Aktív témák
-
Djuree
félisten
akkor védve vagy (habár ebben sem vagyok teljesen biztos ha be van dugva a netkábel), de aki online nyomja senki sincs biztonságban, csak én mert eredetivel nyomom
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
"Szerencsétlen bannolt userek a hibás stealth pre-patched image file-okkal szívták meg"
ez nem igaz hozzátok képest nagyon profi warezmókusok is repültek...saját maguk írták a stealt patcheket már 3 éve tehát érthettek hozzá )LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
bwoay
nagyúr
én inkább maradok a legális pályán. kényelmesebb, nyugisabb,
ennyit bőven megér az nekem, amennyivel többe kerül.
de főleg az tart vissza, hogy amióta megflasheltem a PSP-m,
azóta özönlenek a játékok,
egyikre sem tudok kellő figyelmet fordítani, olyan sok van.az asztali gépeimre meg mindig megveszem, amit érdemlegesnek tartok,
így egyfelől jól meggondolom, melyik legyen az,
másrészt megbecsülöm, és nem hajítom a sarokba,
ha 5 perc játék után nem fog meg.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
ok, ilyesmiben nem vagyok járatos.
de gondolom anti-live-ban mod még nincsmás:
tegnap figyelmesen megnéztem a szomszédéknál a Skate-et.
Nem volt ronda, de tényleg úgy tűnt, mintha minden 2-ik sor hiányozna.
Nálam nem ilyen, fogalmam sincs, min múlik ez.
Igaz, nekem komponens kábellel van bekötve,
nekik meg RCA-val scart adapteren keresztül.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
hzcs
senior tag
ismerősnek crt monitorra van kötve az xbox, de ég és föld a különbség a hagyományos tv-vel szemben. Pl: flatout2-ben a monitoron már indulás előtt láttuk, mi van a kártyákon, míg sima tv-nél már majdnem oda kellett érni, míg ki tudtuk venni, hogy mit ábrázol a kép.
Szerintem megéri, feltéve, ha nem a jövő héten akarsz lcd tv-t venni -
JamesHolden
aktív tag
"Nem árt várni kikapcsolás előtt 10-15 percet dashboardban, hogy lehűljön a gpu valamennyire. Kicsit meghosszabbíthatod a boxod életidejét."
idéznék ezzel kapcsolatban Wadarr-tól:
"Sokan csinálják azt, hogy játék után dashboardban hagyják lehűlni a gépet. Ez több mint a semmi, de mivel a GPU áramfelvétele 60 watt körül van ebben az állapotban is, így a normál üzemi hőmérsékletre való lehűtéséhez is fél óra kell."
-
kovasz
senior tag
olyan 7k/ev. viszont azt irjak, hogy eltaroljak a neten a jatek bellallitasaidat, meg hogy milyen jatekok vannak meg. namost ha tele vagyok "okos" jatekokkal akkor arrol az ms-nek mar van is egy listaja? es pl az "okos" c&c-vel lehet a neten jatszani? mert a gepet unja a kolok.
-
Hege1234
addikt
igazábol ezt néztem ki magamnak de ha van ezeknél olcsobb mert itt + 2000 valamennyi a postaköltség örömmel várom a linkeket
amúgy ezeket írja róla
* Xbox 360 compatible
* DVD+R DL 8.5GB (General use)
* 8x -os írási sebesség
* 25x cakeboxban
* Media Code: RICOHJPN D00az baj ha az én pio 110D-m nem ír 8x osan attol még meg fogja tudni írni 4 vagy 2,4x esen ??
[ Szerkesztve ]
-
Dread
tag
laptopba van egy toshiba irom, elég gagyi szinte csak a verbatim lemezeket szereti, minden mást elront, gondoltam akkor verbatim dl lemezt veszek de ezekszerint a dl-vel sem birkozik. mind1 hétvégén veszek uj irot a nagygépbe. legalább megnyugodtam hogy nem a flasht rontották el.
[ Szerkesztve ]
UT2004 és xDk rulz!
-
F.B.I.
veterán
Tuti szeretni fogja. Egyik barátom gépe csak a Traxdata lemzeket eszi, neki nem megy benne se Verba, se Ricoh. Ezt a fej is válogatja. Szerintem Ricoh-t vegyél mindig, olyan gépet nem láttam, ami nem vitte volna.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
qpakcovboy
őstag
ha 6 darabot kidobtál eddig, akkor az nem biztos hogy a lemez hibája (gondolom nem voltak egyformák a lemezek). ha biztosra mész akkor verbát vegyél, és írd minnél lassaban!!!
50-60 forint árkülönbség szerintem itt nem számít, ha egy év alatt elfogyasztasz mondjuk 20-30 játékot akkor az árkülönbségeken spórolhatsz mondjuk max 1800 Ft-ot ami nem tétel... És megspórolsz egy csomó idegeskedést, elkúrt lemezek stb...
-
F.B.I.
veterán
A maxellt használjuk vagy 6-an, senkinek semmi baja vele. Nekem nincs bajom se Clonnnal, se az IMgel. Jah láttam már O perces gépet a szervízből vissza bekapcsolás után 3 leddel elszállni. Csak a halál biztos az X nem. Amúgy meg egy király kis hardver ennyi pénzért.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Mezcal
addikt
Nem is mondtam, hogy D10-es, csak azt, hogy hasonló. Közel van hozzá.
"Amikor a Microsoft megbízta az ATI-t, hogy tervezzen grafikus processzort játékkonzoljához, nemcsak egy potens GPU-t akart, hanem egy merőben új, hardveres, szoftveres, könnyen programozható rendszert, amit majd PC-s vonalon is felhasználhat. Így született az Xbox 360 Xenos GPU-ja, amely az R600 elődje, valamint az Xbox 360 programozási rendszere, amely nagyon hasonlít a Vistában megjelent DirectX 10-re. A két platform közeli rokonsága könnyű átjárást jelent köztük. Valószínűleg az Xbox 360-as és PC-s játékfejlesztés a jövőben még jobban összefonódik."
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Djuree
félisten
a bátölfíld is igen jó kis cumó
én nem játszottam egyik részével sem, mert nem volt lehetőségem rá. nem volt olyan gépem amin az aktuális rész futott volna. most meg hogy megvettem az x-et nem annyira érdekel a cod mellett.
a bf valamivel taktikusabb a nagyobb pályák és a több játékos miatt. de a cod meg pörgősebb. azért szívesen battlefieldeznék még mindigLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
egyáltalán nem az. nagyon is jó multija van. le sem bírom tenni. eddig a legjobb multi fps sztem. mindent üt a graf is. a havas pályától nedves lett a bugyikám
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
F.B.I.
veterán
Majd decemberben meglátjuk, mert nekem is ixtreme van fent. Jó igaz az 1000-ből 1 egy kicsit durva. Nekem a 100 fős listámból csak 2 emberke maradt talpon anno. Szerintem az ixtreme duma is csak újabb pénzlehúzás volt de ne legyen igazam.
-
F.B.I.
veterán
Kötve hiszem. A nem bannoltak bentmaradása csak technikai malőr volt legutóbb is és elenyésző. Kb. 1000 emberből 1-et nem bannoltak. Ha van egy okos ötleted, amiről én nem hallottam ( ixtreme, stealth, kábelkihülyeség ) akkor priviz, megköszönöm.
-
Djuree
félisten
igen, ez elég fontos szempont.
aki nem pesti annak nem (nagy) hülyeség a flash. pesten könnyű olcsóbban zsír új gémeket szerezni. én pl. még nem vettem 10k fölött gémet, pedig soxor már a megjelenés napján megveszek játékot.
de ha bannolnak a flash miatt akkor vehetsz új masinát, aminek valljuk be reális esélye van bármikor.
én inkább veszek havonta 1-2 eredeti játékot és cserélgetek, 10 játékom van és cserélgetek mindig, nem kell sok játék, egyszerre úgyis csak 1-el tudzs játszaniLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
qpakcovboy
őstag
-
medvegy
aktív tag
Én azt tanácsolom, hogy ne flesseltesd. Anyagilag én sem állok úgy, hogy hetente, vagy akár havonta új gémet vegyek. Viszont 5-10k közt elég értelmes használt gémeket kaphatsz, ha beéred ezekkel akkor nem fogsz gém nélkül maradni és a garid sem úszik el. Használt gémek lelőhelyei: [link][link]
Egy pár hónap múlva az újat kapnád, biztos. Most még nem hinném...
[ Szerkesztve ]
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
Aktív témák
- Ismét késik az Assassin's Creed Shadows
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PH! Darts
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok