Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
turikoczka
aktív tag
válasz l.skywalker #137350 üzenetére
Nalam is day1 a gamepass miatt de erdekelne van e itt olyan aki megveszi a jatekot
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz turikoczka #137351 üzenetére
Én úgy voltam vele, hogy akkor rendelem elő, ha nem lesz addig éves GamePass. Múlt héten sikerült elég jó áron szereznem éves GP-t, így tuti nem veszem meg.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
adise
őstag
Rengeteg jó játék van szerintem nem éri megvenni. Nem is véletlen került gamepass-ba. Tipikus 2-3 óra után kuka játék
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #137354 üzenetére
melyik játék, a pubg?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Draken
őstag
válasz l.skywalker #137350 üzenetére
Talán egyszer futottam bele egy nagyobb bugba az egyik szigeten,ha beleesett valaki a gödörbe, a sziget alá került és körülményes volt kijönni a szárazföld alatti vízből
-
turikoczka
aktív tag
Burnout paradiset nyomta mar valaki ea accessel?
-
adise
őstag
válasz turikoczka #137359 üzenetére
de hát azt irtam én is, hogy direkt került be hamar. Miért kéne megvenni akkor rendes áron?
-
pzstm
titán
válasz adise #137361 üzenetére
Nem erted....nem direkt, hanem a februarban bejelentett uzleti strategia miatt....es nem csak ez es nem hamar bekerul...
MINDEN Microsoft exkluziv jatek Day1 bekerul GamePassba es nem is kerul ki...csak amit eddig tudunk az Sea of Thieves, Crackdown3, State of Decay2, es meg nincs bejelentve de eleg jo esellyel jon Forza Horizon 4 osszel.....tuti az is rossz lesz meg a tobbi is azert kerul be elso nap....
Valami info vagy kimaradt Neked, vagy felreertettel valamit vagy nem is tudom....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
csabamigo
aktív tag
Srácok
A SoT játékot lehet gold nélkül is kipróbálni?Az Élet a Legjobb Méreg!
-
Zjunior
veterán
válasz r.levente75 #137348 üzenetére
Megfullok rajtad...
Ha mindenkinek beakadna, sokan írnák innen is a cica rúgja meg azt a jatekot...bar nem ertem h kiakartad probalni, de beakadsz akkor h akartad kiprobalni ha kiprobaltad...
Andersen vagy nem Levente:/Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
pzstm
titán
válasz adise #137363 üzenetére
valami nagyon félrement....de ahogy nézem másnak is máshogy jött át.....
akkor innentől senkinek nem éri meg semmit megvenni mert GamePass-ba bekerül (Ms ekluzívok közül...)
Állandó Gold, EA access és GamePass előfizetés, plusz, activision, ubisoft stb kiadók játékainak Day1 vétele...
Úgy jön át az egész mintha a játékot lenéznéd teljesen, vagy mindent ami korán bekerül GamePass-ba....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Zjunior
veterán
válasz MrPeekaboo #137368 üzenetére
Nekem nem csatlakozik hozza sehogy se 5ghz se 2.4 hez...
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
zsolti72837
addikt
válasz l.skywalker #137334 üzenetére
Köszönöm!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
r.levente75
addikt
válasz Zjunior #137366 üzenetére
Egyszerűen leírtam hogy hogyan jártam. Elindul a játék tudok mászkálni a hajón szigeten stb de ahogy odamegyek az ágyúhoz árbóchoz vagy a kormányhoz és nyomtam egy x-et hogy kezelni szeretném akkor minden ment is csak amikor ki akarok szállni belőle és átmenni máshová egyszerűen nem tudok. Bármelyik gombot nyomtam bármit csináltam nem enged ki. Csak ennyi amúgy nem volt rossz a játék maga.
-
bandi0000
nagyúr
válasz MasterMark #137373 üzenetére
valszeg rossz volt a router...de jah ha te még ebben hiszel akkor a mikulás egyik manója mert rossz voltam...
Xbox One: bandymnc
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MasterMark #137373 üzenetére
Tudtam, hogy van egy ilyen lény. Nálam is járt mostanában
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bandi0000
nagyúr
válasz MasterMark #137376 üzenetére
mit lehet rajta beállítani hogy ne tudjon felcsatlakozni egy eszköz, holott elötte 3 évig tökéletes volt, minden el tud romlani
Xbox One: bandymnc
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz pzstm #137171 üzenetére
Már előrendelhető:
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Xbox One X Enhanced
Ár: 11.990.- HUF (ill. egyéb régiók szerinti árak: [link])
Megjelenés: 2018. július 10. kedd[ Szerkesztve ]
-
-
turikoczka
aktív tag
válasz l.skywalker #137379 üzenetére
Komoly év lesz
-
Medocsabi
addikt
válasz l.skywalker #137377 üzenetére
Kevered a zoknimanóval.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ma este ráugrok a Darwin Project-re, tegnap még nem voltam hozzá elég erős. Ha lesz valakinek kedve, jöjjék, habár család aludni fog mellettem, sokat nem fogok tudni pofázni.
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
Éves gamepass-t lehet valakitől venni olcsóbban? Mint pl a gold is jóóóóval olcsóbb ugye innen apróról,csak nem tudom a gamepass-ra van-e ilyen lehetőség egyáltalán.
-
Medocsabi
addikt
válasz turikoczka #137387 üzenetére
Lol tényleg,nincs is éves A nap legjobb kérdése díjat Én nyertem
-
turikoczka
aktív tag
válasz MasterMark #137389 üzenetére
Szerintem csak fél éves lesz mondjuk 12e forintért. De ki tudja
-
MasterMark
titán
-
l.skywalker
Topikgazda
State of Decay 2-ben sem lesz mikrotarnzakció
További képek: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Amit már tudni lehet, hogy a karakterfejlődés nem egyértelműen lineáris lesz, hanem az adott döntések hosszú távon befolyásolják.
A játék hivatalos megnevezése: Ultimate Open-World Zombi túlélős
Játékmódok: Egyrésztvevős, 4 főss online co-op
Xbox One X Enhanced (HDR10, 4K)
Play AnywhereElőrendelés:
Az előrendelők megkapják a Prepper's Pack-otEbben van egy exkluzív bozótvágó, egy exkluzív jármű és szükséges túlélési készletek ill. képességek.
Két verzióban rendelhető elő:
State of Decay 2 Preorder 9.900.- HUF
State Of Decay 2: Ultimate Edition Preorder 14.900.- HUFAz ultimate csomag egy add-on pack-on túl hozzáférést ad az előrendelőknek egy 4 nappal korábbi Early Acces verzióhoz valamint a State of Decay: Year One Survival Edition-höz (konzolon)
Megjelenés: május 18. péntek
A JÁTÉK GAME PASS ELŐFIZETŐKNEK A MEGJELENÉS NAPJÁTÓL ELÉRHETŐ LESZ!
forrás: xboxdynasty.de
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #137394 üzenetére
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #137393 üzenetére
ez miféle stílus lesz?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
l.skywalker
Topikgazda
INSIDE XBOX
Ma este 21:00-kor indul az első adás. Mixer-en keresztül mindenki Mixpot-ban részesül, ehhez csak az MS fiókot kell a Mixer fiókoz kapcsolni!
Mixer csatorna címe: Mixer.com/Xbox
Segítség az MS fiókot a Mixer fiókhoz csatolni: [link]Az Inside Xbox egy új formátumban megjelenő adás (sorozat?) lesz, amelyben a hírek és a játékok a This week on Xbox-al ellentétben nem beszámoló jelleggel, hanem a jövőre mutatóan, titkos részletek ill. különböző megjelenés előtti érdekességekről fog várhatóan szólni.
szerk:
a stúdió előkészületben:
ill. egy interjúalany már tudott:
Seamus Blackley (wikipedia.com)
forrás: twitter.com\majornelson[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Érkezik a Fortnite cross-platform play Xbox One-ra is.
Hamarosan lehet majd játszani PC, Mac, iOS és később Android tulajok ellen is.
Illetve hétfőtől lehet jelentkezni a mobilos formára iOS-en, feltétel az iPhone 6/SE minimum megléte.
forrás: twinfinite.net
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS5 Slim (garanciás)
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest