-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
válasz Healbacsi #99568 üzenetére
Nem bántódok, meg érezhetően kevesebben vannak, mint minden lecsengett wow kontentbe. Előző héten már egy uldu 25-re sem volt meg a klán. Jön a jó idő a nyár stb, már én se fizetek elő nyár végéig az biztos. Szerintem jönnek majd icc toc, azok vissza hoznak sok embert, meg akkora baj nincs, még a mai napig televan dalaran. De nyilván sokan elengedték már. Majd ha jön a classic cata, újra tele lesznek a szerverek.
Kérdés meddig fognak elmenni, mert panda már nem hiszem lesz, na utána tényleg behal majd az egész, de addig mindig lesz elég ember.De sztem már retailen sincs annyi ember mint mikor kijött a kiegészÍtő.
func93: Oksa köszike akkor nem szenvedek vele
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eGPU tapasztalatok
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!