-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz sebijani1982 #44699 üzenetére
Köszi, majd megnézem másiknál működik-e.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
sebijani1982
senior tag
Locasthan
Wothungary-n lévőben a MMap.XML file-ban át kell írni a marklastpos sort False-ról TRUE-ra.
Elsőre én is pislogtam, hogy miért nem látom őket.Ha a wothungary-s nem lesz jó akkor a "b" verzió wotinfo-n. Nekem ez van fent!
[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
emre
veterán
válasz Nuada herceg #44696 üzenetére
már próbáltam, ez nem jön be
(#44697) belaazallat
Köszi, de az meglévő xvm jó abba nem akarok belepiszkálni.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
belaazallat
addikt
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Nuada herceg
őstag
Lehet ezzel nem mondtam újat, de nálam működik...
De ott a kommentekben irkálnak valamit, hogy mit kell átírni, hogy működjön.Itt öregszem meg...
-
Bad Pritt
félisten
válasz KaLeun #44693 üzenetére
Én nem akarok összeesküvéseket gyártani, de az tényleg kezd kicsit frusztráló lenni, hogy már idejét sem tudom, mióta olyan a lagjelző, hogy váltogat pirosról zöldre és vissza állandóan. Pedig még emlékszem rá, hogy talán tavaly nyáron még normális volt. A szerver oldali célkereszt is mókás feature lett az alapjátékban, mintha magukat akarnák égetni, hogy nézheted, ahogy szenved a szerver...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
emre
veterán
válasz Nuada herceg #44692 üzenetére
Mert nem találtam működőt, úgy hegesztettem össze egy régebbi verziójút.
[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
Nekem még mindig játszhatatlan a ping miatt. Akik a WoT-os összeesküvés elméleteket támogatják a manipulált csatákról azok gondoljanak bele, hogy kb. 3-4 patch-el ezelőtt "módosítottak' valamit, hogy mindenkinek jobb legyen a pingje. Amikor spec nem is volt tömeges ping probléma, de a módosítást követően lett... Azóta sem sikerült megoldani rendesen, de most már legalább (majdnem) mindenki laggol.
[ Szerkesztve ]
Cila
-
emre
veterán
Az ellenfél utolsó spotolt helyét mutató minimap is illegális lett?
-
Scheff
tag
válasz SchumiBácsi #44673 üzenetére
Neked komolyan feltűnik, hogy merről süt a nap? Nekem legkisebb gondom is nagyobb annál egy csatában, hogy azt vizsgálgassam, hogy megfelelő irányból süt-e a nap.
World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff
-
mcwolf79
veterán
Én meg azt vettem észre, hogy sokkal könnyebben kapok lángra mostanában
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
bullseye
addikt
válasz Bozso68 #44679 üzenetére
FOV-ot változtatták, itt lehet valami megoldás
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Bozso68
őstag
Szevasztok!
T29-essel megyek és úgy veszem észre, hogy a 8.11-ben mintha lassabb, nehézkesebb lenne a mozgása.
Túl régen játszottam vele utoljára, vagy tényleg így van?Köszi:Zsolt
-
Zolee_70
senior tag
Nekem minden délután a szemembe süt a nap, mert délnyugati fekvésű a szobám.....és ablak előtt ülök.....
(bocs, ezt nem tudtam kihagyni )
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
Hellcatnél először rakjam fel a nagy tornyot, majd rá a nagy csúzlit(4.6k+14k), vagy először a nagy rádiót?(9k) (felfüggesztés, motor megvan
-
emre
veterán
Nem zavar, igazából sem ezt sem a madarak röptét nem szoktam figyelni.
-
Angel1981
veterán
válasz Mister_X #44658 üzenetére
Ha közelharcos vagy, akkor igen, mindenkinek.
A másikat meg ráérsz eldönteni akkor, ha ki lesz fejlesztve az IS-2.
Velem volt már olyan, hogy egy adott tank utódja sokkal jobban érdekelt, de mire eljutottam a kifejlesztéséig, annyira megszerettem azt amivel nyomtam, hogy megtartottam, és az új kapott új legénységet. -
őstag
Nektek nem szokott játékban néha bekavarni hogy "nem megfelelő irányból süt a nap" ?
Van pár olyan map amikor teljesen északról süt... ha ismeretlen a map általában jól el is tévedek rajta
Nincs valami mod, ami forgatja a mapot, vagy a napsütés irányát megváltoztatná?Itt van pölö ez a map:
A régin, délnyugat felől süt lapos szögben ami sztem normális.
Az új havason, meg északkelet felől. Amit nem értek, mert télen a nap délkeleten kel, és nyáron kel inkább északkelet felől... Azt csak merem feltételezni hogy az összes map legteteje egyben az északi rész is.IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
-
Zeratul
addikt
Csak nekem tűnik úgy hogy kevesebb a ghost shell, pontosabbak az ágyúk és oda lőnek ahova célzok??
-
emre
veterán
válasz Mister_X #44663 üzenetére
Egyszer csináltam erről egy gif-et.
Céloztam a T-54-re, de először úgy tűnt hogy ghost shell, majd pár másodperc múlva írja hogy az M48 kilőve, mert valszeg addig égett. De a hitlogban már nem szerepelt. (jobb kilkk a képre, megjelenítés = nagyobb méret)[ Szerkesztve ]
-
Lipton
őstag
Sziasztok!
KV1S és T-34-85 tankokra milyen felszereléseket érdemes tenni és milyen sorrendben?
köszi
-
joergie
őstag
válasz Mister_X #44663 üzenetére
Nyilván. A többiről csak a csata végén van adat, de logikus is. én ha vaktába lövök egy tankra, utána mindig nézem az adatott tankot amikor felspotolódik, hogy hiányzik e kb annyi hp belőle, amennyit sebeznem kéne...
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Mister_X
nagyúr
Jól látom, hogy az XVM nem írja ki azokat a találatokat, amiket olyan tankokba sebeztem, ami nem volt felspotolva?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
atua
aktív tag
Vannak Vitiris-féle modok összegyűjtve 8.11-hez a mediafire-ön, mint a két korábbi verzióhoz?
Ha igen, vki tudná linkelni?
Köszi! -
mrszitya
senior tag
@DVlad; @Zsolt_72
Ez egy hiba az új patchben. A hírek szerint javítják majd, és ahogy elvileg régebben is, csak a Tank Ász fog majd megjelenni, ha újból eléri az aktuális szintet az ember.
@HáGé #44637
Hang modokkal kapcsolatban én azt tapasztaltam, hogy ha csak (lightosabb fájlméretű) motor és ágyúhangcsomagot teszek fel, az nem befolyásolja érdemben az FPS-t. Pl. a találati hangok viszont annál inkább.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Na, már csak egy jó menet kell és eléri a 100%-ot a legénység (Type 58) a lövészt kivéve. Mit érdemes nekik adni? A parancsnok hatodik érzéke szerintem felesleges lenne, mert én mindig közelharcolni szoktam a tankommal.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Angel1981
veterán
válasz Patrick76496 #44633 üzenetére
Én a Matilda BP-t vettem meg, mert szimpatikusabb volt az ágyúja.
11 csatám van vele - ebből 10 nyertes - plusz első osztály.
Szerintem jó vas, csak szokatlan dolog, hogy gyorsabban tölt mint céloz (mindezt célzásgyorsítóval), és hiába van már betöltve, kicsit várni kell, különben valszeg félremegy.
Szintjéhez képest a kreditet nagyon jól hozza, szerintem ezért drágább kicsivel a másik Matildánál. -
DVlad
őstag
Azt vettem észre, hogy feltūnōen sokszor kapok az update óta hármas plecsnit. Mi lehet az oka? Jgpze100-on változtattak valamilyen ponthatárokat?
-
stork13
aktív tag
Én a BP-t vettem meg, még csak 2 csata ment le velük, de eddig tetszik.
Jó átütés, majdnem heavy-nyi HP, borzalmasan nagy ROF (mint a Type T-34) és majdnem 2k DPM T5-ben. Viszonylag ismeretlen, nem ismerik és nem veszik komolyan. Aztán már késő...
Cserébe borzalmasan lassú.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
sebijani1982
senior tag
válasz Bad Pritt #44646 üzenetére
Hát igen spotterrel, el kell dönteni, hogy aktív scout vagy passzív scout leszel. A kettő együtt nem megy. Esetleg, ha mindenképp lőni is akarsz, akkor a nagyobb valószínűségű útra koncentrálj. A másik oldalon felbukkanó tankot meg a térképen "pingeld" a többieknek!
Sokszor egy lövés helyett a nyugton maradás hozhat 130 sebzéssel szemben 1500 spot damage-t.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Bad Pritt
félisten
Tudom használom is, de nem ez a lényeg: bekempelek pl E 25-tel, nézek egy irányba, és egy másik irányból feltűnik valaki, mondjuk egy szikla mögött. Rendes nézetben ráviszem a kurzort és kirajzolja, kinn van mondjuk a tornya, de ha ráfordulok és sniper nézetben ránézek, akkor nem látszik a sziklától, mert alacsonyabbról látok (E 25-tel ez sokszor előfordulhat). Cserébe az álcaháló meg a csigaszem kikapcsolt, szóval nem igazán érte meg.
Más: Joergie, ha ezt olvasod, nem fulladunk meg, bármilyen kilátástalan is a helyzet, küzdünk utolsó vérig!
(Lakeville-en másik csapat 50 120-asa én voltam )Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
emre
veterán
válasz Bad Pritt #44641 üzenetére
Van olyan minimap ami megrajzol egy kört az adott gép látótávjával, ami ezen körön kívül esik arra nem kell ráfordulni, mert hiába spotolják nem látod. Ehhez mondjuk nem árt ismerni a terepviszonyokat. De az Td egy ilyen szakma.
-
Angel1981
veterán
válasz Rathrol #44630 üzenetére
Né'má! És tényleg!
Bocsi, ezt benéztem!Most megnéztem gyorsan, nekem akciósan van már!
#44626 vhw: hát ja, tudom milyen az, fél évet még én is úgy húztam le!
Pl. volt amikor két hónapot kellett várnom a kedvezményes legénység átképzésre - most meg szinte minden hétvégén az van![ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
Én megveszem mind a kettőt. Ha gondolod majd késő du. tolhatjuk őket, meg a valentine-t. Meg nekem kellene húzni az IS2-t is.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
ddt500hu
veterán
Ezt most komolyan ajánlom mindenkinek megnézésre. Így kell elveszíteni egy megnyert csatát.
KV4 8 kill és Tank Ász.[ Szerkesztve ]
-
-
Bad Pritt
félisten
Én nem érzem azt, hogy sokkal könnyebb lenne modok nélkül, látótávokat, ágyúkat tudom már fejből, Locastan minimap kell és kész. Azt, hogy ki milyen játékos az első percben lehet látni, a hangmod meg eszi az fps-em azért nincs, célzómod meg csak a töltésidő miatt kellett, de már a gyári is mutatja szal megvagyok nélküle.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Patrick76496
őstag
válasz Bad Pritt #44113 üzenetére
Az a garázs nekem is volt már fent, csak azóta lecseréltem, kb havonta váltogatom őket. Amúgy szerintem nagyon fontosak a modok, az plusz információ, amit megtudsz belőlük (milyen cső van fent az ellenségen; xy tank volt-e már spotolva; mennyire mehetsz még közel az adott tankhoz anélkül, hogy felspotolna) egy flank, vagy akár a teljes csata sorsát is eldönthetik. A max zoom nélkül meg sokkal nehezebb célolni. Gnomefather engine meg csak azért kell, mert a gyári motorhangok elég gyengék, a HRGS pedig azért, mert a Gnomefather's-es nagyon jó.
- - - - - - - - - - -
Matilda IV-ről/Matilda BP-ről szeretnék véleményt kérni. Mindkettőbe lenne többskilles legénységem, viszont így elsőre a lövege miatt a BP jobban tetszik. Előre is köszönöm a válasz(oka)t![ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
mrszitya
senior tag
On lags…
- it is now confirmed that the EU1 server was moved to Amsterdam
- this movement was not caused by the current issues! It was in the making for quite some time, as indicated by the fact it was done practically instantly, where the physical moving of the EU server would require days of downtime, while Wargaming simply switched to ID
- currently, EU1 is running on something that was previously “EU3″ and was prepared for this move, Russian sever RU3 is running on something that was unofficially designated EU4 (it was also moved from Munich)
- the reason both servers were moved from Munich to Amsterdam is unknown
- apparently, Wargaming servers are not the source of the lag issue, the routing is – a new route via Cogent (SS: whatever that is) was created and is in use. My contact’s words: “I suspect they’ve screwed up the BGP or the balancing on the new route” (I better quote it, I have no idea what that means)
- there is currently a massive DDOS attack going on, based on something called “NTP MONLIST”, Wargaming is not the target specifically, but this attack might be clogging the routes
- at this moment, WG RU in Minsk is directly involved in the situation, there is pretty much a gag order for the WG EU employees about it: even if they know, they aren’t allowed to tell you anything, that hasn’t been officially approved. Which takes time.(by For The Record)
-
emre
veterán
válasz rolio1 #44622 üzenetére
Itt vannak a beállításaim:
és így fog kinézni:
(#44628) Pete55555
Kivéve ha a cpu hőmérsékletet vagy a terhelést is látni szeretni, de azt meg az afterburner önmagában nem írja ki. Mondjuk Nvidia kártyával nem fog működni az tény.
[ Szerkesztve ]
-
Rathrol
senior tag
Amúgy a kaszárnyákra miért nem adják meg az 50% kedvezményt?
Direkt vártam a hétvégét pont emiatt... -
rolio1
tag
Sziasztok!
Feltettem a HWInfo-t és az MSI Afterburnert. Az afterburner nem látja a gépemet...mi lehet a hiba? Asrock alaplap
-
Chris0321
addikt
Van még lag? Szerda óta nem játszottam gondoltam ma megint neki ugrok meg kellene venni a JPII-t akciósan.
-
csaba17
senior tag
válasz nyunyu #44616 üzenetére
köszönöm, működik, rád mindig lehet számítani
amúgy hogy legyen és kis érdekesség is:
ez az 5ös bishop arty nagyon durva a maga 4-es, 5-ös szintjén, ha 4esek jönnek majdnem hogy jobb vele tdzni, előbb 2x pattant le egy su85 a normális 85mm-essel illetve a közepes tankok szemből nem ütik át
persze ehhez meg is van a maguk kis pontszáma de sok ilyen gémerrel találkoztam pedig még 10 csatát sem mentem ezzel az "artyval". -
Tomi0703
addikt
Arra tud valaki valami megoldast, hogy a regi FOV mukodjon a maxzoommal eggyutt?
-
Angel1981
veterán
válasz Bingisz #44572 üzenetére
Én lassan ciánkék leszek, mégis bannoltam a chatet már a 8.10-ben is!
Egyszerűen elegem lett a sok köcsög trollból!
Hasznos információ a chaten randomban?!?!?!?! Talán 20 csatánként egyszer!
(Most magára a chatre gondolok, nem a gyorsüzenetekre! Azok valóban sokszor nyújtanak némi segítséget, de azokat amúgy sem veszi a ki a program.)
Nagyon örülök, hogy végre implementálták a játékba, és nem kell érte egy külön kompatibilis modot hajkurászni! -
nyunyu
félisten
válasz csaba17 #44582 üzenetére
egy valami hiányolok: nincs benne arty és td dar kijelző vagy micsoda.
Keress egy mukodo MeltyMap's modot, aztan abbol tedd fel a res_mods\0.8.11\gui\scaleform\BattleTimer.swf -et.
Meg valoszinuleg kellenek melle az ugyanott talalhato konfig xml-ek is.Vitiris pakkjaiban nem jo van.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
csaba17
senior tag
még reggel írtam(44582): az arty, td dar kijelzőre még mindig várok egy kis segítséget.
valaki esetleg? csak hogy mit kellene beleírnom vagy nem tudom. másik célzó mód kizárva. -
scyllarus
veterán
Azért viszont a mostani szokásos viszonyok mellett mekkora érzés, amikor kialakul valamiféle együttműködés. Murovanka, északról indulunk. A Magic Forest melletti domb mögött szokásos óvatos várakozás a csapat részéről. T8-as csata, IS-3-mal odaérek, mondom ne álldogálljak ott a többivel, keleten berongyolok az erdőbe. (A scoutunk licsit előrébb volt, nem lőttek rá, egy próbát megért). Erre középen egy KT, nyugaton a másik IS-3-unk megindult utánam, szépen vonalban menetből kitakarítottuk az erdőt, mögé kerültünk az északon nyomuló maradék ellenfélnek, és kétfelől szét is kaptuk őket. Semmi különös nem volt, csak valami csapatmunka-féle. A chatot kikapcsoltam az új patchben, nem volt semmi megbeszélés, de működött
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
diegho
nagyúr
válasz Bingisz #44604 üzenetére
Azt tedd hozzá, hogy ezt egy zöld játékos is nagyon ritkán tudja megcsinálni, ha sok a pirospaprika a csapatban, igazából high tier-ben már nem nagyon lehet teljesen egyedül megnyerni, erre példa volt a 16k dmg-es köröm, régen az első accon, ott egyszerűen képtelen voltam megcsinálni, hiába csináltam az 1v11-ből 1v1-et, de a tankom nem volt képes 1 lövésből kilőni az artyt, ezért vesztettünk. Ha nincs legalább még 1 olyan játékos, aki jól teljesít és a többi az átlagos piros, akkor nincs esély nyerni, még nekem sem. Jó példa erre, ez a kör:
replay ha a borsig nem segít, akkor esélyem sem lett volna, szerencsére tudott annyit sebezni, hogy megoldottam, bár amikor az IS-6-ot nem sebezte, akkor necces volt. -
unravel
őstag
válasz diegho #44601 üzenetére
(#44601) diegho: Érdektelen? Mégis késztetést érzel, hogy reagálj rám
(#44602) Tomi0703: Na jó, ebben már van egy pici igazság.
(#44604) Bingisz: Azt (is) idéztem amit írtál. -moderálva- GL!
Érdektelen
----------------
A másik felet degradáló mondat kiszedve. Nem kell az ilyesmi ide.
[ Módosította: #40993792 ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Bingisz
addikt
válasz unravel #44598 üzenetére
Legalább azt idéznéd amit írtam....
-moderálva- Mind1 én meg lelkes fiatal vagyok szóval megpróbálom elmagyarázni.
A paradicsomok egyszerűen nem akarnak nyerni. Ők csak "játszanak", de szerintem sokkal jobban leírja a tevékenységüket a vegetál szó.
Na most hogyan fogjak össze olyasvalakikkel a győzelem érdekében akik alapvetően nem is akarnak nyerni?
Ezért kell neked mindent megtenni a győzelem érdekében egyedül, és emellett remélni, hogy a paradicsomleves képes azt a minimumot hozzáadni a csatához, ami a te teljesítményeddel összegezve végül a győzelmet hozza meg a csapatnak.-----------
Téged is megkérlek, hogy ne ilyen módon reagálj, inkább ignoráld a másikat.
[ Módosította: #40993792 ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- DIGI internet
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amatőr csillagászat
- Húsz éve ezek a márkák uralták a tévépiacot – mi lett velük?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Hp Z400 Workstation RX580 4gb + 16Gb Ram+ CPU 6/12 szál
- Gamer PC + 170Hz Monitor (Ryzen 5 5600g, RTX 4060, 16GB RAM, garancia)
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest