Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B3ny00
aktív tag
FIFA 15 PS4 vs Xbox One Frame-Rate Test: http://youtu.be/KcRchVldPQs
😂Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
tunkiih
őstag
válasz ForRedGlory #19501 üzenetére
Köszi. Egy UltraX-et lehet intézek magamnak FPS játékokra (számomra az tünik a legjobbnak), de csak a jobb analógra rakok majd. Igazábol ígyis eléggé átálltam a gamepadra, de megmondom őszintén érdekel lehet-e még fokozni.
[ Szerkesztve ]
-
medvekutya
aktív tag
valaki tervezi valamilyen gyüjtõi kiadás beszerzését ?
-
dunc
nagyúr
Kivágott a fifa
-
hadogabi1
senior tag
Azt látom de még a neted is
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
hadogabi1
senior tag
Na akkor megyek is asszony úgyis izél hogy ne játszak Holnap este folyt köv
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
Rederik
tag
Forza 5-ben olyan autót, ami fölé az van írva, hogy DLC csakis valós pénzért lehet megvenni? Játékbeliért nem? Esetleg valami különleges eredmény elérésével sem?
-
Rederik
tag
válasz Donibrasco #19515 üzenetére
Ráadásul a Shelby cobrát csak 4000-ért... VIP pack-ban
-
XFishboneHUN
senior tag
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Rederik
tag
válasz XFishboneHUN #19518 üzenetére
mármint amiket bizonyos versenyek után message-ekben kapunk?
-
godzsy2
senior tag
válasz tunkiih #19504 üzenetére
Arra figyelj, hogy a Vortex jobb oldali magasabb szárú része domború, amit sniperezésre ajánlanak. Sokan a homorút szeretik, mert jobban ujja áll. Mondjuk nekem édesmindegy, mert meg lehet szokni, de az öcsém pl. utálta a homorú után. Nem állt rá az ujja és mindig azt érezte, hogy lecsúszik, pedig gumis, nem csúszik sehova.
-
tunkiih
őstag
válasz godzsy2 #19521 üzenetére
Igen, igazad van. akkor marad az ultra mert csak fps-nél használnám, fifahoz nem terveztem venni bár érdekelne a futbol freek is.. na de lényeg a lényeg, ha nem lesz rajta nem akarom hogy másnak tünjön a tapintása, így marad az ultra. késöbb vásárolok csak, ha bejön lehet megnézem a futbolt is majd.
-
godzsy2
senior tag
válasz tunkiih #19522 üzenetére
Jobb ha tudod, hogy hivatalosan csak amerikából lehet rendelni és 22euró felett a vámhatóság ráteszi az áfát. Én a Vortexből egyet rendeltem, úgyhogy arra még nem pakolták rá, de ha már 2 dbot rendelsz, esélyes hogy megteszik. Nekem az egy került futárral együtt 5ezerbe, úgyhogy nem olcsó mulatság ha azt vesszük, érdemes körülnézni hátha kapni itthon is valakitől. Amerikából 10-14 nap alatt érkezik meg.
-
godzsy2
senior tag
-
sch_a
addikt
FIFA-ban az Ultimate Teamet is nyomjátok?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Destiny gamereknek:
VÉGRE.
-Legendary Engrams will always produce Legendary or better quality items, including Materials or Exotics
-Rare Engrams will always produce Rare or better quality items
-Rare engrams will have an increased chance to produce Legendary quality itemsLive-Die-Respawn
-
pzstm
titán
válasz XFishboneHUN #19517 üzenetére
lassan 1 éve vannak hasonló pletykák....én várom szeretettel
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
több mint egy hete vagyok olyan szinten elhavazva hogy bekapcsolni nem volt időm...ma elvileg egy csajt kell megvígasztalnom, szóval tartok tőle, hogy holnap leszek online Xboxon leghamarabb
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Tibi86
aktív tag
válasz Mooka-Miki #19448 üzenetére
Lehet átemelték a One op.rendszerébe a "méltán" kedvelt Vista Superfetch szolgáltatását...
Emlékszem milyen jókat darálgatott idle az is!
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
bakker...látszik nem tudtam játszani mostanában...21-22 lehetek
majd azt a level 20 story missiont valaki tolja velem végig please...köszipuszi
[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Legendary Engram items that exist in your inventory will be demoted to Rare quality when the patch goes live, so decode them while you can. But let's be honest—even if you don't, we all know they were blues already...
Legalább ők is elismerik...
(#19540) Madridista83: mi a minimum szint? Nekem van egy 25-ös Warlock-om, bár azzal nem hiszem hogy sokra mentek.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Vicc ez a freek......filléres gumidarabka kemény ezresekért.......kb 2forint/darab ár a reális!
-
-
adrian94
őstag
Akinek ott van az összefoglalóban a Gamertag-je azokat mind felveszem barátnak Aki nincs ott és ezekkel játszik az bátran vegyen fel : BF4, Fifa 15, Forza 5.
Nem sokára GTA 5 !!! Jó lenne minél többen játszani Most már 30 fős lesz egy lobby Minél többen jó lenne játszani
GT-em : oO 4dRiAn Oo
-
godzsy2
senior tag
Nem az ára vicces, mert 10-12 dolcsi nem pénz érte, hanem hogy kb. ugyan annyiba kerül a szállítás Mao-ra.
Az már viccesebb, hogy egy Astro A30, A40, A50 fülesek, amik 7.1-esek is 60ezertől kezdődnek. És a legszomorúbb az, hogy ha One-ra akarod kötni, akkor egy csomó tyúkbél kell hozzá és még csak nem is wireless. Astro A40 Xbox One-hoz -
vg
addikt
Jó árak lettek livekodok.hu oldalon. A 15 dolláros gift card 6200 ft...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest