Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Ostoba kérdés de hátha: Az egyenlegemet át tudom váltani másik pénznembe?
köszi -
S e t h
nagyúr
válasz mike1334 #177319 üzenetére
Életem szerelme letolta az áncsártid szériát, valamint Lara Croft kalandjait és ő is ezen a véleményen van.
Utóbbiak nála még újra is játszósok, viszont az uncsártidok már inkább túlságosan lövöldözősök, Lara kalandjai összetettebbek.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz i@lex #177327 üzenetére
Jovammá, majd ha lejár a gari az X-edről akkor mondd
(#177353) echterion: ezt most azért a 88 forintért csináljátok? Én komolyan tolom az ipart a régiós játékvásárlásokkal, de ez egy kicsit sok már nekem
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mike1334
veterán
válasz S e t h #177352 üzenetére
Jaja..a rise of után még bennem volt, hogy játszanék vele, hatalmas kihagyott ziccer az ng+ hiánya (3. részben már van). Most az UC 4 2/3-ánál járok, de már várom, hogy vége legyen...tiszta assaasins creed a játék...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
persil
nagyúr
Ezt korabban mar neztem en is, de sajna nem egyertelmu valasz a kerdesemre.
Hozok egy peldat es megertesz egybol. Agents of mayhem: azt irja 1440p es 30-60 fps. Na most full hd tv-men ugye nehezkesen lesz 1440p. Kerdes, hogy ki tudja e hasznalni az x erejet es megy neki fhd-ban a 60, vagy ez igy ennyi, mert "igy irtak meg" a jatekot.
Szoval koszonom mindenesetre, de a kerdesem tovabbra is fenall. Eleg eros e az x ahhoz, hogy a jelenlegi jatekok fhd-ban 60 fps-sel menjenek? (Mar ahol egyaltalan tud ilyet az adott cim, a 120 eves 360-as 30-ra lock-olt jatekoktol nyilvan nem varom el. Hacsak nem x enhanced.)Szrk.: Plusz ebben a listaban a fele nincs kitoltve es eleve "csak" az x enhanced cimek vannak benne.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
S@c@
őstag
Masnak is az Xbox one X 4ks jatekoknal a hutest ugy oldja meg hogy mintha lenne a ventillatornak egy alaphangja majd egy nagy suhintasa?( jobban nem tudkm korbe irni) minden egyes fordatnal. Ha kilepsz azbalap dashboardra akkor.persze ilyen nincs. Full nema szobaba lehet hallani.
-
echterion
nagyúr
válasz l.skywalker #177354 üzenetére
Nem, csak gondoltam, kipróbálom, ha működik, akkor a jövőben innen is tudok majd játékot venni, ha itt lesz olcsóbb a kisszemelt áldozat.
-
Jovanny2
őstag
válasz Imilenni #177314 üzenetére
Ezen a képen pont az van, amit mondtak. Nem is értem mi a bajod. 249 az új gép, alatta a lemezes 299-ért. Az összes többi akciós. Majd ha akciós lesz ez is, akkor kevesebb lesz. Mondjuk 179€ vs. 209€. A PS topikban kevés az izgalom, azért jöttél?
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
echterion
nagyúr
válasz l.skywalker #177365 üzenetére
Mi szokott akkor lenni leggyakrabban? PS-en nekem a kanadai store jött be leginkább, itt ugye az argentin mókolással nem szeretnék foglalkozni (vagy működik nálam vagy nem), a barrazil store meg nem megy bankkártyával vpn-nel sem.
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ide írok de máshol nem kaptam segítséget!
Nyíregyházán kellene nekem egy kis segítség, mégpedig egy Elite kontrolleren szeretnék firmware-t updatelni, mivel sajnos a PC-s "gyári" app előszeretettel (és totál random) brickeli a kontrollerben a vezérlőket. és mivel eléggé drága volt a cucc ezt értelemszerűen nem kockáztatnám!Előre is köszönöm!
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
sanyi0627
senior tag
válasz Benoe77 #177363 üzenetére
Köszi! Van gamepass nekünk is, de az asszony -inkább megvásárolná rendesen ezért gondoltam megkérdezem milyen a játék, megéri e és van e esetleg eladó...
(Nem az a típus aki xbox játékra szórja a pénzt pass mellett, de ez a játék eléggé tetszik neki)http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
szupermacs
veterán
Miért akarja mindenki lecserélni az S-t és az X-et erre az új Xboxra?
-
frankdelgado
őstag
válasz szupermacs #177371 üzenetére
Mert jódolgukban már nem tudják min vergődjenek.....
-
szimszonos
őstag
Nem akarja szerintem S vagy X tulajdonosok nagyrésze lecserélni erre,inkább a régi fatet éri meg vagy új belépőket célozza meg az MS.
-
TaRka94
senior tag
válasz szimszonos #177373 üzenetére
Valószínűleg nekem meg sem fordult a fejemben minek cserélném le ha néha néha lehet jól jön a meghajtó, nem is morfondíroztam én például ezen az árazáson.
-
frankdelgado
őstag
Semelyiket nem éri meg lecserélni, az újaknak meg ott az olcsóbb lemezes. F@szukra húzhatják ezt a f@st, a nyakukon fog rohadni az összes. Főleg ha ennyiért adják.
-
törölt tag
Én sem értem! Már lassan fizikai fájdalmat okoz néhány embernek,hogy megjelent egy új konzol verzió a piacon.
-
Jovanny2
őstag
Aki X-et akarna lecserélni erre a diskless S-re, de akár egy garis S-t is, annak baj van a fejében. Hol olvastál ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
A jelenlegi árak mellett nyilván hülyeség megvenni a lemez nélkülit. Meg kell várni, amíg hasonlóan a ones-hez csomagban akciózzák, akkor olcsóbb lesz.
A régi fatet miért éri meg lecserélni? Gyakorlatilag minimálisan tud többet egy ones meg persze a garancia, de cserébe rá kell fizetni egy működő gépre, meg vesződni az eladással.
Az más persze, ha fog valaki egy palimadarat és jó áron el tudja adni a fatet vagy ami szintén előfordulhat, hogy valami nehezen felderíthető hibája (mondjuk hibás szektor a HDD-n) van a gépnek és ezért "ügyesen" egy baleknak elpasszolja.
Nekem bűzlene, ha valaki azt mondaná, hogy egy jól működő fat gépet akar ones-re lecserélni. -
Jovanny2
őstag
válasz szupermacs #177379 üzenetére
Jaaaaa, akinek legjobban fáj, az PS-t cserélne rá. A többi meg csak trollkodik.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem, csak az MS bevezetett egy új konzolt és ennek a "folyamányait" beszélgettük át, nyugodt vásári stílusban. A beszélegetés nagyobb érzelmi töltetét nagy valószínűség szerint a hirtelen jött jó idő okozhatta.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
Ha lenne egy becserélési akció kicsi pénzért, akkor én a lejárt garis One S gépem lecserélném erre.
Egyetlen Disney Infinity 2.0 lemezem van csak, viszont van 3.0 digitális kiadásban így annak a hiánya sem lenne probléma...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Bogyi007 #177383 üzenetére
Egyfelől igen, másfelől pedig (és ez nem csak neked válasz) - és nem védve a mundér becsületét, mert nem az árképzés tetszik nekem, hanem úgy gondolom, hogy a kiadó szemszögéből vizsgálva a dolgot, naív lett volna azt feltételezni, hogy az új gép majd 50ezer forint alatt fog nyitni - több dologban is sánta az, hogy a meglévő S csomagokkal akarjuk csak összehasonlítani.
Egyfelől a csomagok többségéhez jár játék. Ha a felhasználói oldalról nézzük a dolgot, akkor már felháborító, hogy a gép+játék csomagok mind ugyanannyiba kerülnek - már ha azt nézzük pl. hogy a Fallout76 eddigi kritikái alapján nekik kéne fizetniük azért, hogy azt válassaz bárki is, vagy minimum annak kéne a legolcsóbbnak lennie.
Ha tovább nézzük az xbox.com ajánlatát, van olyan ajánlat, amiben nem játék van, hanem 3-3 havi Gold és Game Pass ill. van olyan is, amihez 2 kontroller van.
Szóval nem csak az All Digital ára nem jó, ezek szerint, de a többi csomagé sem.
Egyébként a hét eleji portfólióhoz képest már elég sok csomag NEM akciós, tehát az MS végül helyre teszi majd a dolgot (csak nem úgy, ahogy mi szerettük volna), mert az S ára ezek szerint majd ismét 90-100 között lesz, az All Digital-é pedig 75k HUF
És majd a karácsonyi időszakban lesz az, hogy az S 70-75k HUF lesz, az All-Digital pedig 50-55k HUF körül.
Értem én, hogy nem ezt vártuk, de hát egyszer fel kellett arra ébrdeni, hogy bilibe lóg a kezünk
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
One X -> One S-re? Szerintem senki...
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #177382 üzenetére
Lehet csak túl másnapos vagyok.
-
adrian94
őstag
Call Of Duty Modern Warfare 2-3-al mennyien játszanak még online? Sok csaló van?
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #177384 üzenetére
Egyébként érdekesen alakult ez a generáció számomra, az X360 (és Ps3) idejében konkrétan tele volt az üvegajtós vitrinem lemezes játékokkal és elvétve vettem valami digitális játékokat (szerencsére ezek azóta BC címek is lettek ), mostanra meg a vitrinben csak a DVD filmek vannak elspájzolva minden tartalmam digitális (Ps4 esetében van több lemezes játékom ami konkrétan 3 lemezt jelent és ott veszünk cimbivel pár exkluzív játékot amiket aztán el is adunk).
Legtöbbször a Box meghajtóját DVD és BR filmek nézésére használom, de ha nem lenne akár a boxban vagy a Ps4-ben olvasó akkor is lenne még egy Ps3 erre a célra.
Szóval részemről igazából mindegy hogy merre fogunk tartani a következő generációban, nekem mindegyik út járható marad. Kivéve a streamelése a játékoknak. A net nem lenne akadály mert most is 50 megás csomagom van 15 megás feltöltéssel és jó válaszidővel és jön a Digi 1000 csomag is, de maga az elv nem tetszik. Jobban szeretem ha a tartalom teljes terjedelmében nálam van a gépen s nem csak egy képet kapok.
Kivétel erre az Hbo Go az tetszik.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
szimszonos
őstag
válasz l.skywalker #177384 üzenetére
Na azért ne essünk túlzásokba,mert jelenleg szinte minden valamire való konzolboltban 65-75k az S ára játékokkal.Az árukereső oldalán 15 boltot dobott ki ahol ennyibe kerül.Nem fog az S ára már felmenni az általad említett 90ezer ft körüli összegre ezekben a.boltokban.Már féléve 65-70 ezer ft körül van az ára,és ez már nem is lesz ezekben a boltokban drágább.Szerintem inkább az új S ára fog rövid időn belül 50-60 ezer ft-ra esni,amely ár már szerintem nem fog jelentősen drágulni.Tehát szerintem a régi S 65-75 ezer,az új pedig 55-60 ezer ft körüli áron fog stagnálni.Az a 10-15 ezer ft körüli különbség ami reális meg lesz közte így is.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #177392 üzenetére
Az MS határozza meg az árat. Nem a kereskedő. Az Xbox.com-on pedig 300$ az ára, de valóban - már lassan egy éve akciós. De ha nem akciós, akkor 300$
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
Konzolbirodalom,Emag,KonzolGame,Konzolkirály,Gamertech és még jó pár helyen lehet venni egész jóáron.Nincs realitása már a 90ezer ft-os árnak,pláne hogy az X-et is folyamatosan 125-130 ezer ft-ért hirdeti akciósan több bolt még játékot is adnak hozzá.
-
szimszonos
őstag
válasz l.skywalker #177393 üzenetére
Akkor pedig valami nem stimmel az elméletben már ne haragudj.Az MS egy dolog hogy mit mond,a lényeg hogy te mennyit fizetsz a boltban.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #177394 üzenetére
Ha összerakod amiket írsz akkor végképp kijön amit írok.
(#177395) szimszonos: Márpedig ez így van. Az árat az MS határozza meg. Azért kerülnek ennyibe az általad talált boltokban a csomagok, mert akciós éppen.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz l.skywalker #177393 üzenetére
Az egy dolog hogy ott mennyit írnak,meg az is egy dolog hogy mennyiért kerül a gyártótól a kereskedőhöz,onnan pedig a vásárlóhoz.Én szerintem az akciós ár az ami a reális lenne,és hidd el még akkor is meg van a haszon rajta mindenkinek.Ezért gondolom hogy ez az új S is még most túl van árazva részükről érthető is,de évvégére már beáll a végleges ára,mindegy hogy hol mit írnak,előbb utóbb az árból engedni kell,ha versenyben akarnak maradni a vevőkért.Ezért lesz mindig akciós ameddig forgalomban lesz.Tehát lehet itt jönni 90ezres meg 100ezres árakkal,akkor is a boltok felében 65-70ezer lesz,és ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz szimszonos #177397 üzenetére
Egyszerűbben fogalmazva,és ezen ne sértődjön meg senki,de senkit nem.érdekel hogy milyen ár van megszabva,meg milyen áron kellene adni,meg hogy érné meg a MS-nak,addig ameddig a boltokban hozzájut az ember a számára elfogadható összegért.A piacot elnézve,pedig nem látom azt hogy van realitása annak hogy majdnem a bevezető árán adjanak újból optikai meghajtós S-et.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #177397 üzenetére
Igen annyi lesz. Az All Digital. Amiket most látsz a boltok polcain az mind akciós ár. Csak van olyan üzlet aki ezt nem tünteti fel. De pl. Konzolvilág igen:
Ott az eredeti ár áthúzva. Lehet, hogy szerinted nem reális, de amikor elfogy az akciós készlet, a következő adag lemezes már az eredeti áron fog érkezni, az all digital pedig 70$-al olcsóbban.
Fogadni mernék, hogy májusban, amikor megjelenik az All Digital, hirtelen el fognak fogyni a jelenlegi áron kapható (akciós) lemezes változatok.
De egyébként még akkor is igaz lesz, hogy ez a legolcsóbb, mert ugyanezen az áron nem 1 hanem 3 játék jár majd hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Rocket league feloldható cuccokhoz van kódom:
SHAZAM
RLNITRO
POPCORNElméletileg minden platformon működik.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest