Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
válasz tibor72 #68959 üzenetére
Nem értem a problémádat. Még ha valóban lennének is rajta 800as itemek, az aktuális gearjével gyakorlatilag semmi előnye nem lenne egy full 710es karakterrel szemben, a pvp templatek miatt még annyi se, mivel az átlagos ilvl-e meglehetősen alacsony.
A sebzést és healt meg talán pont nem kotmogu bg-ben kéne mércének venni, az orbok miatt iszonyatosan el tud torzulni ott a sebzés és heal. A disc pap ráadásul sebzéssel healel is és az egyetlen healer, akinek a sebzését nem csökkentették pvpben. Abban a bgben simán reális lehet az ilyen végeredmény, amit írtál mindenféle cheat nélkül.
-
thomeef
őstag
válasz tibor72 #66062 üzenetére
Pedig tényleg csak ajánlani tudom a premade finderrel való csapatösszeállítást. Ha valaki ügyes, bejön, akkor felveszed id-re. Nekem így már 20 ismerősöm van csak e célból, csak küldök egy körüzenetet este 7kor és hipp hopp megvagyunk, már ismert arcokból. Hidd el, az ellenségemnek se kívánom hogy bárki egyedül joinoljon bg-re
És hogy ne csak offoljak: Ezt csak én nem értem miért jó? Lassan ingyen lesz vendorból kiszedhető pvp gear wtf?
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
thomeef
őstag
válasz tibor72 #66060 üzenetére
Hát figy, mi 1 héten max 1 lose bg-t megyünk, az sem oroszok ellen. Nagyon ritkán van hogy egy gladiatorokból álló haveri társaság funból bejoinol, nah az tényleg nem easy. Azért írom le mert én tényleg nem csinálok mást wowban csak random bg-zek, de azt napi 10+. És ez az oroszok az istenek szöveg ez nekem már nagyon fárasztó, in-game is mindenki ezt nyomja...
(#66056) Retro11 Nem én vagyok aki személyeskedik, én csak azt tudom ha ilyen fegyóval lenne valaki a partymba aki bgzni akar, az hamar repülne. Lehet szép dmg-et tolsz, de mi értelme ha tolhatnál többet?
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Whysperer
addikt
válasz tibor72 #66052 üzenetére
Haza érek van egy ugyna ilyen BG-m és nyertünk is. 23 misi 8) Resto Shamannal. Megpróbálom megkeresni este. Ezt is Adom: Viktor: "ha nem védenek meg," ez telejsen igaz mert,ha lexarnak és nem védtek volna meg akkor nem is tudtam volna 20 millió felett healeni. mázli faktor is kell hozzá ,hog ykifogj 2-3 dpst akik kijönnek a tömegből/bloodlastból és leszedik rólad az embereket.
Amúgy Viktor okés ,de mikor pl egy full setes rugoe - Mythic dungeon boss fighton BC-s illidian fegyverekkel 200k/sec-t tol tartósan egy bosson azért az is adja nem?
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest