Hirdetés
- Minecraft
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- EAFC 25
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
Mikor jön a kieg? Eddig azt hittem éjfélkor, de most több helyen láttam hogy holnap délben.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Lézerparaszt
őstag
válasz echterion #98391 üzenetére
Azért kevesebbet eszik ha nem kapcsolom ki az fps lockot, ezt csak azért kellett hogy mutassa a teljes kihasználtságot. Éppen váltanék laptopra közelgő költözés és jobb fogyasztás miatt, de ahhoz előbb ezt a Paks 2-t igénylő gépet el kéne adni, ami most nem olyan könnyű.
Egyébként a GPU felmegy egészen 355, a cpu pedig 120W-ra is ha terhelve van.A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Lézerparaszt
őstag
A druidámmal ahányszor be vagy kimegyek egy instába, nullázódik a manám. Más karakteremmel nincs ilyen probléma. Van valakinek ötlete hogy mi lehet ez, vagy mehetek egyből a supporthoz?
-
Lézerparaszt
őstag
Én kb 2 éve vettem tőlük Sylvanasos korsót (mivel a kedvenc karakterem). Akkor Finnországban éltem, és mikor megjött, az egész benne volt egy nagy karton dobozban, benne hungarocelbe csomagolva egy kisebb "gyűjtői" doboz, és abban konkrétan hungarocelből kiöntve a korsó formája, és abban a korsó. Vajon ennyit csúszott le a Blizzard ez alatt a kis idő alatt, vagy a fejlett országoknak tényleg jobban becsomagolják? Diablo 4-et én is gyűjtőiben venném meg de így akkor felejtős.
-
Lézerparaszt
őstag
Sárkány karaktereket csak kieg megjelenéskor lehet kezdeni vagy lesz előtte idő felhúzni?
-
Lézerparaszt
őstag
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! Lehetséges valahogy a régi UI visszaállítása vagy meg kell várni míg valaki esetleg megcsinálja addonként?
-
Lézerparaszt
őstag
A pech-et már elvetettem mert ez nem 1-2 eset hanem ez folyamatosan megy TBC megjelenés óta. Ott vagyok full epicben, 100x jobb statokkal és a friss 70-es zöld lock akinek még a talentje is rossz, folyamatosan megelőz dps-ben, mikor neki 70 spell hitje van és 5%-kal kevesebb crit chance mint nekem. Ja és hozzám képest -500 spelldmg. És locknál nincs olyan hogy skillesebb mert azt az 1 gombot ugyanúgy nyomja ő is. Curatoron 625 dps-t sikerült összehozni úgy, hogy nem váltottam addra, ezekkel a statokkal: 1250 shadow dmg, 23% crit chance, 219 spell hit. És folyamatosan lőttem a bosst, üresjárat nélkül.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! TBCC kérdésem lenne, hátha van valaki aki tud segíteni.
Warlockkal játszom, 219 a spell hitem ami bőven cap felett van. Ez azt jelentené normál esetben hogy 1% esélyem van resistre. Ehhez képest viszont 5-ös groupot ha seedelek akkor szinte mindig van legalább 1 resist, ami 25%-nak felel meg. Persze ez bossokon is így van, Karában volt olyan boss amin 35%-os arányban toltam resistet vagy resisted hit/critet. Nincs is jobb annál mikor critelsz egy 710-et úgy, hogy a normál hit 3000 körül van. Kedvencem mikor 63-as unbuffed retripala 2x egymás után resistel, átfordulok a 61-es healerre és az is egyből resist. Arról nem is beszélek hogy a crit sem az igazi, volt hogy 25% crit chance-el 48 castból nem criteltem egyszer sem.
Másnál is előfordulnak hasonló anomáliák? TBC-re vittem át a karit másik szerverre, lehet hogy közben félresiklott valami és ezért van ez a bug? Vagy van valami mechanika amiről 100 év játék után sem hallottam?A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, van már valami statisztika hogy melyik lesz a "magyar szerver" classicban?
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, a nagy PvP terület benne van már a játékban? Vagy ha nem, akkor kb mikor fog bekerülni?
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Healbacsi #58229 üzenetére
Sokat toltam Diablo3-at, amiben nem mindegy, mert ha egy skill weapon dmg-et használ akkor le lehet xarni a sebességét. Mivel ez is Blizzard játék és panda fele kimaradt, így nem tudom mik változtak, és hogy ez számít-e. A sebzés értékeket az itemről olvastam le. Majd ha lesz időm bekeretezem paintben hogy hol található. Azt nem igazán értem hogy mit lehet ezen nem igazán érteni. Egyszerűbben is feltehetem a kérdést, vagyis hogy számít-e hogy 10000 dmg fegyvert vagy 500 dmg fegyvert választok, ha a statok ugyanazok.
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
Cica druidnak melyik a jobb? Polearm vagy Staff? Elvileg Polearm - nagyobb skill dmg, Staff - gyorsabb energy és ütés, de nem tudom most hogy működik a sok változtatás után.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, annyi lenne a kérdésem, hogy druiddal mivel jobb most fejlődni? Lézercsirke vagy Feral? Ha nagy leszek Resto szeretnék lenni PvP-re, már ha jó.
-
Lézerparaszt
őstag
Mi történt a játékkal? Minden indításnál kéri a jelszót és az authenticatort. Tegnap még nem csinálta. Diablo nem, csak a WoW.
Blizz: Be lehet állítani az interface menüben a buffoknál hogy úgy mutassa mint régen. Consolidate buff vagy valami ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
Ezt nem is vitattam eddig sem. A Blizzardnál nem csinálnak semmit amíg megy a játék. Olyan mint a magyar munkahelyi körülmények. Amíg be lehet kapcsolni a gépet addig lehet rajta dolgozni. Ha már nem lehet bekapcsolni akkor ne kapcsoljátok ki. Ha már nem megy egyáltalán, akkor... "oldjátok meg srácok". Erőforrás az lenne rá, hiszen a Blizzard azért nem aprópénzből dolgozik Csak hát mint mindenhol, a profit...
Egy kickstarter projektből még talán kitelne a WoW 2 is, vadonat új motorral, Guild Wars 2 szintű grafikával és ugyanúgy is menne mint a GW2. Bár nem tudom lenne-e rá igény, így majd egy évtized után.A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Cathfaern #50681 üzenetére
Nem tudhatom hogy látta-e, én csak annyit tudok hogy a kedvenc addonjait már nem fejlesztik és így kénytelen volt saját maga fejleszteni tovább. Nekem is akkor mondta mikor hasonló addon problémáim voltak. De amúgy meg Crysis 3 nem akad a wow meg igen? Akkor tényleg van ott valami ami nem stimmel
-
Lézerparaszt
őstag
válasz nonsen5e #50676 üzenetére
Az árnyékot kapcsold ki, ha még nem tetted. Azzal nyersz egy jó 50%-ot vagy még többet is. Na meg raiden nem kell a többi DX11 -es effekt sem, úgysem a csodás grafikára figyelsz, hanem a fightra. Ground clutter azért nem árt, anno mennyi wipe volt mert le volt véve mindenkinek és nem mutatta a földön lévő xarokat
Olvastuk hogy a zöld tócsába be kékből ki stb, aztán csak csodálkoztunk mert tócsát nem is láttunkMr X: akkor a cpu menne közel 100%-on nem? Már pedig neki nem megy annyival.
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Fandango #50670 üzenetére
Igen, egy ideális világban így működne de WoWban nem hiszem. De ha mégis, akkor is ott lehet a föld alatt egy "másik föld" amit bár nem látunk, a gép kezeli. Programozó ismerősöm azt mondta, hogy annyira tele van szemetelve a játék motorja, hogy azzal már ha akarnának se tudnának mit kezdeni, és ezek miatt nem a legjobb az optimalizáció sem. No de hátha jön valaki aki tapasztalatból is tud véleményt alkotni erről.
Bonedragon: Jah bekerültek, de mik kerültek a helyére amik még nem kerültek be?
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
válasz nonsen5e #50668 üzenetére
"Panda meg hűűűvan10fps szabadban"
Biztos felvettek a Blizzardba pár Crytekes srácot akik az egész világ alatti tengert üzemeltetikAnno mikor voltak még titkos helyek (nem tudom most benne vannak-e), elég kemény dolgok voltak. Mikor be lehetett bugoltatni SM-t, és leesni az alatta lévő világba, vagy OG alá, de milliónyi ilyen hely volt még. De voltak csak simán eldugott helyek is, ahol semmi mob és npc nem volt, de be volt rendezve szépen, na meg föld alatti barlangok és városok. Azért ezek eléggé foglalják az erőforrást, és a Blizzard munkamániáját elnézve ezek szerintem azóta sem változtak.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz nonsen5e #50666 üzenetére
Nekem is előfordult i7 -el hogy akad, szaggat, töltöget másodpercekre. Töröld le az egészet, majd telepítsd újra. Addonokat ne tegyél fel egyáltalán, és nézd meg úgy. Nekem hibátlanul ment így. Na meg arra kell vigyázni hogy ha mégis teszel fel addont akkor Recount helyett Skadát ajánlják, mert a Recount mindent számol mindig, a Skadát meg be lehet állítani hogy csak egy dologra figyeljen, pl csak heal. Ja és nekem a deadly boss mod is eléggé bekavart, így én nem is használtam semmi hasonlót raid közben. Healnek úgy se kellett, ha meg mégis, azért volt a raid leader hogy szóljon hogy a healernek mindjárt érkezik a xar, álljon bele.
Anno én 650Mhz-es AMD Duronnal és 256Mb rammal kezdtem a wowot egy 128 megás Geforce FX 5200 -zal, medium grafikán nagyon szépen futott. Ehhez képest hol tartunk most?
Berakták a DX11-et ami miatt van "víz effekt" ami inkább higany, de ez volt a trend, be kellett rakni. Na meg a napsugarak. Mondjuk azok jól néznek ki. Cserébe nesztek wazze vegyetek 4 magos gépet hogy elszaladgáljon questelés közben, mert raidre már nem elég az se lassan...Ja és ne másold vissza a (W)hat (T)he (F)*ck mappa tartalmát se, mindent tölts le megint, minden addonból a legújabbat.
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
válasz parandroid #50570 üzenetére
Én a BF4-et dobozosan vettem meg és akkor lepődtem meg mikor a SATA DVD olvasóm 1,3 megával olvasta az anyagot. Inkább töltöttem tovább netről, az gyorsabb volt. De anno WoW esetében is ez volt a helyzet, gondolom ez is közrejátszott pár embernél. Azóta én is inkább digitálisan veszek mindent, csak a nagyon fontos dolgokat nem.
-
Lézerparaszt
őstag
-
Lézerparaszt
őstag
Én is a rugómat fogom most felhúzni, mert mindig tetszett csak hát könnyen halt és volt sok karakter amivel sokkal könnyebb/gyorsabb volt fejlődni. Na meg ez volt az első karakterem, megjelenés napján csináltam és szerintem tartozok neki annyival hogy most feltápolom. Végül is idősebb mint a játékosok egy része
No de ne szaladjunk ennyire előre: mivel lehet most rugóval a leggyorsabban fejlődni 80 után? LK-ben játszottam vele utoljára, ezért nem tudom. Most úgy nagy hirtelen mutilate -en vagyok, de kardosra szeretnék majd 85-ön váltani mert találtam 2 acc boundos 450-es szintűt ami még stunol is. Vagy nem éri meg karddal nyomulni?A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Lézerparaszt
őstag
Egy utolsó, gyors kérdés. A sámán már nem tudja egyszerre letenni mind a 4 totemet?
-
Lézerparaszt
őstag
Melyik karakter most a "legjobb" dps téren? Kb fél év után jöttem vissza, kíváncsi vagyok.
-
Lézerparaszt
őstag
Dps monknak milyen fegyver a jó? 2h vagy 2x 1h? Fejlődésre kéne.
-
Lézerparaszt
őstag
Playtime-om:[link]
Lehet hogy kicsit sokat játszottam?Bent maradt mikor az 50-re készültem.
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
válasz #57919488 #44049 üzenetére
Van 16Gb ramom (ddr3), és vannak ilyen ramdisk programok, amikkel a meglévőből "merevlemezzé" alakíthatok annyit amennyit akarok, nálam ez 8 giga volt. Windows betöltéskor kb 3-5 perc alatt bemásolja a játékot a ramdiskre, és onnantól a játékot teljesen a memóriából futtatja. Így nekem 3300Mb/s -et hozott össze, ami nem rossz az 50-70 megás vinyóhoz vagy 330-as SSD-hez képest.
ui: Ja és ez a 16 giga nem is olyan sok, a PH fórumon ahol anno ezt olvastam, 32 giga sem ritka, de van hogy több
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
válasz vvega30 #44045 üzenetére
Nekem is 60-as SSD van és próbáltam rárakni, de nem tudtam mert windows telepítés után kevés lett a hely. A Windows mellett most a LoL és a Diabló3 van, na meg a szükséges alap programok, és így maradt még max 3 Gb szabad hely.
Cathfaern: Tudom mit érzel, ugyanazt mikor Ramdiskről indítottam a Skyrimet. SSD sebességem 330Mb/sec, Ramdiské pedig kb 3300
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, be tudtok most lépni a játékba? Authenticator után egy percig Success-t ír, mikor kiválasztom a karaktert, betöltés végén meg azt hogy a karakter nem létezik.
-
Lézerparaszt
őstag
PvP-re vagy PvE -re kell ? PVP -re nem tudom mert most csak PvE -zek
De ha PvP -re kell akkor keress rá armoryn a Critical Mass guildre (Bloodscalp)
és ott biztos találsz egy jó frost mage -et.[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
Na jönnek a cuki pandák és a pokémon fightok, na meg a leegyszerűsített talentek. Ez most megint egy olyan kiegnek néz ki ahol a Vér Istvánokat célozták meg. Na de majd úgyis kiderül később mi lesz belőle. Én már előre utálom ezt a kieget mert nem lesz panda druid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest