Új hozzászólás Aktív témák

• kchryss

veterán

válasz ollie #195364 üzenetére

A stremerek hatására minden év elején bedob a WG egy hangzatos nyilatkozatot a problémák megoldásáról amiből többnyire nem lesz semmi és ezzel meg is van oldva minden.
    SirFoch-skill4ltu szakaszban kérdezte Skill Foch-t hogy miért nem tölt fel mostanában új videókat a youtube csatornájára. Azt mondta Foch, hogy őt csak a prém lőszer balansz érdekelte egész 2019-ben amiből nem lett semmi, amíg nem csinálják meg a nagy újrabalanszoló patch-et addig nincs értelme új videót felraknia. Mi értelme az új prém tankokat értékelni ha az egész rendszer meg fog változni és nem tudni mi lesz a meta utána.

(#195361) popey37
    Nem tudok én se pontos számokat, ugyanúgy találgatok mint te, de szerintem nagyon rosszul látod a bevételt. Itt a fórumon is ha visszaolvasod ki mennyit költött az évek során a játékra akkor az sokszor 6 számjegyű összeg. Európa pedig nem csak a csóró magyarokból áll, németek, angolok, skandinávok és gondolom a polákok is öntik befelé a pénzt rendesen.

Amiket láttam pénzügyi jelentéseket mostanában azok alapján a wargaming a legjobb 5 nyereséges játékfejlesztő között volt. Jön nekik a pénz még mindig rendesen.
    Twitch-en felfelé ível a nézettség, múltkor meg is lepődtem milyen elől volt a nézettségi listán a WoT.
    Aktív játékosállományt hiába mondja mindenki, hogy fogy, a számok nem ezt mutatják.
    Nem szoktam tévét nézni, de az ünnepek alatt ment mellettem sokat és majdnem minden reklám szünetben jött a WoT reklámja. Ennek hatására sok pár csatás újonc is akik boldogítják a veteránokat.
    Magyarán sajnos jelenleg semmi oka a WG-nek arra, hogy változtasson.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák