Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz mlinus #18839 üzenetére
Azért vicces, hogy próbáljátok bebeszélni, hogy a 24 kockát látsz másodpercenként és a 24 kockát látsz másodpercenként között óriási különbség van. Fociadásra pl nem elég a BD 24 fps, de egy játék... Biztos igazatok van, és a számok hazudnak... (konkrét cáfolatot nem láttam még, csak hogy eznemaz hiddel, hanemhiszedhülyevagy szintű "fanboyszöveget")
A Horizon árkádosabb... Nem tudom, Forza5 is hiába van meg, egyelőre nem játszottam még csak egy próbáig, DE. Ha valami köszönőviszonyban nincs az élettel, arra aztán bármit lehet mondani, meg magyarázni, attól még a tény tény marad. Sajnos az analógkar ilyen szempontból nem egy álom. És igen, ehhez képest a RR3 irányítása etalon. Döntöd, és annyit fordul amennyit, kormányzáshoz sokkal több köze van. Mindegy, ez az én véleményem, nem akarok győzködni senkit.
Minden esetben bajban lennék IRL ha az autómat analóg karral kéne irányítanom
-
FefeeX
veterán
Hint:
- a 100 megabites UTP soha nem tudott 100 megabitet, sőt
- független attól, hogy szerinted nem, a forgalomkezeléshez igenis kell a router processzora, nem véletlen, hogy utorrent anno relatíve kevés szállal is kiakasztotta a WRT54-GL -t...
- Avatar BD50 31,97 Mbps sávszélességű a film, 4133 kbps sávszélességű mellé a hang. Ezt már egy 100 megabites router minden más állása (értsd semmi mást nem csinálsz abszolúte) sem fogja neked áthúzni. Mindamellett, hogy a küldőnek és a fogadónak is fel kell dolgozni a jelet, tehát nekem pl az eGreat R6S meg is akad rajt.
Az egy dolog, hogy az elméleti maximum sebességeket összeadod, aztán elküldesz mindenkit a *csába, hogy ez biza így megy. Aztán a gyakorlatnak meg köze nincs az elméletedhez...És gigabit switch-es router nem a felsőkategóriában, de már az alsó-középben is található (TP-Link 1043ND)
-
hitchins
őstag
PES 2015 demot lekaptam, nem is olyan rossz. Fizika szerintem sokkal valosagosabb mint a fifa, kar a grafikaert...
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Krisz0630
senior tag
EA Access-el már tölthető a Fifa 15 trial verziója.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
bobooo
addikt
válasz medvekutya #18869 üzenetére
Sehogy
-
norbi2010
őstag
Valaki ma egy Weekly Strike-ot?
-
i@lex
őstag
Ő ez (is) mi? (Destiny Multiplayer)
Szeretném ezzel a videóval érzékeltetni, hogy egy erős auto-rifle fegyverrel is, mennyit kell beleeresztenem az ipsébe... úgy, hogy én gyakran egy lövésre halok.
Illetve, khm, mi az a három vonal a lelőtt ürge illetve Tesa Addi felett?
Éljen az esélyegyenlőség.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Képesség. Én pl ha megütök valakit (Titan -> Defender class) akkor utána nekem is lesz egy kék csík ott felül, ami után elég nehezen tudnak megölni. Minden egyes class-nak van valami sajátos képessége a supercharged-en kívül.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
k4rL^
senior tag
A digitális Forza Horizon 2-t lehet tölteni, 30-án reggel 6kor lesz játszható.
-
JamesHun
addikt
Már meg is vettem az USA profilommal
A magyarhoz épp tölti lefele
Ez a Home-olás király dolog, csak nehogy legyen később valami szankció
Meg valami day one car packot is tölt le
Kérdés, hogy ha magyar profilommal vagyok belépve akkor is 30.án játszhatok, vagy a régiót nézi, hogy USA legyen?SeriesX: JamesSHun
-
RevolutioN2
tag
Játszott már Forza 5-ben valaki online normálisat? Kb. az első kanyarban mindig vége a versenyemnek mert némelyik tökfej azt hiszi, hogy roncsderbin vagyunk. Olyan nincs, hogy ne löknének ki. Még egy nyíl egyenes szakaszon is inkább belém jön, mintsem mellettem elmenjen. Hol lehet valami normális multiba becsatlakozni? Mert ez így egy nagy nulla. Az ember kivár nem kevés időt mire elindul betölt stb. és erre az első kanyarban ki is léphet, mert onnantól kezdve esélytelen az élre állni.
Halhatatlan vagyok. Egyelőre. Battlelog: TheGeniusHUN
-
mlinus
őstag
válasz RevolutioN2 #18881 üzenetére
ez szinte minden online autóversenyben így van kivétel a komolyabbakat PC-n ahol az ilyen roncsderbisek el se tudják indítani az autót
-
Because
őstag
576-nál ha jól látom kapható ghost+destiny pack... ez szerintetek az üzletekben is elérhető?
-
nagyúr
-
dunc
nagyúr
válasz RevolutioN2 #18881 üzenetére
áááááááááááááá igen!!!! szőrnyű!!!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
No akit érdekel, xbox 360-on vett digitális Destiny, valóban ingyen elérhető Xbox One-on.
Mától újra One tulaj vagyok, immáron véglegesen.
Live-Die-Respawn
-
MunezXBK
nagyúr
válasz RevolutioN2 #18888 üzenetére
Mert mindenki Destiny-zik, küldesz invite-et és megyek Forza-ba. Este leszek, addig kihasználom az utolsó jó idős hétvégét.
Most is mindenki Forzazik.
[ Szerkesztve ]
-
pelenka35
őstag
válasz RevolutioN2 #18894 üzenetére
Fözök és utánna nonstop game
Hol állítom a régiót ?Gamertag:Rob3rt75
-
hitchins
őstag
válasz RevolutioN2 #18888 üzenetére
Engem is felvehetsz, ill aki szeretne forzazni.
Sherlock 076
Nem mondom hogy mindig vagyok es nem vagyok egy fittipaldi, de azert az utkozeseket probalom kerulni.
Mar ha nem nyomsz satufeket az egyenes kozepen
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest