-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsiv92
tag
válasz nonsen5e #97644 üzenetére
Nálam is pont ez az a faktor, ami meggátol az újra előfizuban. Shadowlands volt az, amikor kieg elején visszatértem és emlékszem, hogy mennyire dühítő volt, amikor a napi 1-2 óra játékidőmet nem tudtam a kifizetett szolgáltatásommal tölteni, mert csak várósorokat kaptam. A classic most nagyon mozgatja bennem a bugit, de itt szeretnék várni egy kis időt, hogy szórakozással is el tudjam tölteni a kis szabadidőmet a várakozás helyett. Remélem minél hamarabb rendeződni fog a dolog.
2080 Super - Xbox Series S - Thrustmaster TX
-
ricsiv92
tag
Akkor továbbra is türelemmel várok.
THX a választ.2080 Super - Xbox Series S - Thrustmaster TX
-
ricsiv92
tag
Üdv. mindenkinek!
Szeretném a Ragnaros realm-en lévő human lockomat áttenni a Bloodscalp horda oldalára. Az lenne a kérdésem, hogy ez lehetséges-e, ha igen, akkor hogyan és mennyibe kerül?
Előre is köszi a választ.2080 Super - Xbox Series S - Thrustmaster TX
-
ricsiv92
tag
Hali
A játékba újra be szeretnék szállni, azt szeretném megkérdezni, hogy GC-vel, vagy bankkártyával olcsóbb a játék. Melyikkel mennyibe fájna?
Üdv. Előre is köszi a választ.2080 Super - Xbox Series S - Thrustmaster TX
-
ricsiv92
tag
Valaki hallott már a zygor ingame leveling guide-ról? Van értelme használni?
-
ricsiv92
tag
A DK jó dd-t nyom raid-eken?
Visszajött a rémálmom(mivel én dd-zni szeretek 1000-rel) , a palámat nem nagyon szeretik, a retri talentemmel kissebségben érzem magam
Már most 70-en, mi lesz még 80-on...[ Szerkesztve ]
-
ricsiv92
tag
Mit gondoltok? 70-től érdemes elmenni northrend-re, mert 68 vagyok és most végeztem terrokar-ban(még nem voltam: nagrand, shadowmoon, balde edge, netherstorm-ban), szoval amég csak vannak q-k maradjak, vagy 70-ként azonnal go northrend?
[ Szerkesztve ]
-
ricsiv92
tag
Belogoltam a palámmal, talent->retri első benyomás: OMGWTF, retripala jo kis dd-vel. Ez a nagy dd megmarad 80-ra, vagy felejtös raidelni retrivel?
-
ricsiv92
tag
Visszatérek fél év kihagyás után, esetleg vkinek van a ragnaros-on guild-je, akihez befér egy human warlock.
-
ricsiv92
tag
Mellesleg milyen DPS lett a retri pala? Mert van egy félbehagyott 63-as BE palám, remélhetőleg egy rakat rested XP-vel
-
ricsiv92
tag
ó em gé
De jó egyeseknek
Renélem holnapra már a T'SCO is felrakja polcaira
Most nagggggyon irigy vagyok rátok2080 Super - Xbox Series S - Thrustmaster TX
-
ricsiv92
tag
Hali mindenki
Fél év kihagyás után én is visszatérek. Esetleg nincs valakinél guild tag felvétel a ragna alli oladlon?
Üdv2080 Super - Xbox Series S - Thrustmaster TX
-
ricsiv92
tag
válasz ígyvanferi #17999 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segitséget, de csak nem akar menni, szerintem nem én rontom el, mert az otp-től kapom az sms-t, hogy sikertelen kártyás vásárlás.
Az nem létezik, hogy az otp blokkolja?2080 Super - Xbox Series S - Thrustmaster TX
-
ricsiv92
tag
Lehet, én vok a béna,
* First / Last name: Család/Keresztnév* e-mail: az email cimem
of the card owner
Card Type:Electron Visa
* Card Number: a számlaszám(ide kell az utolso 3 szám??)
* Expiration:hónap/év (ide milyen dátumot is kell jelölni?)
* Verification Code:utolso 3 szám a bankkártyárolLécci segitsetek, ha valamit rosszu irtam javitsatok ki és válaszoljatok a kérdésekre pls.
Csak nem vagyok tul jo angolos2080 Super - Xbox Series S - Thrustmaster TX
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szólánc.
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Külpolitika
- További aktív témák...