Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz Melorin #88518 üzenetére
ahogy írják, dummyn később sem nőtt, annyi változott, hogy megkaptad mindig a szintednek megfelelő max rankot. blasteden a nem meghalós mobokon lehet húzni.
tegnapi rage-hez kis színes, ma hajnalban jó ütemben tudtam mobozni 6-7-ig dwm-ben a sárkányokkal (még nem elitek wtf), azonban 7kor megjelent 5-6 player ismét ellehetetlenítve a questelést. külön szánalom, amikor a killcountra declinelik a parti inviteot..."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Melorin #88518 üzenetére
Azt később is csak mobokon lehetett szerintem, target dummy-n nem. Én a BC-ben Auchindoun-ba jártam fegyverskillt húzni ahhoz az instához, ahonnan folyamatosan jöttek ki ez ellenséges mobok.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Spet
addikt
válasz Melorin #87546 üzenetére
Színes-szagos leírás, ha lefelé görgetsz. (1 DVD méretet töltött le első körben nálam csak)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
DjDanee87
addikt
válasz Melorin #82624 üzenetére
Mythicre és m+ra nincs olyan automatizált bejelentkezés. Ezekre az instákra össze kell szedni az 5 embert, odasétálni az instához és bemenni a bejáraton úgy, hogy a leader mythicre állítja.
Ezekre csapatot lehet szervezni, illetve mások kiírására jelentkezni a group finger megfelelő részében. Custom groups/dungeons.
-
Peetey91
senior tag
válasz Melorin #82428 üzenetére
Magyar guildet nem, magyarokkal is csak elvétve találkoztam (nálam ez előny volt, a ragnás magyar átlag populációból kiindulva). Most a realm összevonások miatt kicsit félvén attól, hogy az RP realmok (ugye ezek csak egymással vannak összekapcsolva) elnéptelenednek a régebbi zónákon, Outland alliba játszok, de idáig Defias horda oldalon voltam. Nagyon sok jó guild van amúgy, az átlag játékosbázis pedig szerintem korban is az "idősebb" generáció, valamint normális is.
The Betrayed guildet tudom ajánlani, bár a mythic progress csapatuk már szerintem fullos. Mindazonáltal ha csak a lazább játék érdekel, akkor social státuszba szerintem fel tudnak venni, azzal a heti normal és HC farm raideken ott tudsz lenni. -
DjDanee87
addikt
válasz Melorin #82347 üzenetére
Azért az nem igaz, hogy nincs olyan a világon. Nekem GTX1080 vígan elviszi, igaz kellett neki a proci csere, mert előtte i5 2500k volt, azzal nem futott ilyen szépen. De 8700k került a gépbe. Kipróbáltam a max beállítást, hogy majd visszaveszem ha nem futna jól, de nem kellett visszavenni. Ennek ellenére tényleg minimális a különbség max és 7es beállítás közt, látványban meg alig. Ahhoz meg erőmű sem kell.
-
TBT
addikt
válasz Melorin #82271 üzenetére
Ó nekem is. Azt hittem a GPU ennyire rossz már, de látom, másoknál is fennáll ez a probléma. Úgy látszik a fejlesztő csapat a Guild Wars-ból leste ki az optimalizációt.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
grizlisandor
veterán
válasz Melorin #82254 üzenetére
Írtam, hogy kell még a Horde War Campaign qt sorozat(katt) is, azt hagytad félbe valahol.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Melorin #82074 üzenetére
Tehát megvan benne a logika, csak teszel rá magasról
@jack Oneill: nekem a HS mindig a terület egyik inkeeperjéhez van, mert a fővárosokba eljutok Dalaran Hearthstone -> Orgrimmar Portal -> Dazar'Alor Portal kombóval (alli oldalon nyilván Dalaran HS - Stormwind - Bolarus), OG-ban bedobom a cuccokat AH-ba és onnan vagy visszamegyek Hearthstone-nal a területemre, vagy Dazar'Alorba megyek előbb valamiért.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Melorin #82048 üzenetére
"Össze-vissza ugráltat a játék a mapokon"
EZ alatt nem tudom mire gondolsz, ha elmész egy mapon, ott szépen végig lehet tolni az összes questet anélkül, hogy más mapra át kéne menned."aztán valami followersek vagy mik vannak amik azt sem tudom mit csinálnak, csak elindul a visszaszámolás azt hiszem 1,5 óráról és amikor letelik completed, de látszólag nem történik semmi"
Ez egyfajta "mini játék" a WoW-ban. Followereket lehet szintezni, geart adni nekik, cserébe el tudod küldeni őket questekre, amikből visszahoznak rewardokat. Reward lehet sokféle, BfA-ban még nem foglalkoztam túl sokat a rendszerrel, szóval nem tudom még mik vannak. Annyi, hogy miután completed lett, oda kell menni ahonnan küldted őket, mert ott tudod "átvenni" a rewardot."Aztán van a kikötővárosban 2db asztal amin valami kiválasztható de fingom sincs mi történik azon kívül, hogy odaküldenek questelni."
Legiontől nincs kötött sorrendje a mapoknak, szinttől függetlenül mehetsz bármelyikre (mindig az adott szintednek megfelelőek). Ezek a térképek csak arra szolgálnak, hogy kiválaszd hova szeretnél menni. Azért van most két térkép, mert a két sziget közül az egyik főleg allis, a másik főleg hordás. A másik frakció szigetére is átmész questelni, de (ha jól tudom, még nem jártam ott), ott csak rövidebb ideig questelsz, mint a saját zónádban."Meg bizonyos gear elemeket lehet fejleszteni de nem tudni, hogy azok csak lvl120-ig lesznek használhatóak vagy utána is."
Utána is. De kapni fogsz magasabb szinten is ilyeneket, szóval nem kell túl sokat aggódni azon, hogy hogyan osztod ki a pontokat."Azt is szeretném tudni, hogy hová érdemes szerintetek lerakni a HS-t. (Allis vagyok) Jelenleg félek visszamenni SW-be mert fogalmam sincs hogy jutok majd vissza az új helyszínekre. Van valami portál valahol, vagy hajóval kell visszamenni?"
Hajóval biztos vissza lehet menni, hirtelen portal passz. Boosttal elvileg kaptál amúgy egy Dalaran-os HS-t (lila színű), azzal bármikor el tudsz HS-elni dalaranba, ahonnan van portál minden fővárosba (SW, Ironforge, stb.). Emiatt a rendes HS-edet nagyjából mindegy hova teszed, de nyilván adja magát, hogy Boralus-ba tedd, főleg 120-on sokat fogsz ott mozogni úgyis. -
persil
nagyúr
válasz Melorin #82051 üzenetére
Annyi koze van az uj kieg szabalyainak a kihagyasodhoz, hogy azok a dplgok, amiket leirtal, ugy 90%-ban mar a draenorban is benne voltak, meg ha nem is teljesen ugyanugy es ott el is lett magyarazva... Te pedig pont a 90-110et hagytad ki, ahol ezek az ujdonsagok nagyjabol bekerultek.
De ne erts felre, en nem basztatni akarlak, teljesen maganvelemeny, hogy nem boostolok, szoval kivanom, hogy talalj valami vilagos, ertheto magyar leirast!
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz Melorin #82048 üzenetére
Na en ezert tiltanam be a boost-ot
Persze ez szubjektiv, ne kovezzetek megHa ramhallgatsz, akkor az elsot felhuzod magadnak, hogy kitapasztalj, megismerj mindent. A tobbit utana boostolhatod orrba-szajba
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Jack Oneill
veterán
-
Plata
félisten
válasz Melorin #80299 üzenetére
Ha beaktiválod a GC-t az accountodnál egyből jóvá írja az időt,ki lesz írva hogy pontosan melyik napig van.
De a Battle net appban nem fogja mutatni egyből.Vagyis ha most tegyük fel van 25 nap hátra előfizudból és beaktiválod,az app még egy ideig 25 napot fog mutatni.Nekem sokszor van hogy az App-ban csak újra indítás után vagy 1-2 óra késéssel mutatja. -
Plata
félisten
válasz Melorin #80208 üzenetére
Az a kiskari húzós invázió már nincs,mert a légió bevezető eventje volt.
Légiós armor szetteket adott,petet egyéb marhaságot és kis zónákban volt.Westfall vagy dun morogh.
De ha van 98-as karid akkor Broken isles-en van még invázió,ott szoktam húzni 98-ról 110-re a karakterem.
Csak a kis karis bevezető eventtel ellentétben ez naponta egy vagy két alkalommal van.
De ugyanúgy jó cuccokat ad és rengeteg xp-t.1-1.5 szint jön belőle.
Itt megnézheted hogy van-e épp.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Melorin #80197 üzenetére
Hát a tokenről elmondom hogy úgy nagyjából hogyan lehet szerezni.
Minden hónap első vasárnapjától egy hétig van Darkmoon faire event.
Fővárosokban megjelenik egy NPC aki a legközelebbi Darkmoon portálhoz teleportál téged pár fillérért.
Ha jól emlékszem 40-es szint alatt ez 1 ezüst,40-es szint felett 10 ezüst talán,magas szinten meg egy arany ha jól emlékszem.
Az NPC stormwindben az aukciós ház mellett dekkol,orgrimmarban pedig a griffes mellett állt.
Beszélsz NPC-vel kapsz küldetést és elteleportál a portálhoz,belemész a portálba és egy szigetre visz,ahol a cirkusz van.Rengeteg napi küldi van ott amivel kaphatsz tokent,ha van a karidnak profession akkor talán 250-es prof felett kapsz küldiket is.Ha van cookingod legyen nálad liszt különben mehetsz vissza,tailoringhoz és leatherworkinghoz, coarse thread meg hasonló vackok kellenek és festékek,kék meg piros.De a lényeg hogy add le a küldit és kapsz egy könyvecskét. Darkmoon Adventurer's Guide.[kép]
Ha nálad van a cucc instákban és bg-n esnek neked küldetést adó itemek,amikért 10 tokent kapsz és sok xp-t.
amiket jó pénzért el is passzolhatsz AH-ban.
Nekem most esett 3 is.
[kép]
[kép]
Ezeket beváltod tokenre a cirkuszban.
De a cirkuszban napi küldik is vannak adnak 1 tokent.Mellesleg az instának lőttek,a tank egy töketlen blood elf Dk volt,cloth és leather cuccokban.
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz Melorin #80197 üzenetére
Jó dolog a heirloom, de Plata-val ellentétben én nem javaslom első karinak. Nyugodtan saját tempódban játszd végig a tartalmat. Nem maradsz le semmiről és tök felesleges gyorsítani.
A heirloomot azoknak találták ki, akik a 20-ik karakterüket húzzák és nagyon nincs kedvük szöszmötölni már.S ahogy a való életben úgy a játékban sem illik feltétlen kéregetni (bár ha tőlem kultúrátlan és jól megfogalmazottan kér egy újonc goldot, adok általában egy ezrest, de mind a kérés mind az adás nagyon ritka).
Szóval összegezve, nyugodtan haladj a saját tempódban. Az AH-t és a heirloomot szerintem hagyd is elsőre. Bőven ráérsz velük még foglalkozni.
Maximum ha találsz valami nyersanyagot ami Neked nem kell, tedd be az AH-ba, hát ha elviszik. -
Plata
félisten
válasz Melorin #80193 üzenetére
Nem tudom melyik szerveren játszol,de ha ismersz valakit,szerintem tud annyit kölcsön adni ami kell heirloomhoz.
De két féle heirloom van,van ami pénzbe kerül és van ami eventes tokenbe.
Darkmoon faire heirloom az 50-75 tokenbe kerül ha jól emlékszem.
Nekem is van kis paladinom,ha már BfA-ban úgysem lesz Dark iron törp akkor legyen egy sima. -
Cathfaern
nagyúr
válasz Melorin #80190 üzenetére
Transmog miatt veszik. De ahogy írja Plata is, ha kiskarinak akarsz geart, akkor vedd meg a heirloom cuccokat, minden későbbi karakterrel is tudod majd használni őket, és fix áruk van
Gyakorlatilag max. szint alatti nem transmog érdemes geart nem rak be senki szinte AH-ba. Nagyon lassan viszi el bárki is, szóval többe kerül berakosgatni, mint mire kap érte az ember valamit. Én minden ilyet egyszerűen vendorozok, vagy disenchant ha olyan a kari (bár mióta lvl1-es enchanttal is szép lehet kapni mindent, az összes karim ilyen )
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Melorin #80174 üzenetére
Amikor először mész az instában még lesz küldi,több vagy kevesebb,van amelyik instában egy rahedli küldi van.De mikor legközelebb oda rak már nem kapsz küldit.Xp is kevesebb lesz.
Sajnos ha nincs heirloom szetted nehezebb a gearelődés.
Általában bénát ad,én most azzal szívok druidával hogy bár van heirloomja,de gyűrű nem esik neki jó.
Folyton olyan gyűrű esik ami strenght statot ad.mi a rákot kezdjen azzal egy druida. -
Hansomester
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest