Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz szimszonos #176959 üzenetére

    "(legalábbis a frissítéseket biztosan)" :U

    És még mindig, sokadszorra is: van lista ár (299,99€) és van hivatalos viszonteladói ár (jelenleg ez itthon 74.900.- HUF)

    Az All Digital lista árát pletykálták eddig, hogy 229,99€ lesz. Ha igaz a pletyka, akkor lista áron olcsóbb, de ha nem kap rögtön kedvezményt, akkor bizony nem az olcsósága miatt vezetik be, hanem azért, hogy kivezessék a jelenlegi S modelleket és a jövőben az X és az All Digital lesz a One család.

    Szerk:
    Most elemeztük a helyzetet nemrég és arra jutottunk, hogy az is lehet, hogy a nextgen bevezetésekor leviszik az X árát csúnyán, olyan 30-40ezerrel olyan 70-80 köré, az All Digital lesz olyan 50 körül és a nextgen gépek pedig (az új X és a stream only) megkapnak egy ehhez igazított árazást.

    Szerintem, de ez csak tippelgetés, ez az All Digital-al indítja el az MS a stream-re való átállást, hogy ha valaki nem akar mélyen a zsebébe nyúlni, az elégedjen meg a digital only platformokkal, ha pedig akar lemezeket is futtatni, akkor fizessen keményebben.

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák