Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz peterson79 #209846 üzenetére

    Dettó. Tegnap is mentem kettőt, elsőben gyors halál, másodikban jó volt a csapat, de a 3. fázisban a Halhatatlan kibabrált velünk, és nem ért be mindenki a célba.
    A hangulata nekem nagyon unalmas. Semmi rendes háttérzaj, csak a néma csend, és a puffogtatás, rohadt nagy sötétség, néha fogalmam sincs, hogy az ellenfél bucka mögött van-e, mert nem látok mást, csak az ikont a feje fölött. Akármekkora királyok ezek a japók, Silent Hill ide, vagy oda, számomra semmi hangulata nincs ennek a játékmódnak. Ha jó a csapat, akkor maga a csata úgy ahogy izgalmas, de az atmoszféra nulla.
    A botok pedig tényleg botok. Szikla mögött csiki-csukizva kilőttem 4 Panterát, mert egyedül maradtam, azok pedig nem estek rám egyszerre, hanem megálltak, és csak toronnyal követtek. Volna, de amint visszamentem a szikla mögé, mintha nem is foglalkoztak volna velem. Volt, hogy az egyik, amit lőttem, úgy várt egy töltés után, hogy oldalra állt a tornya, és amikor meglátott, akkor kezdte el fordítani felém. Csapattárs sehol, mert úgy alakult, hogy egyedül maradtam. Szóval nem tudom, mit nézett, de lefarmoltam halál nyugodtan 4 ellenfelet egyedül két bekapott lövés (abból egy lapattanó) mellett. Egyedül bemenni nem szabad a bolyba, mert akkor minden irányból kapod a lövést, és láncolnak, gyújtanak, motort lőnek, te meg meghalódsz szépen gyorsan, de messzebbről, egy oldalról (mondjuk egy szorosban) sima kacsavadászat.
    Szóval ja, elszórakozni jó. A pályát szívesen látnám nappali verzióban akár randomban, mert az nem lett rossz.

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák