Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz MasterMark #5298 üzenetére
És ezeknek a keverése miatt van az, hogy a vinyók valójában kisebbek mint ami rá van írva
Amúgy most jól megkeverted a srácot ilyen szakszavakkal az tuti. ^^May the Force be with you!
-
thEndeR
aktív tag
50 megás net nagyon hasít. Bár ettől a fos Inviteltől nem várok többet, inkább örülök, hogy van internet.
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #5295 üzenetére
1024-el kell szorozni nem?
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #5292 üzenetére
5000 jött ki. de hát ez informatikailag ez nem is kerek
Ha már speedtest akkor:
(#5293) tDr1v3r
Kb ennyi nálunk is otthon[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Buster17 #5289 üzenetére
Tőlük 4k... kisvárosban (Tab), de van gyorsabb is ennyiért (T-Home-tól 15/?, meg valami UPC-s), csakhát itt az utcában egyik sincs felhozva. :/
Kaposváron meg a szokásos 80/25-ös van...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #5285 üzenetére
Gondolom, nem panelban.
-
kovsol
titán
válasz MasterMark #5288 üzenetére
20/10 -el ilyet mértem:
Sose jön kevesebbel, szóval meg vagyok elégedve vele. Ha meg HD filmet töltök berakom míg elmegyek dolgozni és beállítom, hogy kapcsoljon ki magától a gép.
Én még anno adls 384/64 -el kezdtem. Utána 512/128, 1024/256 4M/256, 8M/2,5M, 15M/1,5M Aztán lett ez a Digi.
(#5289) Buster17 az alap mértékegységeket tanuld meg. bit és a byte közötti eltérést is.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #5288 üzenetére
Hát jó Ti Pöstiek vagytok nekünk falun ilyen van és nézd meg az árát meg a sebességet
40/20 kilobytbe mennyi?
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #5285 üzenetére
Az kevés?
Majd Krems in Österreich -
Buster17
addikt
De jó! Az új házban be lesz kötve egy a szuper gyors, de mégis a leglassabb csomagú net.
Download 12288 kbit/s - Upload 768 kbit/sEzzel a sebességgel neki is ugorhatok majd a multis acsiknak
-
Mister_X
nagyúr
válasz L_YKing #5259 üzenetére
Hivatalosan nem lehet, mert a motor nincs rá felkészítve, de nem lehetetlen művelet. Csak sok sok év ittlét, nagybetűs rang, elismertség és jó kapcsolatok kellenek, tehát hajrá
Na, oric benyelt ideiglenesen egy combosabb bugot
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #5273 üzenetére
Sajnos.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz MasterMark #5273 üzenetére
Retro
Haladok a F4 maxolással, már csak az 50-es együttműködés és az összes arany kell Ferrari mindjárt 47
mp
-
MasterMark
titán
válasz molnarpeter #5270 üzenetére
Nekem meg Trueno. link
sajtee: Te még élsz?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
RockHaRD
addikt
http://www.liveleak.com/view?i=3fb_1364061291
-
Algotis
addikt
válasz MasterMark #5265 üzenetére
Tegnap még nem volt ennyire súlyos... :/
Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
-
Algotis
addikt
Nektek is úgy megy a hsz. írás, hogy rámentek hogy OK, de nem továbbít, hanem be kell zárni és újra PH-ra menni?
Ja, meg a smiley-k sem műxenek...Androidos Outlookból küldve
-
L_YKing
addikt
Annyira borzasztó a PH!. Mi van vele?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Prof01
veterán
válasz woodbear #5248 üzenetére
Hát kár. Kíváncsi lettem volna.
Egyébként szerintem a Bob Challange-es a legnehezebb, megcsináltam azt is, de meg kellett vele küzdeni!
Az 1250G már sima ügy lesz! Csak még nem vettem Live Gold-ot hozzá.oric: Na milyen volt? Nagyon rossz? Lesz róla teszt?
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sniper Ghost Warrior 2: Kivégezve. Nehéz szülés volt.
Live-Die-Respawn
-
woodbear
addikt
Fujimin lefelé RX7-el driftre beállítva elsőre 98700 valamennyi lett, majdnem eldobtam a hajam..... Aztán úgy 6-7 próbálkozás után meglett, kicsivel fölé mentem.
manuál váltó, végig 3.-ban, kipörgésgátló abs kilőve. Gázt finoman adagolni, ne padlózd le mert körbepörög.MasterMark: Mefet a F1 is akár!
[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
bobooo
addikt
válasz MasterMark #5250 üzenetére
Kösz, majd megpróbálom
Nem továbbít hsz. írás után vissza a fórumra és most szmájlit se tudok berakni Chrome alól csak, ha beírom a "kódját"
-
Prof01
veterán
Dirt 3-mal játszik valaki?
Nekiálltam az utolsó offline acsim kiütésének, a Gym-Carnage-nek, amihez 500,000 pontot kell összeszedni Gymkhana-ban. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen könnyen meglesz. Kb. fél óra csúszkálás után lett egy 617.740-es eredményem!
Most örül a fejem! Valaki csinált ennél jobbat? Kockamaci?
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #5242 üzenetére
Digitális terjesztésük nincs?
Amúgy csájna lájvon miféle tartalom van?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Buster17 #5240 üzenetére
Itt a csoport Gyulán lakik a srác ahogy nézem. Viszont nincs rendszám
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz molnarpeter #5239 üzenetére
Köszi
Amúgy merre van, mert nekem nem írja ki. -
Buster17
addikt
válasz molnarpeter #5237 üzenetére
Tied?
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #5233 üzenetére
Áztarohadt, ezt muszáj lenne megvennem, ha egy helyi újságos árulná.
-
mephi666
nagyúr
válasz Buster17 #5234 üzenetére
"Hatte etwas Spass mit meiner Frau und jetzt ist das Bett auseinandergefallen so ein scheiß Laden"
lehet valami 18+-os kinectes játékot játszottak hardcore/extreme fokozaton?
"sadomaso und ikea passt halt nicht xD" sírok
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Buster17
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
Master Mark: tudod mennyi ideig kerestem azt a botpiszkálós szmájlit? Memória lvl 9999999
BoboDJ , ment az árazás
[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
Na a Dirt 2 Tour Event 100% megvan abból az összes acsi. Beléptem a multiba, hogy elkezdjem azokat. Indul a mecs, a gyerek meg kilök a pályáról az első 10 mp-ben b@+
Giinos: Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
No, hazakerült a PS A víz oxidálta a nyákot, ami miatt rövidzárlat keletkezett és azt a processzor tápellátói fogták meg. Utána a processzor nem működött és a rendszer erre kidobta a YLOD-ot, mert neki édes mindegy, hogy nem kap áramot a proci vagy a tokozás szakadt fel. 10000Ft volt, de elsőnek a szervizes 12000-t mondott az eladónak, mert baromi sok munkaórája volt vele, de a rendszerük szerint ezért csak 10k-t kérhetnek el. Aztán kaptam négy hó garit
Sly Cooper: Thieves in Time meg bitang, újabb jó exkluzív cím.
A javítás meg persze elvitte a pénzt, de eredetileg 5-6k-t jósoltak, de nagyobb volt a gebasz, mint kellett volna. Sajna így nem veszek boxot, bár tudom, hogy ez számotokra mennyire elszomorító hír, így amikor majd nyáron veszek egy Slimet (a Konzolokszervize szerint kihaltak a Xenonos gépek ) és akkor kisorsolok köztetek egy komolyabb digitális címet
-
Buster17
addikt
Nincs innen valakinek vagy ismerősének egy 250-es MZ?
-
L_YKing
addikt
válasz molnarpeter #5220 üzenetére
Köszi!
telón mocsok nehéz keresni (Nokia n97 mini)... Angolul annyira nem tudok jól.
gamescore-on kerestem de semmi.
Mégegyszer köszi!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
tDr1v3r
veterán
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Mister_X
nagyúr
Neeeee
-
L_YKing
addikt
Telórol vagyok és csak angolul találtam meg az acsikat , de nekem magyarul kéne.
-
Prof01
veterán
válasz woodbear #5214 üzenetére
Az szép! Én már legalább 20-30x nekifutottam, de nem sikerül. Próbáltam az autó beállításain is változtatni, de úgy se...
A videóban 0:50-nél van a legnehezebb kanyar szerintem. Tudnál valami tippet adni, hogy lehet azt bevenni a leggyorsabban?Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
törölt tag
válasz MasterMark #5203 üzenetére
3 fallal van a box és a router között. Nem igazán tudom megoldani. De a neten találtam valami DMZ bekapcsolós módszert, most megnézem így milyen.
-
L_YKing
addikt
Van olyan oldal ahol MAGYARUL vannak az acsik meg? Mert ki kéne "maxolni" az mw2-őt!
-
mephi666
nagyúr
válasz Mister_X #5210 üzenetére
én azt nem tudom, hogy pl a gt4ben hogy a vérben tudták egyesek platinára megcsinálni a jogsihoz kötött küldetéseket... csomónál vért izzadtam, mire bronzra nagynehezen összejött... és ott semmi flashback sem volt még
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
Prof01
veterán
válasz woodbear #5199 üzenetére
A TR nekem is tervben van, de előbb a Dirt 3-mal akarok végezni.
btw:
Te hogy tudtad megcsinálni a Bob-os versenyt? Egyszerűen lehetetlennek tűnik, hiába próbálkozok, már több órája. [link]mephi666:
Én se minden áron szedem ki őket. Egy Gow játékkal biztos nem szenvednék több 100 órát.
Eddig a legidőigényesebbe 1000G a Forza 3 volt nekem. Leginkább a közepes nehézségűeket szeretem, ahol meg kell küzdeni az acsikért, de mégsem téped ki az összes hajad alatta.
Elsősorban én is a játék kedvéért játszom, aztán ha már 1-2x végigjátszottam, jöhet az acsi gyűjtés. Ez egy olyan plusz, ami szépen ki tudja tolni a játékidőt. Ezért is szeretek konzolon játszani, PC-n nincs ilyen lehetőség.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Forza Horizont hol tudom legolcsóbban beszerezni? Zavii meg thehut se árulja.
May the Force be with you!
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #5197 üzenetére
Jajó, én nem vagyok ikszbokszos, nem tudtam, hogy hol lehet meglesni De ti aztán tényleg betegek vagytok
-
törölt tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy multis játékoknál random elkezd laggolni a játék.10-15 percig, vagy néha órákig is jó, aztán meg dobál összevissza a pályán stb... Wifi-n csatlakozik a box a routerhez. Lehet ott kéne valamit állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- X1 Yoga 6th 14" 4K+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Makulátlan Microsoft Surface Pro 11 32/1TB eladó sok extrával!
- L15 Gen2 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- WD My Passport 5TB HDD, külső merevlemez, ÚJ, bontatlan!