-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
M4 Revot megéri becserélni Lansen C-re? Tetszik ez a játékstílus, de kicsit magas a Revo dombok mögé ha egyáltalán be lehet cserélni :D ha jól látom a fő differencia Revonál az alapból gyors base APCR lövedék.
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
kchryss
veterán
válasz BÁ Nutrition #196298 üzenetére
Nekem úgy rémlik régebben sem lehetett. Amikor megy a számláló, hogy megfulladsz nem lehet lőni.
-
kchryss
veterán
e-newsee fórumtárssal megnéztük gyakorlóban hogy mi a helyzet ha felborult vagy fulladó tankot láncol valaki. Mivel 1v1-ben voltunk így az assziszt lehet nem működött, minden esetre ezek voltak a következtetések:
- Ha felborítod a tankot és láncolod amikor meghal akkor megkapod a killt és a teljes hp-ját sebzésként
- Ha nem te borítod fel hanem csak láncolod miután felborult akkor nem kapsz semmit, se killt se sebzést se asszisztot
- Ha fulladó tankot láncolsz akkor a killt megkapod, de a hp-ját sebzésnek nem és ez logikus is mert ha jól rémlik ilyenkor a tank személyzete hal meg, de a hp-ja teljesen megmarad -
Stauffenberg
nagyúr
válasz xAttilax #196292 üzenetére
De statok alapján a T26E5 sosem volt igazi HT, hanem valami köztes gép a medek és HT-k között.
De én a Pershinget is csíptem anno, az meg egy aránylag lomha med volt mindig. Mostanában elő-elő vettem párszor és mintha buffolták volna. Kimaradt 2,5 év játék, nem vagyok képben, hogy közben miket csináltak a tankokkal, azt tudom a T-44-et buffolták, régen csak a fikát hányták rá sokan, hozzáteszem nekem már csak most lett meg a buffolt verzió és kezdünk összemelegedni, pedig egy hete még nem igazán csíptem, de minél többet megyek vele, annál jobban érzem.
-
e-newsee
addikt
Most nézem, hogy az esemény ideje alatt elért maximális bónuszt adja a kreditre is, hiába bontottam le a fát.
Ez egy kellemes meglepetés. Az nálam pl. 44%-ot jelent."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Stigma.HC
senior tag
Mivel két T34 állt a garázsban, hála a fekete piacnak így kemény 500 goldért behúztam az elc90-et. Ennyit nem sajnáltam rá
Na meg itt ez a hulladék IS-5 még. Hiába kampánytank, de nagyon gondolkozok rajta, hogy megy a levesbe.[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
galervin93
addikt
Néhány prémium tank, amit szerintem érdemes lehet begurítani, ha még nincs meg valakinek.
T6:
- T-34-85M (bár nincs meg, de nagyon hasonlóak ezek a85 millissel szerelt hatos ruszkik, még a kifejleszthető gép is ajánlott, a prémiumok meg pláne)
- Type 64 - kis gyilkos, nem nagyon kell részletezni
T7
- Panther M10
T8
- AMX Cda - gyors, pontos, kiváló átütéssel viszonylag nagyot üt, jó az álcája - nem szokták ajánlani, pedig abszolút jól használható gép!
- ELC Even 90 - nincs meg, de meg lesz ; pöttöm méret, brutál álca, ezzel mindent el lehetett róla mondani, only fun gép, de annak első osztályú szerintem, így én behúzom
- WZ 120-1G FT - mozgékony, jó átütés, nagyot csap, ruszkínaihoz képest pontos, még páncélja is akad, és mivel baromi gyorsan forog, lehet riszálni, bizony pattint is az a páncél.
- M4A1 Revo - puha, de nagyot üt, jól hozza a kreditet, simán érdemes
- amit még lehet ajánlani a 8-asok közül, de nekem spec már nem kellene: Löwe, FV4202 (megvan, elmegy, de van nála jobb), T26E5 (mint az FV), T54 Proto, T92 light (ezt próbára kaptam meg, kis mocsok, de nem olyan hűde darab)xAttilax
Ha ennyire nem is utálom, de szerintem sem különösebben jó gép. Persze nem éri el szegény T34 szintjét...[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
xAttilax
őstag
válasz Stauffenberg #196290 üzenetére
kíváncsi leszek a véleményedre a t26e5-el kapcsolatban. Szerintem az felett is tökéletesen eljárt az idő és amennyire gyenge a CDC mednek annyira az t26e5 HT-nak. de elfogult vagyok, mert én kifejezetten utálom azt a tankot
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Macka #196276 üzenetére
Hát most mentem vele pár kört még a búcsú előtt nosztalgiából, de továbbra sem érzem úgy, hogy hiányozni fog. Mármint amilyen a CDC régen volt, az akkori RNG-vel, az akkori ellenfelei ellen, az hiányozni fog, de franc fog arra várni, hogy buffot kapjon. Oké kiviszem majd még pár körre a napokban, lesz még időm a T26E5-el menni ezután, de nem hinném, hogy markánsan változna a véleményem.
-
galervin93
addikt
válasz Macka #196276 üzenetére
Első 8-as prémiumom, nincs szívem eladni, van vagy 1500 csatám vele. Emlékszem mekkora durranás volt a nagy lóerő / tonna arány, a mozgékonyság, hát a mai csatákban már szinte inkább a lassabb gépek közé tartozik... Nem az a baj, hogy puha, hanem hogy a jelenlegi szóráskép mellett a páncélozott gépeket nem tudod távolról csipegetni, mert hugyoz mindenfele. Most sem fogom becserélni, nincs szívem. Majd valami mást, annyi prémium van a garázsban, a fele is sok...
lacibacsi
Szép...[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
kchryss
veterán
válasz notika77 #196282 üzenetére
Nekem 7 nap prém többet ér mint egy kvázi 40%-os kupon.
Persze ha valaki amúgy is szemezett valamelyik tankkal és nem kell neki a prém nap akkor megéri most becserélni az m10-et.(#196285) d1d1
Nem éri meg. Egyik legrosszabb prém tank. Mondjuk a T34 sem sokkal jobb.[ Szerkesztve ]
-
d1d1
csendes tag
Sziasztok,
a VK 168.01 P-t érdemes megvenni (csere VK 15A - 8250 arany vagy T34 B 5500 arany)? Mennyire játszható? -
notika77
senior tag
Wotinfos becserélős hozzászólás:
A másik poszthoz írtam/tunk de beírom ide is hátha valakinek hasznos lesz:
A Panther/M10 csere értéke 2875 ami most a Tank Rewards nyeremény tankja is, tehát kvázi 2875 gold ingyen. Az ELC EVEN 90 és a T92 így egész kedvezményesen megvehető ha valaki lightozni szeret. - CheckEngine -
őstag
Hülyének fogtok nézni, de a T34B-t becseréltem a 112-re. Már jó ideje érdekel az a tank. Egy kört volt időm menni vele, mert még melózni kell, de egész mókásnak tűnik. Élvezhetőbb lesz, mint a T34, ami már annyira poros volt a garázsban, hogy kinőtt rajta a moha.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
CirrMee
addikt
válasz BÁ Nutrition #196218 üzenetére
Kerdes mikor jon erte ban mert az xp bunti nem nagyon hat meg.
Ha desszertálás' a téma, akkor soha. Előfordul, hogy egy nap akár 15-20 dezertálást is megejtek, ha annyira formában van az
konteósirányított rng. Kb engem sem hat meg a fenyegetés.
Ha lehet normálisan játszani (nem csap szét mindenfelé a szórás), az sem érdekel, ha többet bukunk. A 4-5 perc alatt végig gázolnak rajtunk, ráadásul feltűnően sorozatban, na az nem játék nekem, olyankor húzok is a csatából. Azt a minimális kredit veszteséget meg majd pótoljuk valamelyik pénznyomdával.“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
kchryss
veterán
válasz BÁ Nutrition #196230 üzenetére
Biztos szórakoztató a troll ágyúval, de a simával jobban lehet markolni a kv1-et szerintem. Sokkal konzisztensebb. Ruszki szerveren egyébként kisebbségben voltam a normál ágyúval, kb 70%-uk a trollt használja, de nem csak a kv1-en hanem gyakorlatilag minden tankon amire tehető. Párszor egyébként meg is vicceltek, 100-150-es bekapott sebzésre számítottam repesszel aztán penetráltak heat-tel és jött a váratlan 370-es pofon jellemzően 45% wr-es kezdő játékosoktól ami vitte több mint a felét a hp-mnak.
A hp egyébként elég nagy gond a low tier heavy-knél. Ha például kv1-gyel találkozom egy T-150-nel akkor ő kb 2 lövésből megöl engem, nekem meg 6x kéne belőnöm őt. Túl nagy a különbség pedig csak 1 tierrel nagyobb. -
popey37
addikt
hát vége .
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
oettinger01
őstag
Jövőre is vajon az elmúlt 3 év albumait vissza adja a rendszer befejezésre? A 2020-as albumom nem lett 100% csak 85.
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
Macka
veterán
válasz Stauffenberg #196275 üzenetére
Nem is értem, miért nem szereted a CDC-t. Én már az első alkalommal cseréltem, emlékeim szerint minden benyelt lövéstől ammo racket kapott.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz ollie #196274 üzenetére
Na de fossa is a pénzt? Azt akarom, hogy szekérszám hordja haza a kreditet és hányja rám.
A skin amúgy zavarna a Patriot változaton, nem vagyok anti-USA, csak egyszerűen szerintem borzalmasan giccses. De amúgy is tárgytalan, mert a Patriot nem vehető gold-ért, a trade-in pedig csak ilyen tankokra működik. (Szerk: Látom közben te is szerkesztetted).
Van most 4k korábbról maradt goldom, ha bejön a CDC-nek az 50%-a már nem kell sokat hozzáadni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Stauffenberg #196266 üzenetére
Valóban, a Patriot kb olyan tier 8-ban, mint a T29 egyel alatta, sőt, ennek még nehezebb belőni a kupoláját. A 2 Patriot verzió csak skinben különbözik, ha nem zavar a skin, érdemes azt választani, mert akkor nem kell külön camot venni a tankra.
Ja, hogy csak a sima verzió van trade inben... nem baj, ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Jadro
veterán
válasz Macka #196270 üzenetére
A végén már én is nagyon számoltam és mivel végig 7xxx-et láttam magam előtt, ezért ragadhatott be. Ha van prémiumod, akkor a veni..vidi..vici utolsó küldetése mindeig ad 25 kötvényt, + tier 10-ben nekem elég sokszor adogatott szép adagokat. Az utolsó 1000 elég gyorsan összejött. Bánom már, hogy elcsesztem 5000 kötvényeket prém felszerelésre. (Egyszer biztosan, de lehet hogy mégegszer elkövettem ezt a hibát, bár akkor még nem volt szó kötvényes tankokról.)
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
e-newsee
addikt
MA MÁR NINCS láda, nincs mit kinyitni, nincs mit bezúzni (max a monitort).
Január 28-ig még él a bónusz, amiket összeszedtél (a slotokba tehető tankokra gondolok).
A slotokban lévő NEM prémium tankokra megkapod a kategóriájuknak megfelelő XP bónuszt, plusz a kredit bónuszt, amit elértél az event alatt. De mától csak az ünnepi slotokba tett tankokra! Ezeket a tankokat naponta egyszer lehet lecserélni."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz ollie #196253 üzenetére
Én is ezért hajlok rá, szintén amerikaiból csípem a T29-et is, pont azért mert félelmetesen jó tornya van, ha csak az van kint, sokszor magasabb tierben is fejtörést okoz beütni és tetején lévő kupola olyan lapos, hogy ilyen RNG szórásos vészterhes időkben úgyis zömmel mellé fog menni.
Ha hasonló stílusban, kicsit jobb mobilitással lehet vele játszani, szerintem tetszeni fog. Most csak mobilról vagyok és az Armor Inspector használata kicsit béna így, de azt felfedeztem, hogy van T26E5 és T26E5 Patriot. Van különbség köztük a skint leszámítva? A Trade-In akció csak a simát írja.
-
KisApám
addikt
válasz galervin93 #196260 üzenetére
Még 1x: Keveset játszom, nincs meg az ez évi álcafestések egyik sem.
A díszeket ugye arra lehet felhasználni, hogy meglegyenek.
Meg már NINCS nincs láda, úgyhogy majd év végén hátha megint lesz ami most volt, és pótolom.Ha meg még működnek a bónuszok, fejlesztek még gyorsan valamit.
Bár ITT úgy látom, 28-ig bónuszok OK.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Macka
veterán
válasz Jadro #196261 üzenetére
Nem 8000? Nekem annyi rémlik.
Mindenki goldozik mindenhol. Tényleg nem értem. Múltkor mentem T8-ban top tierként , T7 és T6 mezőnyben, Scorpion G-vel. Erre betalál az ellenfél Defendere gold ammoval. Ennek mi értelme, hogy ilyen csatákban is goldozni kell?
Én még T10-ben sem goldozok, ha nem kell feltétlenül. -
Jadro
veterán
válasz Macka #196249 üzenetére
+ mindenki goldozik azonnal. Régen jó volt a francia, mentem vele érdekes köröket, most már azért árnyaltabb a kép.
A Patriot pedig megvehető kötvényekért is (7000 kell hozzá) éppen múlt héten gurítottam be. Jól lehet vele dombozni, elég gyors a reload. Nem rossz gép, eddig tetszik.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
KisApám
addikt
A mai naptól még lehet a játékban ládát szerezni a csaták során?
Ahogy olvastam, ha jól olvastam, a bónuszok még élnek?[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
e-newsee
addikt
válasz Macka #196252 üzenetére
A tanks.gg 7300 goldot ír.
https://tanks.gg/tank/panther-88"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
válasz Stauffenberg #196248 üzenetére
A Patriot jobb szerintem, mert tudsz tornyozni, a francia páncélja viszont semmit sem ér a mai gold spammelő metában.
-
Macka
veterán
A Panther 8.8 ingame arany ára mennyi? Worldoftanks.eu nem mutatja.
-
ooloo
őstag
válasz #38742016 #196245 üzenetére
A P Standard B-hez ...
Maradj a 2. vonalban , vagy hátrébb . Az én csatáimban szinte kizárólag hátulról operálnak ezzel a tankkal . Úgy a mi csapatunkban , mint az ellenfélében . Aki ezt a "szabályt" megszegi , az halállal lakol . Ez a csata elejére igaz ... ha már ritkulnak és már mindenki megmutatkozott a mini térképen , akkor becserkészheted a maradékot . Szerintem .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Macka
veterán
válasz inferno88 #196244 üzenetére
Szuper, köszönöm.
S1-en gondolkodtam még, de az Udes 3 sem jött be igazán, én a td-kkel sem szeretek annyira hátul kempelni.Stauffenberg: szemből jó a testpálcél is, forgatni nem lehet, akkor simán belövik. A tornyon viszont ott az a hatalmas kupola, amit még T6-ok belőnek sima lőszerrel.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Oh wow, pont egy jó kis Trade-In akcióért esedeztem még decemberben, hogy becseréljem az AMX CDC-t.
Viszont akkora a bőség zavara, hogy nem tudom mire lenne érdemes cserélni. Mindenképpen örülnék, ha a jelenlegi metában helyt állni képes tank lenne, nem baj ha nem kell vért izzadni egy jobb körért (a CDC-vel sajnos igen és így nem élvezem vele a kreditfarmolást, mikor még vettem ez egy jó kis fun tank volt) és persze ha már 8-as prém, akkor fossa a kreditet.
A T26E5 Patriot-ot néztem ki első körben, ahogy nézem ez egy átmenet a med-heavy vonalak között, csak éppen heavy címke került rá.
De mi a helyzet az AMX M4 mle. 49-el? Oké DPM-ben alacsonyabb, de alfában meg magasabb és jobban meg van páncélozva a tornya. Átütési képességekben nagyjából egykutya.
-
válasz powernap #196238 üzenetére
Alacsonyabb tierü tankra nem tudsz beváltani tankot, így mindenképpen kell majd plusz goldot fizetned. És eladni sem tudsz tankot, mindenképpen cserélned kell.
Mod: megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Macka #196240 üzenetére
Nagyon jó választás. Kevesebb, mint 8sec alatt oszt 440-et. Nagy átütés, leforogni igazából nem nagyon tudják a lightok sem, csak a kerekes szarok. Nagyon jó páncélja van, tier6 és tier7 ellen gyakorlatilag rohamozni szoktam. Álca és sebesség kiváló, így gond nélkül helyezkedhetsz a pályán és következed a frontot.
Semper fi!
-
e-newsee
addikt
válasz Macka #196240 üzenetére
Lassan szűkül, és elég jól szór. Kapáslövésre alkalmatlan. Sajnos, amíg meg nem várod, hogy teljesen beszűküljön, addig kisebb esélyed van messziről eltalálni bármit is, mint egy KV-2-vel. (De hát azt tudjuk, hogy az a legjobb sniper tank a játékban. )
DE, ettől függetlenül nagyon jó gép. Nagyon mozgékony, gyorsan forog, elég nagy az alfája, gyorsan tölt, és jó az álcája. A páncélja sem lenne rossz, ha nem töltene rá mindenki prém lőszert. Eddig csak kipróbáltam a 8.8-at pár csatában, de nekem a WZ jobban bejön.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
notika77
senior tag
válasz powernap #196238 üzenetére
Csak tankra és csak azonos vagy magasabb tierűre lehet cserélni és csak az árának az 50%-át számolják be. Egy tranzakcióban csak egy tankot lehet becserélni. Ha vettél egy T8-as tankot 10k aranyért akkor "lesz" 5k aranyad, amiből nem tudsz másik T8-as tankot venni, hanem még rá kell fizetned (kisebb tierűt, meg mint írtam nem lehet).
(#196239) adrian360: 3300 arany [link][ Szerkesztve ]
-
szállitó
senior tag
Sziasztok a célmegjelölést hogy tudom csinálni?
-
powernap
tag
tankot csak tankra lehet cserélni, goldra nem? nekem a type 59 menne, van egy progetto, az jobban bejön. vagy ha egy kisebb tierű tankra cserélem, akkor marad valamennyi gold?
-
őstag
válasz Macka #196236 üzenetére
Én azon agyalok, hogy a black fridayen vett T34 megy a levesbe vagy az FV4202(Cent 5/1 mellett fölös) és lesz egy AMX elc even. Igazából a lőszerátalakítással lehet, hogy a T34-ből megint ütőképes dolgot csinálnak majd.
Megéri az a kis szutyok? Igazából van 52k kreditem és biztos tetszene a pofátlankodás vele.
Semper fi!
-
vbbb
addikt
https://worldoftanks.eu/en/news/special-offers/trade-in-january-2020/
En erosen gondolkodom, hogy becserelem a Lowe-t, csak akkor veszem elo ha 5x van, vagy kredit kell.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz lacibacsi #196229 üzenetére
Én is hasonlóan kevés csatával ugrottam át a 9-es udest. A végére azért egészen megkedveltem. A nagytesóval még szintén nincs sok csatám, de azért látszik hogy jó cucc, lehet vele alkotni. Szerintem érdemes megvenni.
Más kérdés, hogy most inkább az STB-vel játszok tier10-ben, az nagyon bejön.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kchryss #196223 üzenetére
grat. nekem nem jott ossze, igaz azert nem hajtottam csapagyasra a tankot. kb 1 eve probalgattam repesszel csak azert amelett amit mondasz volt jopar csata ahol egyszeruen lemaradtam az ellenfelrol pl. eleg lassu, a kv1s kb "dupla" olyan mozgekony igy ennek kevesbe volt kiteve. sajnalom h elveszik a repeszagyut tole, azzal az igazi
te melyik hatsznaltad?youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
lacibacsi
addikt
Köszönhetően a rengeteg bónusznak, 45 csata alatt kihúztam az Udes 15/16-ot, stock Udes 16-ról indulva. (Egy jó játékosnak ez nyilván ízi, de nekem nem gyakori, hogy ennyi csatával átlépek egy T9 tankon) Most várok valami T10 kedvezményre és meg is veszem a nagy tesót.
A kérdésem az, hogy mire számíthatok a tízes esetében? Érdemes átképezni bele a leányokat és azzal tolni, vagy játékélményben jobb a kilences? Erre ugye van pár példa, nem tudom ezzel a tankkal kapcsolatban mi az általános vélemény...
Más. Eddig csak outsider-ként olvastam az E50-ről szóló, szinte 100%-ban pozitív véleményeket. Most sikerült ezt is kifejlesztenem. Még csak 9 csatám van vele, de szerintem nagyon jó barátságban leszünk...
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
e-newsee
addikt
válasz Bobyjack #196227 üzenetére
Tényleg, ezt elfelejtettem. Akkor lehet, hogy épp nem olyan tank volt kiválasztva, és azért nem is mutatta. Mondjuk az is érdekes, mert tegnap még élt az event, és addig még minden tankra érvényes volt a bónusz, mégsem látszott nálam.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Bobyjack
senior tag
válasz e-newsee #196224 üzenetére
A hírben ez szerepel:
"Moreover, the maximum credit bonus you achieve during the event will apply to the tanks that are placed in your Holiday Ops Vehicles slots. Play at your leisure and farm tons of credits along the way!"
Ez alapján csak azokra a tankokra kapsz kreditbónuszt amik be vannak rakva a bónuszos helyekre.
-
válasz kchryss #196223 üzenetére
Igazad van, de én inkább csak a heavyknél érzem a prémium lőszer szükségességet, mert lassúak és lassan céloznak. Röhej, hogy 6-7 éve simán kidughattam a heavym orrát bárhol, szinte biztos volt, hogy nem ütik át a frontomat csak úgy. Most meg az egész játék ledegradálódott "ki tölti be gyorsabban a goldot" versennyé.
-
e-newsee
addikt
Tegnap én is lebontottam a fát, és a slotok megmaradnak az 50%-os XP bónuszokkal együtt. Ez eddig is alap volt. Ami érdekes, hogy amint leszedtem az összes díszt, és kivettem a nagy díszeket is, a hangulati szint visszaesett 1-esre, ezzel együtt eltűnt a garázsból a credit szorzós felirat. Gondoltam, ez így oké, hiszen nincs semmi dísz a fán, plusz a nagy díszek sem, amik ugye adták a szorzó egy részét. Lenulláztam mindent. Aztán ma reggel néztem a weboldalon a hírben a kreditszorzó kalkulátort, és beállítottam úgy, ahogy emlékeim szerint állok. Elvileg kapnom kellene extra kreditet így is, még ha nem is sokat. Akkor most van, vagy nincs?
Ha valaki meg tudja nézni, hogy a "régi-új" garázsban hol írja a szorzót (ha egyáltalán), az nézze meg legyen kedves, mert kíváncsi vagyok, hogy akkor maradt-e, vagy sem! Nem sokat számít, de akkor is ellentmondás. Kösz-e![ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Ruszki szerveren 3 markoltam a KV-1-et.
Sokkal több csata kellett hozzá mint terveztem, de azért csak összejött. Még mindig nagyon jó tank, de már messze nem olyan élvezetes vele a játék mint régen volt. Sok évvel ezelőtt egyik első tankom volt, emlékszem rá hogy akkoriban rengeteg "tank élményes" csatám volt vele. Tank élmény alatt azt értem amikor taktikusan forgatod a tankot és szépen pattognak rólad, két heavy szemben egymással és az dönt melyikük ismeri jobban a gyenge pontokat. Na a mai wot metában gyenge pontokat egyszerűen nincs idő keresgélni ezzel a tankkal. Hiába a legendás páncél, ha prém lőszert tölt az ellenfél akkor bárhogy forgatod a tankot be fog verni. Ha két kv-1 találkozik és az egyik prém a másik sima lőszert használ akkor óriási előnye van a prém lőszeresnek. A prém lőszeresnek gyakorlatilag nem kell célozni, mert szinte mindenhol átüt, a sima lőszeres meg mire a pontatlan ágyúval beszűkül már 3x meghal. Van sok tank a játékban amivel nem érzem problémának a prém lőszer meglétét, de a tier 5-6-7-es nehéz tankok játékélménye rengeteget romlott miatta.
[ Szerkesztve ]
-
Barret001
addikt
válasz BÁ Nutrition #196221 üzenetére
Pár meccsel később,ugyanaz a pálya,Mannerheim,Csak most nem lelöktek,hanem kitoltak a bokorból...Ez a 2 meccs kellett volna a 85%-hoz... Utána már nem akarta adni,hiába kínlódtam.Meg lett vola!
-
Barret001
addikt
Azért az ilyen IDIÓTÁKKAL élvezet a játék! No comment...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz zserrbo #196216 üzenetére
En csomoszor kilepek mikor mar a gyalazasra kerulne sor. Kerdes mikor jon erte ban mert az xp bunti nem nagyon hat meg.meg a wn8 se hogy jaj de jo 1el tobbet lottem. Tok mindegy 1-15nel
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
zserrbo
aktív tag
Ezért van elegem ebből a játékból. 36 csatából kb 33-ban az Strv S1-el mentem és így lett ez az eredmény. 47%... Úgy kapartam vissza 40% alól. Annyira elrontották az amúgy is rossz matchmakinget, hogy elveszi a játékkedvem. Holnaptól pihentetve is lesz.
( A kredit a sok szorzó miatt volt ennyi. )
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #196214 üzenetére
Fán lévő díszeket bezúztam és gyártottam az 5-ös díszeket, de persze WG nem érezte úgy, hogy kegyes lesz és megadja a hiányzókat, mert 3 díszt is megduplázott, egyet pedig megtriplázott a retek rendszer. Így végül 5 db hiányom maradt sajnos a 4-ik albumban. Ha jövőre is még tolom, akkor kiváltom akkor kedvezményesen.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
zodo
nagyúr
Napokban volt téma a MoE
YasenKrasen Colored Messages napi stat modból a Base verziót használóm ami a csatajelentőre kirakja az aktuális és csatában elért + - értéket is.
Értesítő panel, tank listában szintén kijelzi az aktuális értéket.
Sajna az elvárt értéket nem számolja de hátha ez is megfelel az igénynek. -
jr1994
addikt
Én a virágos és a mézeskalács festést gyűjtöttem be (ezekhez vettem 25-25 dobozos csomagot, a befejezéshez nem is kellett az összes antiduplikátor). Aztán begyűjtöttem az összes korábbi kollekciót ami még nem volt meg, mert ennek volt a legjobb az ár/érték aránya (a tavalyiból például semmi nem volt meg, akkor nem is játszottam), a maradék dustból meg gyártogattam a másik két idei gyűjteményből. A rengeteg hiányzó 5-ös disz miatt nem is nagyon volt duplikációm, csak olyat gyártottam, ahol legfeljebb 33% esély volt rá, hogy rosszat ad be. Végül 13, illetve 11 darab 5-ös disz maradt ki, amiket ha jövőre is játszani fogok, sima ügy lesz begyűjteni.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
zodo
nagyúr
Biztos velem van a baj....
Nem nagyon értem hogy mit is kellene tennem a jobb wr és wn8-ért cserébe.
Nyugodtan mondhatom hogy az elmúlt 10k csata óta tartóm az 51-51.50%-ot holott ha keveset is de fejlődtem, valamint tuti biztos ha ránézek a csataösszesítőkre mert biztos hogy többször vagyok top 5 sebzőben és ritkábban az alsóházban.Ez a karácsony nagyon gáz volt, minden téren, kivéve a láda nyitásomat.
Végén 2 dísz kellett a szőnyeges álcához, 7 duplázódás de utolsóra beadta. -
-
wwenigma
Jómunkásember
Undoritoan sok disz volt, de csak sikerult.
jano_77: amiket mar megszereztél nem kell megtartani mert bekerultek az albumba, mindent be lehet törni!
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jano_77
nagyúr
Mi van, ha azokat a díszeket töröm össze az albumból, amikért már megkaptam a festést, tehát beteltek, hogy a hiányzó
86db 5-ös díszt elkészíthessem?
6x1080=6480 töredék optimális esetben, ha mindig azt dobja a gép, amit szeretnék! Ha nincs szerencsém, akkor több.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest