attol menteseim es minden egyeb megvan ugyanúgy nemde?
Illetve en profilommal ha veszek jatekot azt latod Te is ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest