Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
válasz Hashvrad #103289 üzenetére
Video felénél még csak lich kingnal járt, utána már csak 1-1 jelenetet kaptak a kiegek. érthető...
Durva bele gondolni, hogy ott voltam anno dark portál nyitasnal, vén kecske lettem.
Pont egyik nap logoltam be az akkori Tauren warrimra amin megvan az akkor szerezhető tabard. -
Plata
félisten
válasz Hashvrad #103251 üzenetére
Hallod,ha nem mondod ezt a chromi dolgot valószínúleg sosem veszem észre hogy a karim azért nem tud portált használni,mert még mindig nincs neki megcsinálva az a küldi amit akkor kapott mikor át lett rakva pandából SW-be.
Eddig csak timewalkingoztam vele és elfelejtettem megcsinálni azt a küldit hogy válasszak a karim melyik időbe kerüljön.Ezért nem tudtam portált használni.
Mondtad a chromi-s dolgot ezért elmentem hozzá és elküldödd a búsba hogy gyökér vagyok és végre válasszak már kort.[ Szerkesztve ]
-
sztivo
őstag
válasz Hashvrad #103131 üzenetére
Mondjuk az a lag ami van néha, az borzasztó. Múltkor hallowfallban mintha 1000+ ms lett volna, de nálam rendben volt minden, mégis sokkal később tudtam lootolni, sőt volt hogy újra kellett, mert nem regisztrálta, hogy kilootoltam egy mobot. Tegnap este pl Draenoron Dornogalban volt akkora lag, hogy inkább ráhagytam. Low pop realmeken ez nem tudom mennyire van jelen (pl Arathor [tudom ingame high]), de Silvermoon és Draenor az elég lagfest
Nerub-ar palace is egy külön öröm, mikor széthullik a raid, mert egyeseket kidobál a játék, és van, hogy vissza se tudnak csatlakozni, meg ott is egyesek jelzik, hogy kezd dropolni a játék (bár ez sok mindentől függ, nekem egy nagyon gagyi laptop i5 9300H-m van, de még sincs akkora bajom, mint havernek a Ryzen 5 4600H-val). -
Healbacsi
őstag
Nincs azzal gond ha valakinel nem arat osztatlan sikert a kiegeszito.
Szerintem jol sikerult, csak jelenleg tul sok mindent akarnak adott ido alatt beleszuszakolni a jatekba. Ennek az a mellekhatasa, hogy alapveto dolgok nem mukodnek jol.
Sajnos jelenleg mennyisegi fejlesztes folyik, es nem minosegi.
Ilyen teren valoban nem jo jelenleg a kieg, de bizom benne, hogy ahogy lezajlik ez az evfordulos orulet, utana tenylegesen a jatek rendbetetelevel fognak foglalkozni.Az unnepseg miatt velemenyem szerint content upgrade (roadmap szerinti, jelentsen az barmit) majd a 11.0.7-re fog szorulni. Az evfordulo teljesen felboritott most mindent.
-
BMS
őstag
A zónák nekem sem tetszenek,nem vagyok oda annyira ezért a föld alatti dologért(DF-es zónák szebbek voltak szvsz).
A karakterválasztó menü még úgyis fog kapni updatet,de már az hatalmas plusz,hogy nem kell állandóan realmeket váltogatnom ha egy másik karakterrel akarok valamit csinálni."You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest