-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
Ezt a tankot a pénzügyi, és nem a balanszoló osztály szülte. Megnézték hogy reagálnak az emberek az OP 8-as prém tankokra. Aztán megnézték hogy mi van ha egy 10-es tank (innen visszatekintve csak kicsit) OP. Azokat közel egy évig nem is nerfelték. Aztán beraktak egy tier 12-es tankot, na ez már csak alig 3 hónapot bírt. Ők is látják hogy ez már tényleg túlzás, és talán a jövőben csak kicsit lesz OP amire azt akarják hogy az emberek free xp-t szórjanak. Vagy mostantól így lesz.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
zodo
nagyúr
válasz adamgreen #165394 üzenetére
Az a baj hogy ehhez rinyálni kell és nem pedig ésszerűbb paraméterekkel, játékba betenni a szupertesztek után. Kik tesztelnek ott, botok?
Ezek után mit várunk majd a teljes minden tankra kiterjedő egyensúlyozástól.
Na meg az ilyen olyan buffok és nerfek véget sem érdemes statisztikákat nézegetni mert nem egyenértékű a kapott pontszám vagy eredmény. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz adamgreen #165391 üzenetére
Kevés. Meg mindig túl mobilis.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
h1mpi
félisten
válasz adamgreen #165391 üzenetére
Lassan hasonló lesz, mint a T95 meg se tud majd mozdulni “szegény”. A WG megint rendesen megsz@patta a játékosokat, ezzel, mert szerintem szinte mindenki elkezdte az ágat még TOT is volt... erre..undorító egy cég... én azt mondom úgy is hogy nincs meg és el se indultam érte, hogy azért egy évet ilyenkor bent kellene hagyni változtatás nélkül...
Fully electric lifestyle!
-
adamgreen
senior tag
Nah megjött a durvább nerf
-
kchryss
veterán
Bekerültem a legújabb T.Ő.G.Y.-be.
WOT - Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY#45 - 14:45-től[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
válasz Jokerdapro #165376 üzenetére
Én már a kukáskocsira rokon az xpt vele de a nagyobb löveget mèg fel se raktam lehet nem is fogom mert jobbak papíron a kisebb mutatói nekem...
WoT:jimmbo
-
kchryss
veterán
Na végre egyszer kifogtam egy pancser bandát ellenfélnek frontline-ban. Még csak 1 bázist foglatunk el a 2. sorban amikor én és egy med átosontunk a két legtávolabbi löveghez amit senki sem védett. Az egyik löveget kiszedte ő a másikat meg én egyedül full hp-ról úgy hogy az ellenféltől senki sem jött oda.
-
h1mpi
félisten
Az Strv S1 az egyik legrosszabb Frontline tank... borzalmasan rossz
-
lacibacsi
addikt
A sorozatos technikai problémák miatt kaptam egy nap prémiumot! Egyedi eset vagyok vajon, vagy általános kompenzációról van szó?
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
KisApám
addikt
A FrontLine módban benyomtam a +200% Crew XP-t.
No azóta szívás. 5 csata, 4 vereség. Ma valami nagyon nem jó...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz galervin93 #165367 üzenetére
Sajnálom hogy segítek a csapatnak azzal hogy ha kiszedlek egy olyan pozícióból ahonnan szetszivatnad őket napestig. És örülök hogy így a szetcseszett jatekod miatt nyerünk. Ők is.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
KisApám
addikt
Csak az zavar a tüzérségben, mármint a FrontLine módban, hogy 1 perc alatt 5 alkalommal tolták rám. Kicsit röhejes volt.
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
válasz Jokerdapro #165374 üzenetére
Sokkal rosszabb a hesh, mint a tier 10-esnél a jóval kisebb alfa miatt. Próbálkoztam vele, de egyszerűen nem működik a dolog, nagyon sokszor nem penetrál még papírtanokat sem, mert elakad mondjuk a láncban, akkor meg már sokkal nagyobbat sebzett volna a sima AP. De szerintem menj pár kört a hesh-el, kíváncsi vagyok a véleményedre.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Jokerdapro
senior tag
válasz Simulacrum #165373 üzenetére
Jaja de még nem mentem sokat a naggyal azért nem akarok pálcát törni felette, bár csábító a 200as Hesh-el való szemétkedés....
-
Simulacrum
senior tag
válasz Jokerdapro #165372 üzenetére
Köszi a válaszokat. Néztem a 9-est és azon gondolkoztam, hogy lehet az alapágyújával jobb, mint a fejlesztettel.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz Simulacrum #165366 üzenetére
T7 challenger: elég jóféle masina már már op-nak mondanám izgalmas és kellemes vele az élet,
T8 charioteer: stock állapotban minimum egy agyvérzés lábon kihordása, alap ágyú nem túl acélos ennek örömére cirka 45k xp fejébe megkapod ugyan azt a sz@rt (OQF 20-pdr AT Gun Type B Barrel).... mikor a 45k xp és a kezdeti sokk után magadhoz térsz rátolsz 55k xpt kapsz egy X szintű csúzlit(105 mm AT Gun L7). Na ez az a cucc ami kárpótol az elb@szott 100k xpért. (nagyon szupi kis ágyú ) +1 lehetne benne kicsit több skuló, de ez csak az én véleményem.++1 kellemes mozgékony kis gép ott teremsz vele pikk pakk ahol kell.
T9 conway: Az elődhöz képest egy csiga, még a második motorral se sokkal jobb (a harmadik még nincs meg). Alap ágyú szuper, a nagy csővel még csak 1-2 meccset mentem konkrét véleményt még nem tudok róla mondani, magam sem tudom melyikkel lenne érdemes használni. (srácok melyikkel érdemes használni? )
T10 kukáskocsi: Coming soon... -
törölt tag
Lehet hogy mar volt, ez a srac mit tud igazan, valaki tudna tapasztalatokat megoldani, mihez hasonlit a jatekstilusa, mennyire hatekony, eri-E
Huznek egy 8-as tankot, ezen es Progetto-n elmelkedem.
[ Szerkesztve ]
-
-
sequator
senior tag
válasz galervin93 #165367 üzenetére
Fel tudnék sorolni egy tucat egyéb dolgot, ami az "igazi játékot konkrétan tönkreb*ssza".
Artik vannak, ez tény. Van aki szereti, van aki nem, ez is tény. Annyira megosztó a téma, hogy szerintem nem kéne erőltetni, mert eddig sosem vezetett jóra itt a fórumon.
sautia
sequator
-
Ahogy előttem írták, jók azok a TD-k, de jó játékost is igényelnek.
-
galervin93
addikt
T7 bitang jó, T8 talán még jobb, T9-nél tartok az alap ágyúval, az sem rossz, de a nagy puttyogtatóval lesz az igazi.
Szóval röviden, igen érdemes, sőt kifejezetten ajánlott nekiállni!szerk.:
Emu kolléga fogalmazta meg jól: "mész kulcspozícióba, bevállalva az arty fókuszt, azonban nagyobb hatással tudsz lenni a csata kimenetelére ... ". Ennyi. Lehet itt beszélni artysaferől meg ilyenek, de az igazi játékot konkrétan tönkreb*ssza a sok égbőlfosó.
Nincs azzal baj, ha valaki csak artyval tud érvényesülni(nem a francokat), de lássuk már a fától az erdőt és ne védjük a védhetetlent.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Simulacrum
senior tag
A brit FV4005-el végződőd TD ágnak van értelme nekiállni, ha a tízes nem érdekel?
Tehát a T7-T8-T9 között van olyan, amiért érdemes? Mondjuk a T8 rossz mm-je miatt tulajdonképpen a T7 és T9-es miatt vágnék bele. Megéri? Mi a véleménye róla annak, aki végigtolta (a Firefly miatt T7-et tudnám megvenni kapásból, tehát az alatt nem érdekel)? -
jr1994
addikt
válasz Plasticbomb #165363 üzenetére
Egy csomó pályán nem artysafe-ek a kulcspozíciók, csak egy példa serene coast C1, ott aztán sok sikert az arty kicselezéséhez.. de itt a pályák listája, hát könnyebb lenne azokat felsorolni ahol nem annyira zavaróak.
-
Plasticbomb
addikt
válasz ollie #165356 üzenetére
Nem mindenkit, irtam is a példát, de h1mpi is pont azzal egybehangzóan fogalmazott. Olyat nagyon nehéz meglőni, aki tisztában van azzal, hogy milyen szituációkat nem tud az arty megoldani. És ahogy irtam, 1300 méterről elég szépen be lehet lőni sok helyrr, de akad egy kettő, amit nem lehet meglőni akkor sem, csak teljesen más szögből.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
galervin93
addikt
válasz h1mpi #165360 üzenetére
Hát pedig tényleg él a dolog... Minap Fisherman's Bay-en fókuszált ki E50-ből T10 csatában egy VTEPSIS gyerek, gondolom úgy ítélte, veszélyes vagyok a fél-stock gépemmel a csapatára... Hogyne... Hogy száradna le az összesnek a keze!
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
h1mpi
félisten
válasz jr1994 #165357 üzenetére
Nekem nem rossz a statom, de nagyon ritkán lő meg az arty. Mivel sokat artyzok pontosan tudom mik a focus zónák és ha oda is megyek, akkor állandó mozgásban vagyok, hogy ne telibe verjen.
Persze vannak olyan pályák, ahol ez elkerülhetetlen, ha HT-al megyek, ott már előre készítem magam, hogy annak a körnek annyiFully electric lifestyle!
-
jr1994
addikt
válasz Plasticbomb #165353 üzenetére
A fókusz elkerüléséhez egy dolog kell: szar stat.
-
válasz Plasticbomb #165353 üzenetére
Nem lehet elkerülni az arty fókuszt. Épp te ecsetelted itt a napokban, hogy bárkit, bárhol belősz artyval ,csak kell egy kicsit gondolkodni hozzá.
-
Plasticbomb
addikt
válasz KisApám #165343 üzenetére
Amíg crewból nincs rengeteg jó szetted, addig viszont nincs meg a szükséges tapasztalat sem, hogy hogy tudod elkerülni a fókusz össz tüzet. Szal addig felesleges az artykra fujolni is.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
lacibacsi
addikt
Alighanem eső lesz... Egymást érik a mikropöcsök... Ma is kaptunk egyet...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
h1mpi
félisten
Eszembe jutott hogy a T-69-et kicsit meghúzhatom frontline-ban, remélem nem lesz borzasztó kategória
-
sequator
senior tag
válasz Simulacrum #165342 üzenetére
Ha oldalról rammolnak 95% eséllyel leesik a láncod, aztán se előre se hátra.
sautia
sequator
-
KisApám
addikt
válasz Plasticbomb #165340 üzenetére
Nálam most a fejlesztés a cél más nem prémium tankok számára, ha TIER-t lépek, és hogy a kedvenc tankokba legyen 6. érzékes parancsnok.
A FrontLine módban meg nem számol WN8-at a e-péniszbe, úgyhogy nyugodtan lehet játszani "alap" legénységgel, fejlesztés céljából (meg van összesen több mint 100 db +XP-s aktíválni való cuccom, pl. +Crew XP céljára).
A későbbiekben megéri, mármint a sima Random csaták során ez, nem alaplegényekkel szaladgálok az ellenséges tankok felé.[ Szerkesztve ]
-
Simulacrum
senior tag
Az vajon hiba vagy direkt így van a játékban, hogy ha valaki teljesen oldalba tolja a járművem, akkor nem tudok előle elmenni se előre se hátra? Már másodszor ölnek meg így, hogy lerammol, az még oké, de utána nem tudok előle elmenni.
-
Plasticbomb
addikt
válasz KisApám #165337 üzenetére
HOgyne lehetne, de skillekkel sokkal "konnyebb". Illetve van egy pont, ami utan raszoksz dolgokra. Pl megszokasbol mar ugy mozgok a tankokkal, mint amikor van beszarasjelzo rajtuk, (Pl most a lorr4tmen meg nincs rajta a skill, nem valtottam meg at, de valahogy van egy erzes, amikor spottolva vagyok, es csak automatikusan egybol fedezek utan nezek...), de lehet nelkuluk is elni....
-
Haart
addikt
válasz galervin93 #165338 üzenetére
Nagyon szép grat
-
KisApám
addikt
válasz Plasticbomb #165335 üzenetére
Az "alapjátékban" nehezebb lenne fejlesztenem, most a FRONTLINE-ban kihasználom.
Így is tudtam 100% skill/perk legénység nélkül is General lenni.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Plasticbomb
addikt
válasz KisApám #165334 üzenetére
Ouch. Az regen rossz, ha teljesen hulladek legenyeid vannak, de idovel majd valtozik. Nekem sokat segitett anno az elso ket prem tank ebben, T34 es Type59. Mire meglett a T57, 4 skilles legenyek vartak a T34ben (Ugyanez a Type59 es a kinai ag megjelenesere 5 skilles legenyekkel vartam, kepzelheted, milyen henteles volt az elso idokben, mikor megerkeztek a kinai tankok a techtree-be.. XD ), aztan befigyelt meg egy par prem tank, mostmeg mar kb mindenhova hamar van legalabb ketskilles legenyseg, bia+beszarasjelzo elosztasban.
-
KisApám
addikt
válasz Plasticbomb #165329 üzenetére
Én a tankokkal alap legénységgel megyek, se 6. érzék sem semmi más kifejlesztve.
Farmolni megyek meg legénységet fejleszteni tankokba. Ezért használom is a +100 vagy 200% Crew XP-ket.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Haart
addikt
válasz Jokerdapro #165331 üzenetére
Én azért ezt nem érzem ennyire igazságtalannak, 1db artim van egy obj.261 és nem mondhatnám hogy nagyon könnyű a dolgom. Ráadásul hiába van bazinagy lövegem ha 5x kell belelőnöm egy heavy tankba ahhoz hogy megdögöljön(300-400 hpkat csípek le heavy tankokról amik ugye 2000-3000HP között vannak). Szóval max idegesítő tényező nem más.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz Jokerdapro #165331 üzenetére
Mindenki úgy játszik ahogy jónak látja.
(#165330) Haart: 7000. Ja és pont leírtad hogy mi a baj az artival, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Jokerdapro
senior tag
válasz jr1994 #165319 üzenetére
Igen ráf@snak az emberre tudod ez az undi spg a játék része, ugyanolyan tank osztály mint a többi... Nem beszélve arról hogy van arty csapás meg légi támogatás, vagy az nem zavar? Én maximálisan Plasticbomb mellett állok, ha neki artyval van kedve menni miért ne mehetne azzal? +1 grátisz randomban jó pár pályán kb használhatatlan az arta (ensk pl instant villantnak, párizs, himmelsdorf... ) De nem is értem miért tépem meg töröm magam, mindig jönnek a "ticsukbe azartát" emberek...(<---- mind mind magánvélemény )
#béke[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
Hi a cherry on top bundle-nél ezt irja:
Gold: 6,000;
bonus Gold: 1,000;
Premium: 30 days.Ez most akkor 7000 gold összesen vagy eleve csak 5000 lenne és arra kapsz 1000-et?
Tehát összességében 7000 vagy 6000 goldod lesz ha megveszed?KÖszi
-
Plasticbomb
addikt
válasz KisApám #165325 üzenetére
Nem tud mindenki mindet, heavy es med csak egy kieget vihet, light es arty 3at, td kettot. Medbe es heavybe en pl inspire/t viszek, tdbe is inspire plus loveg, arty es light inspire loveg es repulos bombazas.
E elegge valtozo, en lattam ma pl egy WZ 120 TD-t top damagel. Volot neki 1000 damage valami kis tankkal, meg 11 ezer a WZ TDvel. De ez az egyik jo oldala ennek a modnak, lehet farmolni. Jol esik, mikor kijossz a kor vegen, es fel milkaval gazdagabb a garazsod... De mivel rengeteget artyzom ebben a modban, nekem jellemzoen 100-200k kozott hullik... (profit)
Nekem van itt minden ra, defender, patriot Liberte, T34, Type59, lorr40, ISU, Skorp, WZ120, CDC, CDA, m41Blackdog, Emil1, S1, UDES03, P.Victoria, M46 KR, ELC90, WY131, Panther 8.8, PantherII, M40, Lorr15551, Mauerbrecher es anyamkinja meg mi minden (replay nevekbol kiirtam a listat, es nem tudom, meg mi az, amivel nem mentem). OSX-re most nem toltom le, hogy fel tudjam sorolni. Legtobbjukkel teljesen jo a mod, csak, mint mondtam, azert csak fontos az a nyomorult nyeres, es Igy erzem, azzal a mocsok artyval tudom a legjobban osztokelni a sok noobot...
-
törölt tag
válasz Plasticbomb #165327 üzenetére
Upsz, valóban tévedtem, a Frontline összesítő eltér. Sorry.
-
Plasticbomb
addikt
válasz #77646080 #165326 üzenetére
Frontlineban nem egeszen ugy nez ki a reszletezo, mint normalban. Pl azt nem tudod megnezni, kiket sebeztel, es igy az sincs, hogz miket lottel ki nala.
-
törölt tag
válasz Plasticbomb #165321 üzenetére
(#165321) Plasticbomb
Az előbb egy IS-3nak 8 criticalt lőttem, csak egy lövést kellett nekik bevinni még. (de kár, hogy nincs részletezés, hogy miket is lőttél, megnézném, miket offoltam neki.)
Hogyan érted azt, hogy nincsen részletezés? Engem szintén érdekelni szoktak ezek az adatok és amikor tehetem, minden csata után még is nézem.
Ott van az összesítőben, tételesen felsorolva. Néhány patch-csel ezelőtt pedig bejött a csata során is megjelenő bejövő/kiosztott sebzés tételes kimutatása a HUD-on, amiben szintén bekapcsoható opció a kritikus lövés jelzése. Ez régebben csak MOD része volt, amit mára (nagyon helyesen) beépítettek a kliensbe.
-
KisApám
addikt
válasz Plasticbomb #165318 üzenetére
A gondom csak az, hogy az artik mellett még a tankosok is tudnak tüzérségi tüzet vagy bombázást vagy mindkettőt tolni rád.
Így más sok. Ennyi.------------------
Amit még észrevettem, hogy akik a drága prém táras tankokkal tolják (Lor 40t illetve Progetto M35 mod 46 felváltva), igencsak sokszor vannak a csata végén a lista elején sok sebzéssel.
Végül is fizettek érte, most kapják a "jutalmat".
Valamint vannak olyan prémtankosok is, amelyet az apuci vett meg, és egyből azzal tolják, és a csata közben/elején már igencsak látszik, hogy nagyon vesztésre áll a csapat.
De legalább ilyenkor General lehet az ember könnyeben. Több sebzést hagynak neked.Én a T26E5 Patriot, T54 First proto meg a T44 FL-el játszom.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Plasticbomb #165323 üzenetére
Ezeket én szerencsre megúsztam.
-
Plasticbomb
addikt
válasz Chris0321 #165322 üzenetére
Össze ott még nem omlott, de renszeresen soká tart, mig visszalép a garázsba. Ellenben csatába lépéskor csinál olyat, hogy megragad a quene képernyőnél.
-
Chris0321
addikt
Másnak is összeomolgat a játék ha kilövik a csatában és visszalép a garázsba?
-
Plasticbomb
addikt
válasz jr1994 #165319 üzenetére
és?
Én pl akárhogy nézem, azt vettem észre, hogy még mindig igy tudok igazán hatni a saját csapatomra, hogy szarrá lövöm artyval azokat, akiktől fosnak, márpedig mindegyik fosik még a légypapírtól is. Nem mennek ki senki elé, nem flankelnek, csak állnak, és várják, hogy majd más bemegy a bázisra foglalni/védeni, amit ha mégis megteszel, akkor a jutalom az pont az, hoyg a sok kemper köcsög szénné lő. Igy legalább ösztökélni lehet valamennyire őket, hogy a kishp-s tankokat néha kilőjék.
Ha megyek az élvonalban, sokszor lemaradnak, nem indulnak, egyedül hagynak, mert beszarik.És, ami a legjobb, nekem édes mindegy, a captain/major rank rendszeresen megvan, és naponta1-2 alkalommal a general is összejön, akár artizom, akár mással játszom. De azért rohadt idegesítő, hogy rengetegszer vesztünk, mert képtelen akár csak beállni a capkörbe, hogy overtimeba menjünk. Nem, ők várják a falatot, valaki úgyis jön. 15 perc alatt csak össze jön egy lövés...
Ráadásul, mint irtam, még artik között is azt látom, nem esik le nekik, hogy 3*3as térképen vagyunk. Brutális milyen szögekben lehet beejteni a lövedéket, csak kicsit gondolkozni kell vele, hátrébb menni, szögeket kiagyalni, és lőni! 1300m gyakorlatilag beteszed majdnem minden mögé a lövedéket, mindennek a tetejére, és elég szépen lehet olyankor betalálni. Az előbb egy IS-3nak 8 criticalt lőttem, csak egy lövést kellett nekik bevinni még. (de kár, hogy nincs részletezés, hogy miket is lőttél, megnézném, miket offoltam neki.) És ez egy 1300+ lövés volt, és rengeteg ilyet lövök. De csak azért, mert mozgok a csatával, csatához igazodok. Sokadik olyan artit láttam, pont az előbb, hogy ledobta a gép, egyből csak célzott, és fel se tűnt neki, hogy gyak a frontvonal közvetlen mellette volt már. Ugyanez az objectivek esete. Valami lövi, de senki nem megy oda, se védeni, se spotolni, mind kempel. Volt olyan, hogy a light besunnyogott, és leszedte az objektivet, mire sikerült kiszednem egy mákos lövéssel/valaki végre odavonszolta a seggét.
És igen. Én is élvezem, és néha én is kur***nyázok, mikor az arty betol mindent rám, de nem sirok állandóan. (Engem jobban zavar a goldammo, egyszerűen nem fair, mig arty ellen lehet mit tenni, lehet vele élni, meg lehet szopatni. De eddig ezt csak nagyon kevés játékostól láttam, hogy figyelnek, és ott vannak fejben, és gondolnak az artyra is. Ők azok, akiket artyval nem tudok, max stunnolni.)
Csak pár példa, mennyire nem mennek:
Cap A: hegyoldal. IS-3al és Löwe-vel is fel kellett másszak, és betolni a fent kempelő skorp+t-44+spagetti tankokat, mert a mieink nem mennek el addig sem, hogy akár csak spottolják ezeket a papirvackokat.
Cap B hagyják, hogy oldalba támadjanak mindkét irányból. És csak lesnek. Nekem kellett löwevel lemenni a hegyről, és eltakaritani a partvonalat leválasztó határ jelölésnél kempelő ellen löwe-t, skorpot, m41 GF-et.
Cap C, rendszeresen hadják az ellenfelet bekempelni, szinte nincs olyan csata, hogy ne az lenne az utolsó befoglalt sáv. Ide már artyval segitettem be, pofán vágni az ellent. Spagettik imádják.
Közös pont mindegyikben az, hogy legtöbbször a mieink csak várják a galambot. Mintha egész nap rendelkezésre állna. Sokszor a csata csak azért kerül megnyerésre, mert az utolsó pillanatban sikerül behúzni egy capet, vagy megfoni egy ellent, mielőtt kilövi az objektivet.És a legszebb, hoyg szívem szerint ELC90eznék, de nincs értelme, ha mindenki csak sunyit. Napok óta nem játszottam lighttal, és már a lorr155-51ből kihúzva a 9es BC155...
És most meg én sirok.....................
inkább megyek OSX-et hekkelni.[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz Plasticbomb #165318 üzenetére
Az hogy még ezen a frankó flankelgetős pályán is vannak akik a különösen "szórakoztató és interaktív" artis játékmódot választják hogy ráfossanak az emberre.
-
Plasticbomb
addikt
válasz KisApám #165317 üzenetére
Mőltkor irtam neked a hszedre egy választ, de moderálás céljából törölték, pedig nem is volt mocskos....
itt csak 3 arty van, de az egész 3*3as térképen, nem tudom, mi a bajod...
-
KisApám
addikt
Régen játszottam a játékkal, de mostanság a FRONTLINE mód miatt már tolom, de csak azt.
És persze ugyan úgy RNG, meg arty témakör még mindig.
Arty mindig megtalál, és amikor az M46 Patton KR oldalát lövöldözi az ember 100 méterről, 4 lövésből 3-at elnyelet az RNG...
Amíg van ez a FrontLine mód, addig játszok, amúgy még mindig kerülni fogom a gamezt.[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
-
válasz Plasticbomb #165311 üzenetére
Sajnos ez nem így működik.
-
-
zozyk
addikt
Mennyire vagyok nyomorult, hogy a törött bokámat tornáztatva bicajozással, nekimegyek egy oszlopnak és eltöröm a kezem?
Még csak Május van, de már 2 csonttörés...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest