-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz Rathrol #46829 üzenetére
Ezek szerint azt várod tőlünk hogy döntsünk helyetted. vegyél lőwét, az a legdrágább, így a WG-nek jobban görbül a szája. Sőt ha lehet képezzél hozzá legénységet aranyért, tegyed tele matricákkal, permanent camo-val. sajnos modult nem tudsz hozzá venni aranyért.
valószínűleg az account értékét az fcm növeli legnagyobb értékben.[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
CHaooSS
őstag
válasz Rathrol #46829 üzenetére
én FCM50 -et vettem és nem bántam meg ( mondjuk én akciós áron vettem mikor 9300 körül volt ).
igaz a páncél az nagy nulla, de mellette jó a lövege és szépen lehet vele rammelni[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Chris0321
addikt
válasz Rathrol #45718 üzenetére
A legjobban kereső tank-e szerint. Hozzá húzták fel a többi 8-as prém tankot kredittermelés terén.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Rathrol #45718 üzenetére
Én jól elvagyok vele, ugyan az az ágyú ami a tigrisen van csak valamivel gyorsabban céloz és tölt. Kilencesek ellen is nagyon jó ezért. Alját jó elrejteni és akkor nincs sok gond vele.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Angel1981
veterán
válasz Rathrol #44630 üzenetére
Né'má! És tényleg!
Bocsi, ezt benéztem!Most megnéztem gyorsan, nekem akciósan van már!
#44626 vhw: hát ja, tudom milyen az, fél évet még én is úgy húztam le!
Pl. volt amikor két hónapot kellett várnom a kedvezményes legénység átképzésre - most meg szinte minden hétvégén az van![ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz Rathrol #44305 üzenetére
Honnét veszed, hogy ott "egylövés halál lesz"? Fejtsd ki bővebben. Nem hinném, hogy tudod miről beszélsz, nem lesz ott több "one shot one kill" mint a WOT-ban, ahhoz, durva crit-et kell hogy lőjj, ugyanúgy ismerned kell a különböző tankok hitbox-ait, mint a WoT-ban. A játékmechanika persze más, de attól még nem a kempereknek kedvez, mint ahogy te beállítod.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
dfsz34
őstag
válasz Rathrol #43452 üzenetére
"Amúgy meg E-25 annyira nem jó amennyire rebesgetik, "
Én általában figyelek arra, ha ismerem az adott prém tankot, akkor ne vakítsák meg a kezdőket brutális hozamról mutogatott képekkel, mert átlagban kb ismerhető, hogy mit hoz egy tank.
Mindezzel együtt azt kell mondjam, hogy az e-25 még jobb, mint a híre. Elfogadom a statisztikát, mert számokkal nem állok neki vitatkozni, nem is lehet, de azt egészen biztosan kijelenthetem, hogy az E-25 messze messze többet fog ennél a nettó 9k-nél hozni. Ok, elhiszem, hogy az agy nélküli paradicsom megveszi, megy vele párat és mi ez ? felkiáltással eldobja, eladja, mert nincs páncélja, gyengének tűnik a lövege, nem viszi szemből auto célzással az is3-t, at15-t meg a tiger2-t, (löwe, t34 emiatt nagyobb eséllyel tetszik meg neki).
Szerintem viszont már egy minimális gyakorlattal a sokszorosát lehet vele termelni.
Két hetes prém tankom van még ezen kívül, az e25 1612 átlagsebzést / 907 xp tud nálam, a su12244 meg 1381 / 751 és pantherm10 meg 998 / 666. Most az teljesen mindegy, hogy milyen a szintem, elhiszem, hogy mások még többet tudnak kihozni ezekből a tankokból, csak azt akarom mondani, hogy már sebzésben is többet tud az E25, mint a másik kettő, ráadásul a su-ba drága a lőszer, úgyhogy a nettó kredithozam messze jobb az E-25-ben. Továbbá adjuk hozzá a spot dmg-t, mert nagyon jó felderítő tank is az E-25. Azt nem tudom sajnos megmondani, hogy kreditben ez mit jelent, de gondolatban adjuk hozzá azt is, talán az átlag xp adhat némi iránymutatást.
Egy dolog valóban hátrányos az addiktív hatása mellett, hogy csak 4 legény megy bele, de a fun faktor ezt messze kárpótolja.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Rathrol #43456 üzenetére
Értem ez alatt, hogy nem azok veszik, akiknek pénz kell, vagy legénységre XP, hanem azok, akik konkrétan azt az egyedi játékélményt akarják, amit nyújt.
Ahogy írtad is, a T34 vagy a DMax sokkal jobb pénzt és XP-t farmolni, de egyik se nyújt többet, mint egy T32 vagy egy Sturer Emil.
Pete55555: Pontosan.
Ugyanakkor hallottam történetet egy emberről, aki -mikor tele lett a tőkéje- kölcsönadta az acc-ját egyik haverjának, hogy addig had szórakozzon vele, és mikor 6 hónappal később bejelentkezett, egy tök üres garázs fogadta 350 kredittel a számlán.
Mesélik, hogy a "haver" három hetet töltött a kórházban...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Pete55555
addikt
válasz Rathrol #43456 üzenetére
Úgy érti, hogy akinek megfelelnek az E-25 "speciális" képességei.
Nem egy átlagos prém TD - bár ez gondolom egyértelmű. Ezt a tankot az veszi, aki tisztában vele, hogy kell használni, és funolni veszi, mellé hoz némi kreditet, de az elsődleges célja a fun.(#43448) TESCO-Zsömle Szerintem is tök egyértelmű amit írtam
Azért kifejtem: kicsit f*szságnak tartom, hogy eladta minden tankját, és bár az ő dolga, de mivel itt megosztotta, ez kikívánkozott belőlem.(#43450) Djuree Na-na Legjobb haverom lerakta a gamet, bár sose volt igazán beleszerelmesedve. Pedig már vagy 5 éve wowozik, +más egyéb gamek, tehát a kockaság megvan benne, de a tank nem jött be neki, pedig próbálkozott, SU-152-ig el is jutott, de már nem WOT-ozik bő fél éve.
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Scheff
tag
válasz Rathrol #43185 üzenetére
Ehhez a témához még annyit, hogy szerintem valóban van értelme a crew fejlesztős prémium tankoknak, mert ezt a csatát azért hozhattam le, mert a crew miatt előnyben voltam a csapattársakkal szemben. AMX 50 100 csata az FCM 50t tankban fejlesztett legénységgel.
(Jobb klikk, megnyitás új lapon, mert úgy tűnik automatikusan nem nagyítja ki.)
[ Szerkesztve ]
World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff
-
Chris0321
addikt
válasz Rathrol #43185 üzenetére
Nekem van T34-esem mióta kiadták az, hogy tier 10-ben használhatatlan az hazugság. Az ágyúja bőven elég ellenük, azt sem tudom mikor használtam utoljára gold-ot vele pedig többször kerültem 10-esek közzé. Átlövik? Minden 8-as tankot simán átlőnek a 10-esek, a toronypáncélzata viszont elég ellenük ha sikerül jó pozíciót elfoglalni és más tankot is kikapnak 2-3 lövésből.
-
Scheff
tag
válasz Rathrol #43179 üzenetére
A prémium tanknál nemcsak a kreditszerzés a szempont szerintem, hanem érdemes a prémium tank vásárlást összehangolni az éppen húzott vagy prioritást élvező tankággal. Én amiatt az FCM 50t tankot vettem meg, mert az ESL-re kellett az AMX50 100, és az FCM-mel tudtam húzni a legénységét. Értelemszerűen ha te amerikai heavy vonalra mész, akkor T34 mellett kell dönteni.
Ha ezek sem számítanak, hanem tényleg csak a kreditszerzés, akkor szerintem az FCM 50t mellett dönts, mert gyakorlatilag egy megunhatatlan tank.
[ Szerkesztve ]
World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff
-
Remus389
veterán
válasz Rathrol #42557 üzenetére
ezek szerint
nekem a t-25-ös van és nagyon jól megy nekem vele, és jól is hozza a pénzt és olcsó volt (féláron vettem, 650 vagy 750 gold )
2100 csata után 2.26 a kill /death -em vele, ami nálam jó
ami nálam 2 kill/death felett van, az jónak számít, ilyen per pill a rhm WT, az is jó (2.16)
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Rathrol #42504 üzenetére
Szerintem a Type lényegesen jobb, de kinek mi...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Angel1981
veterán
válasz Rathrol #41954 üzenetére
Egyébként bocsi, nem sértés, de a kérdésed annak fényében, hogy állításod szerint mindkettővel van már tapasztalatod, és mindkettővel "tudsz játszani" kicsit furcsa, ennyi az egész.
BTW. Bocsánat, de van akinek augusztus óta szüksége van prémtankra?
Én frankón nem tudom hová tenni a sok zsét, amit azóta felhalmoztam!
Tegnapelőtt este is az ismertségi körömben fent volt pár arc, megkérdeztem, hogy milyen tierben nyomják? Válasz: "T6-ban, mert nincs pénzünk..." - WTF?[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz Rathrol #41715 üzenetére
T26E4 hétezer pár száz arany..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Jolet
őstag
-
Enzolord
addikt
válasz Rathrol #25212 üzenetére
Nem árulhatsz acc-ot, főleg nem itt a fórumon...
Ban lesz érte...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
dfsz34
őstag
válasz Rathrol #22074 üzenetére
Ez alapján össze tudod hasonlítani: [link]
Még esetleg tier6-ban is gondolkodhatsz, ott is vannak jó tankok.
A legjobb tier5 (T25) kb a 2/3-t lehozza a legjobb tier7-nek (Panther M10), miközben az ára a töredéke és gyakrabban is van akcióban féláron 750 aranyért, én is úgy vettem.
Annyit még azért javaslok, hogy mivel ezek átlagok, ezért ha egy típusból jó vagy, akkor érdemes azzal is súlyozni, mondjuk ha szereted a TD-ket, akkor 7-ben a su12244 messze kiemelkedik ügyes használat mellett (drága a lőszere, de szó szerint brutál mennyiségű sebzést is ki lehet vele osztani, csakhogy ehhez már profi módon kell kezeld, szóval kell a TD tudás), de az e25 is nagyon jó, azzal szórakozás menni, ha meg a gyors medeket szereted, akkor meg a panther m10 egyértelműen. Az at15a-t akkor érdemes, ha a brit TD-k a kedvenceid, mert tudod a legénységet húzni benne.
Egy dolgot azért érdemes megfontolni, az időt, amit a kredit termelésre fordítasz és lehet, hogy pl egy SP, a legolcsóbb nyolcas jobban megéri összeségében, de azt nem tudom neked megmondani, hogy a 8.8 után mennyire maradt használható, mert sokan el akarják adni, de lehet, hogy csak megunták. Egy SP tulaj majd kisegít, ha érdekel.
-
jozefgucci1
addikt
válasz Rathrol #20366 üzenetére
miert vissza lehet kapni az arat ? Csak mert en a gyereknek vettem anno es annyira nem jött be neki en meg csak-csak elvagyok vele ,de nem egy vilägbajnok az tuti . A Typ meg mindig jobb legaläbbis nekem .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
dfsz34
őstag
válasz Rathrol #20116 üzenetére
A DMax-ban 5 legényt tudsz húzni (ami hosszabb távon fontos, hiszen a nagy német TD-kben 6 fő van) és szerintem nem hozhat az sem rosszul. Nekem nincs, de kellemetlen ellenfél.
Joe-T: ez az is-ek átka, ha pont szembe állsz, akkor oldalt a lánchoz közel még tier7 ágyúval is lőhető, persze pontos ágyúval. A tetejét is szépen lehet lőni, JT8.8-al kiszedtem már hull down-ban levő is3-t. Mondjuk az igazság, hogy legtöbben lövik össze meg vissza és azokat tényleg pattintja.
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz Rathrol #19067 üzenetére
Teljesen más a játékstílus velük. Az E-25 az egy StuG III szteroidon és ecstasy-n. (Innen a fórumról idéztem.) A D-Max meg support tank, hátul kell vele maradni.
Az E-25-öt spotterként is igen gyakran használják, mert kicsi (emiatt nehéz eltalálni), és igen mozgékony.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest