Új hozzászólás Aktív témák

• lacibacsi

addikt

válasz jr1994 #102246 üzenetére

Tisztelt Mester!
    Ezúton szeretném kihasználni az alkalmat, hogy a három nappal ezelőtti események kapcsán bocsánatáért esedezzem. Tiszteletlen (sőt, talán szemtelen) voltam, midőn elkövettem a bűnös tettem. De kérem Mester, hogy bocsásson meg! Akkor ott, az adott helyzetben meg kellett tennem. Ha már egyszer sikerült elvánszorognom a tényleges harc közelébe és végre sikerült céloznia az én stock állapotú St. Emil-emnek, egyszerűen nem tehettem mást. Ott, az Erlenberg-i folyó mentén muszáj volt belelőnöm T.Mester nemesebbik hátsójába. Tudom, hogy nem én okoztam végül a vesztét, de azt is tudom, hogy az általam leamortizált ammorack nem sok hasznára volt a további (amúgy igen rövid) élete során. Ígérem, hogy legközelebb jó paradicsom módjára viselkedek és önként szaladok Caernarvon-ja ágyúcsöve elé, de hát ami történt, az már megtörtént. Remélem megbocsájt és ha legközelebb szemtől szemben találkozunk, akkor nem kínoz meg, hanem kíméletesen oneshot-ol.
    Maradok őszinte tisztelettel!
    :DD

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák