Hirdetés
-
GAMEPOD
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
x360elite #57581 üzenetére
Én alapvetően úgy vagyok vele, hogy máshol érdemes venni, de itt érdemes eladni. Mert ez már korábban is igaz volt, hogy máshol jobb áron lehet szerezni cuccokat.
Viszont olyan emberekben jobban bízom, mint például te. Így én is tőled vásároltam korábban az Xbox 360 csomagot, és vele együtt a kontrollert is.
Szerk.:
A hardverapró szerintem egy jól ellenőrzött hely, és itt sokkal kevesebb problémába ütközök, mint bárhol máshol.Itt is azért előfordulnak problémák, de tényleg sokkal jobbak a tapasztalataim, mint máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Asustor NAS
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Honda topik
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest