Hirdetés
-
GAMEPOD
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mynock
tag
Amúgy garázsfagyást okozhat célkereszt?Erős a gyanúm,hogy az kavarhat be az arty-s csaták után.Harpoon minimalt használok
-
re_mod
tag
Üdv.!
Az 1.0 óta ill. újra raktam a rendszert és a játékot is a minimapon nálam nem jelzi a tankok nevét a játék. Ez most valami bug vagy alapból nem jelzi a tanknevet esetleg régebben használhattam valami modot ami által eddig jelezte... Tanácstalan vagyok.
-
scyllarus
veterán
válasz
mcwolf79 #162190 üzenetére
Soha nem volt még semmilyen gondom a CCleanerrel, sem W7-en, sem W10-en, pedig évek óta használom.
Az egyik leghasznosabb program.
Valóban szét lehet barmolni vele a rendszert, de hát azt egy parancssorral is lehet.
A sima uninstallok után sok xar tud maradni a mai napig. -
kchryss
veterán
Erlenbergen megyek a várba, látom szemben az ellenféltől jön egy isu130. Mondom ki a francnak van még meg ez a tank skill4ltu-n kívül?! Aztán látom, hogy ő játszik ellenem.
Azt hittem már rég kihúzta rá a 3 gm-ot.
Most nézem volt klántársam is az ellenfélnél volt.És megnyertük a csatát. Ha nem jön szembe a mező közepén a semmiből egy jagdtiger akkor elkaphattam volna skill-t.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Mynock #162185 üzenetére
Semmit. Én már Win7 óta semmilyen regisztrációs adatbázis buheráló progit nem használok. Uninstall oszt csókolom.
Régebben én is használtam, de 1-2-szer úgy összebarmolta a gépemet, hogy inkább leszoktam róla. Mondjuk arról is leszoktam, hogy mindenféle xirxart feltelepítsek a gépre. Ami nem kell azt uninstallálni, félévent lefuttatni a windows saját lemezkarbantartóját, és kész. -
Mynock
tag
válasz
JackassJana #162188 üzenetére
Jaja.Amúgy tényleg nem csípem az artykat,csakis a személyes küldik miatt használom őket
-
Mynock
tag
Tapasztalt valaki olyan hibát,hogy a meccs végén kifagy a garázs?Kizárólag ha artyval játszom.Light,med,heavy,td-nél nem,csakis ha artyval vagyok
-
zodo
nagyúr
Megnéztem a jelenlegi beállításokkal (bal oldal) és minden pipa bekapcsolva és full minden csúszka (jobb oldal).
Amd hardver elemzős statisztikai kép. -
notika77
senior tag
válasz
Sixkiller6 #162180 üzenetére
A torony szokott +HP-t adni és pár esetben az löveg is gyorsabban tölt. Ezeket nézd meg a játékban a tankok összehasonlításánál (a tankokat konfigurálni is tudod és többször beteheted a listába ugyanazt a tankot).
-
CirrMee
addikt
válasz
Plasticbomb #162176 üzenetére
Amúgy amióta megvan a gép, néztem újra az említett Ciff videót, és valahogy nem adja ott azt a fílinget', amit élőben megtapasztalok. Tegnap is osztagban toltuk valami magyar banda ellen Prokhorovka mapon, kb pokollá tettem az életét a map egyik felén tartózkodó 3 nehézgépnek. Töltés közben spot a klántársaknak, aztán töltés után nem sokkal mellettük észrevétlenül elszáguldva beállni a hátuk mögé, kitárazni rájuk, felszpotolnak, vissza száguldás eléjük, megint spot a klántársaknak... ...aztán dettó, a végén meg kiszálltam a második legtöbb sebzéssel, 1100dpm lol. Biztos örültek nekem a túloldalon.
-
mcwolf79
veterán
válasz
jozefgucci1 #162172 üzenetére
Nem tudom, milyen oprendszert használsz, de CC-t használni már Win7 óta nem ajánlatos. Nagyon össze tudja barmolni az oprendszert. Nem törvényszerű, de nálam is okozott már galibát olyan szinten,hogy újra kellett húzni az oprendszert, de a neten sem ajánlják már jó ideje a használatát.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
CirrMee #162175 üzenetére
úgy úgy, nálam is ez adja a legnagyobb élvezeti faktort vele, hogy olyan szinten ninjázni lehet vele, ami elképesztő. Kicsit adja a régi E-25öt.
Mai napig vigyorgok azon, amikor még lehetett az ellenfélnek is írni, és kiszedtem valami tankot, (azt hiszem egy m6/t29 volt), majd beírja, hogy wtf ghost tank. Ott álltam a nyílt terepen az E-25el sand riveren és szétkaptam az oldalát, ő meg csak lesett, hogy honnan jön az áldás.
-
CirrMee
addikt
válasz
zozyk #162170 üzenetére
Nekem anno a Skorpion G(éza) volt a nagybetűs prémgép, még Rosszpénz videóit nézegetve tetszett meg. Jó ideig nem volt olyan prémgép, amire azt mondtam volna: na ez most kell nekem.
Aztán jött az ELC 90, amit anno Ciff is tesztelt, de akkor nem győzött meg (nem kevés paramétere miatt). Viszont amikor találkoztam vele élőben, nem gondolkodtam azon sokat, hogy kell e - megvettem (sokat nyomott a latba az akciós kupon is, amit felhasználtam
), és őszintén szólva nem bántam meg. Amikor Malinovka mapon beül a tóparti bokorba az ember, már bőven 6k spot damage felett jár pár perces ücsörgés után, és a szomszéd bokorban ülő M41 görlfrend' nem vesz észre, az az érzés megfizethetetlen...
-
fradi81
veterán
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Plasticbomb #162158 üzenetére
Sajna nem találtam semmit. Viszont letöröltem és cc-vel mindent kitakarítottam aztán megint vissza. Így sem megy ugyan azt csinálja , hogy a töltőképernyőn elindúl a csík és megfagy az egéssz gép .
-
zodo
nagyúr
Így igaz, semmi nem változott miután újra raktam.
Egyszerűen optimalizálatlan fos halmaz.
Modok használata továbbra se ront a helyzeten.
Proci ~ 50%-on pörög, vga ~ 70% bármelyik grafikai beállítást választom.Szerk:
Most hogy nincs tank amit húzzak kérdezném hogy a Német medek (pl.: E50) miben más mint a Szovjetek?
-
zozyk
addikt
válasz
Plasticbomb #162168 üzenetére
I
ELC...
Még jó,hogy vicces vele a játék, mert már rég abbahagytam volna.
(Ha egy hurkatöltő fedez, az nem rossz.)
-
Dr.Én
veterán
-
ooloo
őstag
Mostanság 30K - 40K - 50K csatával rendelkező játékos teszi ki a csapatok 75% át . Ezek ellen esélyem sincs .Nekem is most kellett belekóstolnom a közepes és nehéz tankok világába ...
-
Papooo
senior tag
válasz
ballington #162159 üzenetére
Haladj az amcsi ágon. Az Obj. küldetéseket jórészt azokkal toltam végig.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ballington #162159 üzenetére
5-6 artyval meg lehet csinálni. Én azokkal toltam végig. Nem kell 8-as arty hozzá. De még t55a-hoz se. Azt franszia 7 artyval csináltam meg. utolsó küldihez persze jó lenne egy nagyobb arty. de vagy kiadja és kész lesz a 7-el. Vagy megveszem a nagyobb lor-t és megcsinálom azzal.
-
válasz
Jokerdapro #162129 üzenetére
Nem garázshely, hanem legénységi barakk.
mod: látom, el volt írva WG oldalon
-
-
h1mpi
félisten
Ez a Battle Royal mode olyan mint a PUGB, nagyon bejövős
-
ballington
addikt
Artis küldetésekhez ( egyelőre T28 HTC utolsó néhány küldi) kellene egy arti a következők közül:
Amit jelenleg meg tudnék venni:
- Lorr 155 51
- Hummel
- M44Amik kéznél vannak:
- AMX 13 F3
- Grille
- SU-5Vagy megveszem a KV-2-öt és kigrindelem az S-51-et, ahonnan aztán tudnék tovább menni a többi szovjet arti felé, ha szeretnék
Annyi infó, hogy jelenleg nem egész 3M kreditem van, a Lorr 155 51 pedig 2,5M, tehát erre sajnálnám a keret nagy részét "eldobni"...max ha tényleg az lenne a legjobb választás.
Szerintetek?
-
Plasticbomb
addikt
válasz
jozefgucci1 #162153 üzenetére
.log fájlokba nézz bele.
-
xAttilax
őstag
válasz
szerintem, hogy nem a régi wot-os "barátiddal" próbálod indítani szakaszban
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Ha használsz Iobit termékeket akkor azokat szedd le. Régebben nekem az okozott fagyást rögtön betöltés után.
-
jozefgucci1
addikt
Mi lehet a gond szerintetek , hogy friss telepítésnél kifagy a játék a betöltő képernyő alatt ? A null perces ssd-re raktam és egyszer sikerült elindítanom csökkentett módban azóta semmi .Semmi mod nincs fenn .
-
-
Effen
csendes tag
Sziasztok!
Az új verzió nálatok is fagy?
Volt olyan hogy 1 csatából 3x lépett ki "videokártya illesztőprogram összeomlott" hibával.
Semmi más játék nem fagy a gépen.. Elég idegesítő így játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest