Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz Aslan #100589 üzenetére

    Nem gáz. Ha egyszer túl leszek az élet bizonyos szakaszain (gyereknevelés, házépítés, karrierépítés stb.) akkor én biztos, hogy az elmúlt 20 év és a következő 10 év minden valamirevaló konzolját meg fogom venni. Fáj a fogam egy Xbox Classicra, 360-om már van, One-om van, Scorpio is lesz. De PS3 is lesz, PS4 PRO-t is be fogok szerezni, de a Sony jövőbeni gépeiből is fogok szemezgetni. Mindenképp lesz Nintendo gépem is. A régiek közül a GameCube nagyon tetszik, de a Switch is tetszik. Nem ragaszkodom a besza-behu akciójátékokhoz. (Pl. classicot konkrétan egyetlen játék miatt vennék meg, a Torino 2006 miatt. )

    És az álom, hogy beszerzek egy ilyen Star Wars Trilogy Arcade gépet is. Anno ezen vertem el a zsebpénzem 170%-át, és egy idő után konkrétan csukott szemmel tudtam már rajta játszani. Az eBay-en szokták aukciózni. Olyan 3400 dollárért szoktak elkelni + a szállítás.

    Én nem Xbox fanatikus vagyok, hanem játékb#zi!

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák