Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz diegho #25007 üzenetére
Ezt meséld majd el a sok noobarty-zó balfasznak amikor kill nélkül bukjuk a csatát.
Viszont a végén érdekes módon én kapom a Confederate plecsnit a Hummel-el csak már nem tudok visszaírni a szánalmas tank csapatnak.
Személy szerint igyekszem minimum egy kill-t bevinni legyen az bármi, hogy kussoljon a sok idióta aztán meg osztom a sebzést amennyire csak bírom.fsb1000
nemegyszer volt hogy 5%-os KV-3 maradt utoljára és pont akkorát lő mint a 100%-os.
Na ezt is szeretik sokan elfelejteni.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
fsb1000
nagyúr
Dehogynem...
Egyrészt szerintem ez egy szubjektív mérő, másrészt taktikailag is elfogadható.Tételezzük fel hogy 2 szakasz áll egymással szemben (3 VS 3 tank) azonos harckocsikkal.
Szerintem az nyer amelyik fragre megy azaz mindhárman 1 ellenfelet lőnek. Mikor az elpusztult, akkor a következőt.
Ha az ellenfél arányoson osztja a lövéseit akkor tuti elviszti a csatát.Elvileg (értsd matematikailag) mindig előnyősebb ösztüzzel egyesével leszedni az ellent.
Természetesen a terepe és a poziciók ezt negligálják, és különböző taktikák alakulnak ki.Én Randomban egyértelműen sebzésre megyek, nem is érdekel hányat lövök ki mert dm-re kapom a kreditet. Viszont szakaszban másként játszom, ott a az ellen megsemmísítése fontos. Pl. nemegyszer volt hogy 5%-os KV-3 maradt utoljára és pont akkorát lő mint a 100%-os.
-
D.Orion
veterán
Én nagyon jól tudom, de annyi szenvedés után valaki ott harcoló érdemelte volna meg azt a frag-et, nem egy sehonnan jött böszme, aki addig oda se bagózott. Nagyon jól kerestem abban a körben, de szerintem nem csak az én szemem bökte, hogy előtte cseszett odajönni és amikor már csak 300-400hp van a tankokon akkor nagy kegyesen odalő.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest